Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mysh: me to vysvetlovat nemusis, ale lidem takove teorie staci.
Myslim, ze je rozhodnuto ve prospech Zemana a vyhraje presvedcivym zptusobem.
Schwarzenberg to proste odnese za celou vladu, jejiz je soucasti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Tak pokud bude prezidentem Zeman,tak už používám jen německý pas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro, já neříkal, že by mě měl někdo volit. Mluvil jsem o tom, že pokud mám mít kandidáta, kterýmu můžu všechno věřit, tak bych takovej kandidát mohl být jen já.

Co já vím, co udělá nějaká fišerová, o který 70 let nikdo nic neví a pak si řekne to, co se jí hodí...

Vlastně ještě Klause můžu volit. Ten bude vždycky bojovat proti EU a globálnímu ekoterorismu. Sice mě tou amnestíí šokoval, ale neznám jeho důvody a je to jen jeden šok během 10 let.
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Baro, já neříkal, že by mě měl někdo volit. Mluvil jsem o tom, že pokud mám mít kandidáta, kterýmu můžu všechno věřit, tak bych takovej kandidát mohl být jen já.

Co já vím, co udělá nějaká fišerová, o který 70 let nikdo nic neví a pak si řekne to, co se jí hodí...

Vlastně ještě Klause můžu volit. Ten bude vždycky bojovat proti EU a globálnímu ekoterorismu. Sice mě tou amnestíí šokoval, ale neznám jeho důvody a je to jen jeden šok během 10 let.

Já tím chtěl říct,že pokud tě lidi neznají,tak jsi ztracenej i kdybys měl super názory.Lidi jsou ovce a hlavně ti,co pamatují diktaturu a jsou teď v důchodu.Důchodce hledá jakékoli zpestření svého života a proto půjde volit už jen pro radost ze dne bez nudy a šedi.Jim stačí trochu populismu a slib zvýšení důchodů a to vesnický buran Zeman ví a dobře volí.Na druhou stranu musím říct,že třeba Okamura to stavěl jen na tom a já bych to udělal stejně.Ale musíme si uvědomit,že jeden člověk stát nezmění,byť je prezident.Nebezpečí je ve spojení prezidenta s většinou v horní i dolní sněmovně,protože pak projde skoro vše.Jinak Zeman sám o sobě nemá na vše špatnej názor a chytrej člověk to je.Taky je pravda,že vidí mnohem,mnohem dál než my tady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marky V.

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/signatari-vyzvy-trikralove-podruhe-burcuji-pro-schwarzenberga-p83-/domaci.aspx?c=A130121_115435_domaci_kop

Jde mi voda ze zubů, když nám, ubohým plebejcům, tzv. osobnosti či celebrity radí, koho volit. Ještě, že je máme, bez nich bychom byli v prdeli. Před pětatřiceti lety podepisovali antichartu a teď nás budou poučovat.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
guruhonza napsal:

Já tím chtěl říct,že pokud tě lidi neznají,tak jsi ztracenej i kdybys měl super názory.Lidi jsou ovce a hlavně ti,co pamatují diktaturu a jsou teď v důchodu.Důchodce hledá jakékoli zpestření svého života a proto půjde volit už jen pro radost ze dne bez nudy a šedi.Jim stačí trochu populismu a slib zvýšení důchodů a to vesnický buran Zeman ví a dobře volí.Na druhou stranu musím říct,že třeba Okamura to stavěl jen na tom a já bych to udělal stejně.Ale musíme si uvědomit,že jeden člověk stát nezmění,byť je prezident.Nebezpečí je ve spojení prezidenta s většinou v horní i dolní sněmovně,protože pak projde skoro vše.Jinak Zeman sám o sobě nemá na vše špatnej názor a chytrej člověk to je.Taky je pravda,že vidí mnohem,mnohem dál než my tady.

Ono, na čem staví kníža svou kampaň, na pankáčskejch odznacích atd..., zajímalo by mě, jaký má voliče (věk), myslím, že to u něj hodně táhnou ti mladí
AHOLA

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Rostislaw napsal:

Tak pokud bude prezidentem Zeman,tak už používám jen německý pas .

A pokial nim bude Schwarzenberg s jeho sudetonemeckou agendou, tak si s tym nemeckym pasom vystacis tak ci tak, nicht wahr?
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Bara napsal:
Rostislaw napsal:

Tak pokud bude prezidentem Zeman,tak už používám jen německý pas .

A pokial nim bude Schwarzenberg s jeho sudetonemeckou agendou, tak si s tym nemeckym pasom vystacis tak ci tak, nicht wahr?

To mi bude ještě platnější
LodeRunner

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mediální masáž na podporu Schwanzerberga v některých denících je obrovská. Datum voleb se blíží, očekávám další „mobilizaci“ … :-)
Asi budu s tímto názorem tady osamocený, ale mně opoziční smlouva nepřijde jako nic strašného. S odstupem času to vidím jinak. 1996 – 1997, politická krize a měnová krize - předčasné volby – a opět patová situace. Nikdo nebyl schopný dát dohromady většinu. Co dál, nové volby a zase stejný výsledek?…Vznikla menšinová vláda ČSSD, tolerovaná opozicí ODS. Menšinové vlády jsou, není to nic nedemokratického, je to normální. To, že se strany, byť názorově rozdílné, jsou schopny se domluvit je podle mě plus. To je státotvornost. Země se dostala z krize. Opakem státotvornosti je vyhlášení nulové tolerance. A pak, když má vláda výraznou většinu, protlačí silou vše, bez ohledu na nic. (viz třeba ony církevní restituce a důchodová reforma). Další vláda, která pravděpodobně vyhraje volby, je zase zruší. (třeba i oprávněně). Ale tohle je průser. Ne opoziční smlouva. Korupce za Zemanovy vlády byla - ale, a o tom se teď moc nemluví, v dalších letech a vládách byla větší a větší, protože s jídlem roste chuť. A s větší přidanou hodnotou :-). Jestli jste uvěřili, že korupce a rozkrádání bylo v letech 1998 – 2002 větší než teď, jste na omylu.
Cratach

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslim si, ze 98-02 byla korupce nejvetsi (to byla spis za Topolanka), ale v ty dobe se stalo beznym zvykem, ze se na do ty doby nizsi, apoliticky mista v uradech a statnich organizacich zacali dosazovat lidi podle politicky a "klanovy" prislusnosti, bez spetky odbornejch znalosti v oboru. A to trva dodneska, nejlip s kazdou vymenou ministra.

Mimoto, kdyby se tenkrat podaril sestavit misto opozicni smlouvy vladu CSSD+KDU+US (z cehoz vycouval hlavne Ruml), mohli sme se bejvali dockat toho, ze by si alespon par tunelaru 90. let slo sednout.

Naposledy upravil Cratach dne po leden 21, 2013 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popravde, cekal jsem napinavejsî prubeh voleb a ono s blizicim se datem voleb zacina byt jasne, ze to ma Zeman v kapse.
jnerez

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Popravde, cekal jsem napinavejsî prubeh voleb a ono s blizicim se datem voleb zacina byt jasne, ze to ma Zeman v kapse.

Myslím, že se šeredně pleteš. Nevím, jesi to píšeš v nadsázce, nebo vážně, ale obávám se, že favoritem je Schwarzenberg, dokonce bych řekl velkým.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ať už je konec. Už mě trochu unavuje, že kamkoliv se na webu podívám, jsou tam volby, vyskočí na mě něco, co říká, že je Karel lepší.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Anonymní zemědělec

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkuste se někdy zeptat voličů KS, proč volí svýho kandidáta.... uvidíte, že ho volí jen proto, aby byli IN a byli opozicí vůči starým paštikám.... a jako vždy objektivně neobjektivní média a zaplacení umělci mají na tom taky svůj podíl...
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Rostislaw napsal:

Myslím, že se šeredně pleteš. Nevím, jesi to píšeš v nadsázce, nebo vážně, ale obávám se, že favoritem je Schwarzenberg, dokonce bych řekl velkým.

Neni favorit, max umele vytvoreny.
Je tu velka cast volicu, ktera pujde volit jenom proto, aby nevyhral Schwarzenberg, samozrejme to budou delat i volici na druhe strane, sice je o nich vic slyset diky mediim a internetu, ale je jich o poznani min.
Jenom na Morave to ma Zeman takrka jiste, prida-li se nektery z ceskych kraju, coz neni nic nerealneho, bude rozhodnuto.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: