Rucni naradi

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rucni naradi  Úvodní stránka -> Ostatní -> Rucni naradi
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 6:31 pm    Předmět: Rucni naradi Odpovědět s citátem

Otazka na manualne zrucne lidi. Jakou znacku rucniho naradi preferujete ve vztahu vydrz/cena. Bezne se stavalo a asi i stavat bude, ze klice a podobe pri trose snahy o poradne dotazeni ukroutim a podobne.. :-) Prosim poraddte:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hobbyt

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 6:40 pm    Předmět: extol Odpovědět s citátem

Ja by som ti odporucil znacku Extol. Nepatri k najlacnejsim no podla mna v pohode kvalita. Mam od nich gola sadu a este som neukrutil nic Ak to nepomôze tak si proste len moc silny
hobbyt

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 6:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ale zase dost aj zalezi ci si profik alebo len domaci kutil. Ak to chces pouzivat denne tak sa treba poobzerat po profi naradi
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nejsem profik to zase ne. Ale praci jen prace na dome a okoli je vic nez dost a je potreba delat jak moznsoti dovoli. :-)
Gome6

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

extol craft je fajn značka,používáme nářadí od nich ve škole a budu od nich kupovat mikrovrtačku tak doufám že se můžu spolehnout na jejich značku :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoš dělá pro německé KS Tools. Mám od něj komplet vybavenou dílnu a nemůžu si stěžovat.
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no neco mam doma od Extofitu (nebo jak se to pise) z jejich rady pro trichu zrucnejsi utily (premium nebo tak enjak) a bruska nedala vyrezavani logu co jsem delal v lete a odvarile se po asi hodine brouseni :-)

no nemce neznam a na to bych asi nemel ani penize :-) ale mozna mi poradite, potrebuji nadelat hodne der do prumeru 30mm a nevim jestli je na to vhodne pouzit vrták stupňovitý nebo obdobny nastroj. na netu jsem nasel v cene od 200-1200 cca a nevim jaky v tom je rozdil pripadne jestli to bude vhodne pro tvorbu der do jacklu tloustky 4mm :-)
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
no neco mam doma od Extofitu (nebo jak se to pise) z jejich rady pro trichu zrucnejsi utily (premium nebo tak enjak) a bruska nedala vyrezavani logu co jsem delal v lete a odvarile se po asi hodine brouseni :-)

no nemce neznam a na to bych asi nemel ani penize :-)

Profi nářadí stojí prostě profi prachy
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli ho potřebuješ jednorázově tak si ho spíš půjč od nějakého známého zámečníka jestli máš tu možnost, protože stupňovitý vrták o průměru 30 mm tě bude stát minimálně 1000 kč. A co znamená hodně děr? Do 4 mm na třicítku díru už potřebuješ taky pořádnou vrtačku a svaly co něco vydrží. Jinak já mám vrták od českýho narexu a slouží mi leta.
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no hodne der je cca 4x15 coz dela dle meho asi 60 der tak je otazka co bude vyhodnejsi :-) no prave, ze nemam zadneho znameho zamecnika :-) jeste t obudu muset vykoumat jak to provedu cele :-)
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ne Čínu :-)
Davson12

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 2:59 pm    Předmět: ruční nářadí Odpovědět s citátem

Já pořizuju ruční nářadí na internetovém obchodě. Za A) oproti Bauhausu lepší ceny a za B) vybere si tma od mé babičky až po Bořka stavitele. A ten ušetřený čas o tom nemluvě...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 3:41 pm    Předmět: Re: ruční nářadí Odpovědět s citátem

Davson12 napsal:
Já pořizuju ruční nářadí na internetovém obchodě. Za A) oproti Bauhausu lepší ceny a za B) vybere si tma od mé babičky až po Bořka stavitele. A ten ušetřený čas o tom nemluvě...

ty vole, tolik spamu a jenom aby jsi udelal reklamu?

Rychle na stránku:

Přejdi na: