elektronicka cigareta a trening

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - elektronicka cigareta a trening  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> elektronicka cigareta a trening
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ntz

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 2:16 pm    Předmět: elektronicka cigareta a trening Odpovědět s citátem

ahoj,

pred nejakou dobou jsem vymenil klasicke jedle za elektronicke cigarety (mam eGo-CE2). Je super, ze normalni *spinky uz nehulim, ale obcas mivam presto pocit "tezkosti na plicich" i s timhle nesmyslem ..

hulim to papirove na 50% (tzn. napln mi vydrzi o 50% vic, nez vyrobcem udavany prepocet na cigara - eg pokud jsem pred tim kouril krabku denne, tak ted jsem to snizil na pul) ..

pokud mate nekdo nejakou zkusenost a nebo poznatek, tak budu moc rad, pokud se se mnou podelite.

diky a zdravim, ntz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm .. ja jak prestal kourit normalni cigara o vanocich, tak nevim cim to je, ale dejcha se mi cim dal hur : ( ..

mozna jak se cisti to telo .. mate s tim nekdo zkusenost ?
Peca

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje zkusenost je ta ze prvni dva dny jsem si rikal jak jsem s kourenim vymr.dal a po dvou dnech me zacalo tak bolet v krku a bylo mi celkem tak blbe,ze bych se e-ciga uz ani nedotkl,neni nad kvalitni bafani ciste virginie nebo javanese
DaHoop

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
moje zkusenost je ta ze prvni dva dny jsem si rikal jak jsem s kourenim vymr.dal a po dvou dnech me zacalo tak bolet v krku a bylo mi celkem tak blbe,ze bych se e-ciga uz ani nedotkl,neni nad kvalitni bafani ciste virginie nebo javanese

no to je podpora jako prase
L@dis

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přešel jsem loni na e-cíga, ale ty mi po pár týdnech přestaly chutnat. Jak jsem ale zjistil, po těch pár týdnech mi přestaly šmakovat i klas. cigarety a to jsem hulil 20 let. A to jsem ani původně nechtěl přestat, ale co už .Teď jsem moc rád, že už nejsem otrok cigaret
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si zavisli na nikotinu, tak je i jina varianta ne? Nejsou ty e cigarety jen dobry bysnys ?!
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
hmm .. ja jak prestal kourit normalni cigara o vanocich, tak nevim cim to je, ale dejcha se mi cim dal hur : ( ..

jo, a znám hodně kuřáky kteří říkali že po tom co přestali tak onemocněli nebo tak. možno to souvisí nějak s abstinenčními příznaky. překlepeš, bude dobře
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Vokr

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:

Mě pomohlo dost běhání, sice jsem po doběhnutí cca 2-3km kašlal, div jsem se nepoblil. Ale po pár dnech v pohodě.
ntz

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
ntz napsal:

Mě pomohlo dost běhání, sice jsem po doběhnutí cca 2-3km kašlal, div jsem se nepoblil. Ale po pár dnech v pohodě.

to je u me problem .. ja beham na jare a podzimu cca 50 tejdne a cigaro si davam po dobehnuti :P (teda *zatim daval jsem) .. bojim se, jestli vubec budu moct bez cigar behat :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: