|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Neni favorit, max umele vytvoreny.
Je tu velka cast volicu, ktera pujde volit jenom proto, aby nevyhral Schwarzenberg, samozrejme to budou delat i volici na druhe strane, sice je o nich vic slyset diky mediim a internetu, ale je jich o poznani min.
Jenom na Morave to ma Zeman takrka jiste, prida-li se nektery z ceskych kraju, coz neni nic nerealneho, bude rozhodnuto. |
zajímalo by mě, jak jsi k tomuto rozhodnutí dospěl? bereš to podle vzorku známých ze svého okolí nebo znáš 50 tisíc voličů a víš, jak se zachovají a proč se tak zachovají?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Rostislaw napsal: | Neni favorit, max umele vytvoreny.
Je tu velka cast volicu, ktera pujde volit jenom proto, aby nevyhral Schwarzenberg, samozrejme to budou delat i volici na druhe strane, sice je o nich vic slyset diky mediim a internetu, ale je jich o poznani min.
Jenom na Morave to ma Zeman takrka jiste, prida-li se nektery z ceskych kraju, coz neni nic nerealneho, bude rozhodnuto. |
zajímalo by mě, jak jsi k tomuto rozhodnutí dospěl? bereš to podle vzorku známých ze svého okolí nebo znáš 50 tisíc voličů a víš, jak se zachovají a proč se tak zachovají? |
Proste to tak bude, mozna, kdyby si Schwarzenberg vzpomel, ze krom ceskych zemî mame i moravske a slezske zeme by si trochu splh.
Je clenem Necasovy vlady a to se nezapomina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Helheim
|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
rostislaw už ti bude ta agitační brigáda ve štábu končit? Začínáš být dost otravnej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw: Bydlim u Ostravy a z meho okoli, nemyslim tim jenom studenty, ale i dospele (znami od rodicu apod. 40-60let), tak mi to zatim vychazi, ze na 1 volice Zemana tady mame cca 10 volicu Schwarzenberga
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem rozhodnutý nevolit v 2.kole, ale hulvátství, buranství a prasáctví Zemana nepřekousnu ani ve snu.
Jinak by mě zajímala jedna věc. Jak můžou být ve finále lidi, co jsou v politice od nepaměti. Přitom každej pořád nadává, ať se tam dostanou jiný lidi. Prezidentství není zrovna post, kde se něco změní, ale o něčem to snad vypovídá. Volil jsem Franze a jsem na to pyšnej. Lidi se asi akorát nechali mediálně přesvědčit o tom, že jiná volba než Zeman, Fischer a Schwarzenberg nemá cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw, tak jsem se přesvědčil (viz tvé poslední příspěvky) že si opravdu omezenec a nemá cenu s tebou diskutovat. Pořád a pořád sem cpeš, že to má Zeman v kapse.
Víš co?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Rostislaw, tak jsem se přesvědčil (viz tvé poslední příspěvky) že si opravdu omezenec a nemá cenu s tebou diskutovat. Pořád a pořád sem cpeš, že to má Zeman v kapse. |
neboj, on ti na to napíše, že v reálu bys mu tohle do očí nikdy neřekl a bude se cítit být opět vítězem
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
V pohode kluci, reknem si to po volbach.
Samozrejme toho omezence sis mohl odpustit.
Netreba to tolik hrotît a brat to trochu s humorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw ma podla mojho nazoru pravdu, Zeman je medialne tak nenavideny a jeho oponent tak nekriticky vynasany do nebies, ze by si clovek myslel, ze Milouse bude volit len on sam :) To vsak nezodpoveda realite, Zeman to vyhra, v co dufam, lebo som na neho podal tiket, asi aj stavkovky boli uplne zblbnute, ked na neho vypisali take kurzy.....Wir werden sehen... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Rostislaw: Bydlim u Ostravy a z meho okoli, nemyslim tim jenom studenty, ale i dospele (znami od rodicu apod. 40-60let), tak mi to zatim vychazi, ze na 1 volice Zemana tady mame cca 10 volicu Schwarzenberga |
To bydlím v úplně jiné dimenzi, protože v té "naší" Ostravě většina lidí bude určitě volit Miloše :). Ostatně bylo to vidět už v prvním kole. Tady se ještě leckdo zdraví "čest".
Myslím, že v tomhle má Rostislaw pravdu, na Moravě a ve Slezsku je Miloš jasný favorit už jen proto, že se označuje za levicového kandidáta a na to místní hodně slyší (a já se jim nedivím, protože sociální situace tu opravdu není růžová). Stejně tak se to dá předpokládat v ústeckém kraji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: po leden 21, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 22, 2013 4:55 am Předmět: |
|
|
Co trápí mě.
Včera jsem slyšel od asi 500 českých umělců a sportovců atd. že podporují Karla, protože na hradě nechtějí politika ale státníka. V tom případě, Karel není politik.
Už víme, že není ani zpěvák. Sám o sobě říká, že je Čech jako poleno a taky, že pokud se říkají blbosti, tak spí (jako dřevo?).
To jsou všechno jen takový kecy, ale co mě opravdu zajímá a v případě jeho zvolení se to myslím rychle ukáže, je to, kdo a proč ho tam tak vehementně chce. Opravdu si myslím, že někdo vehementně tahá za nitky. Nakonec ta mediální masáž nebude ani moc drahá. K zamyšlení - například snad všechny české deníky jsou v německých rukou, až na Právo, a tak ten loutkář tahá za všechny nitky najednou a přece nebude platit sám sobě, že...
Mladí (už se mezi ně bohužel nepočítám) jsou chytří, progresivní, perspektivní, nadějní, inteligentní, sociálně zesíťovaní, ale kupodivu, stejně jako důchodci (které kuriozně nemají moc rádi) jsou velmi snadno manipulovatelní. Už jednou tady výrazně získal projekt VV, ještě teď vidím Mádla, jak cosi hloupě propagoval. Asi to nebylo VV, ale babičky a dědové dostali co proto.
Jen na závěr, páně Kalousek mi dokonce poslal složenku, bylo tam asi 120000, že prý to dlužím. Chystám se mu před volbami poslat složenku zase já. Ale to sem nepatří. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
Neni za to mit prezidenta, ktery blekota a jehoz prvni dama mluvi rakousky.Aby jsme nebyli za chvilku rakousko uhersko. Chce se mi blejt velebnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Neni za to mit prezidenta, ktery blekota a jehoz prvni dama mluvi rakousky.Aby jsme nebyli za chvilku rakousko uhersko. Chce se mi blejt velebnosti. |
Pořád lepší než mít arogantního narcise jehož seznam trestných činů by nejspíše zaplnil A4.
Co se týče první dámy, je mi jedno že nemluví česky. Chápu a ledaskdy i souhlasím s výtkami proti KS. Ale co se týče jeho manželky, skoro každý kdo poukazuje na její národnost je zaprděný chudáček který nevystrčil nos z republiky a vůbec nechápe co se děje kolem něj. Nejlepší je, pokud takovýto chudáček ještě zmíní jak obdivuje TGM ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Seva98 napsal: | | Rostislaw: Bydlim u Ostravy a z meho okoli, nemyslim tim jenom studenty, ale i dospele (znami od rodicu apod. 40-60let), tak mi to zatim vychazi, ze na 1 volice Zemana tady mame cca 10 volicu Schwarzenberga |
To bydlím v úplně jiné dimenzi, protože v té "naší" Ostravě většina lidí bude určitě volit Miloše :). Ostatně bylo to vidět už v prvním kole. Tady se ještě leckdo zdraví "čest".
Myslím, že v tomhle má Rostislaw pravdu, na Moravě a ve Slezsku je Miloš jasný favorit už jen proto, že se označuje za levicového kandidáta a na to místní hodně slyší (a já se jim nedivím, protože sociální situace tu opravdu není růžová). Stejně tak se to dá předpokládat v ústeckém kraji. |
Proste jsem chtel naznacit, ze to neni o tom, kde bydlis, ale o tom jake lidi potkavas kolem sebe, proto se muze zdat Rostislawovi, ze Zemana tu voli uplne vsichni, ja zas vidim, ze Karla tu voli uplne vsichni a to bydlime nekolik (asi) desitek kilometru od sebe. V zadnem kraji nevyhraje MZ, nebo KS s 90% hlasu, aby ho fakt volil temer kazdy koho potkas. Vim, ze cim vic se pujde na zapad, tak tim vice budou prirustat hlasy KS a ze tady je mala sance, ze by tu vyhral nekdo jiny nez MZ. Ale nastesti se to scita za celou CR a ne jen za kraje. Proto to, ze to tu na Ostravsku bude mit MZ "jiste" o par desitek % vlastne nic moc neznamena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|