|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Redakce ronnie nám na hlavní straně jasně dala najevo, koho podporuje  .
Aneb prý volí slušného prezidenta - Karla Schwarzenberga. Pakliže je slušnost zavírat oči před zlodějinami a lupmárnami svých kolegů a říkat mě se to netýká, no prosím
Chci také upozornit na to, že tím pravým lumpem je právě Karel Schwarzenberg neboť zvedl ruku pro největší zlodějinu posledních dvaceti let - církevní restituce!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
Cirkevni restituce nejsou ani polovicni zlodejinou oproti privatizaci statnich podniku za Zemanovy vlady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: |
Alebo dalsi medialny stek v prospech KS od niekoho, kto roky poslusne aportoval mafianom a korupcnikom najhrubsieho zrna. Uz nerozdava rozumy len u nas, ale aj v CR, no skvele |
To nevysvětlíš, jsou prostě lidi, kteří nemají rozhled, neschopni dialogu a pořád budou cpát svého kandidáta.
Já jsem teda studoval pouze politologii a moc tomu nerozumím, ale na VS politická diskuse vypadá jinak, než toto vlákno.
Přejmenoval bych to na "kdo nevolí Karla, volí proti nám"
Už bych to trochu uklidnil, přestal házet špínu, odvolil, počkal co se bude dít dál a nenechal se tolik hecovat médii, ktreré z nás dělají tak akorát ovce.
Takže, přeji každému voliči ať si zvolí toho svého kandidáta o kterém je přesvědčen, že je ten pravý a pokud ne, tak máme přece ještě druhé volební období.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Redakce ronnie nám na hlavní straně jasně dala najevo, koho podporuje .
Aneb prý volí slušného prezidenta - Karla Schwarzenberga. Pakliže je slušnost zavírat oči před zlodějinami a lupmárnami svých kolegů a říkat mě se to netýká, no prosím
Chci také upozornit na to, že tím pravým lumpem je právě Karel Schwarzenberg neboť zvedl ruku pro největší zlodějinu posledních dvaceti let - církevní restituce! |
jsem nesmírně hrdý na svoji redakci, že se otevřeně nezdráhá říci svůj názor tak, jak by to v demokracii mělo být naprosto běžné. Tento Tvůj smajlík " " v reakci na názor někoho druhého dává opět najevo, že jsi kretén jako zvon.
Karel není optimální kandidát, absence optimálního kandidáta je vinou nás všech, nicméně z těchto dvou je Karel jedinou volbou. O církevních restitucích si raději něco přečti. A pak i o opoziční smlouvě, jen tak pro připomenutí, nebo např. pěkný dokument :)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Freimen
O církevních restitucích sem toho četl dost, bavil sem se o tom s lidmi z právní kanceláře, jakožto s několika dalšími lidmi znalých věci.
Běž si zapsat do logu, že si byl šermovat mečem nebo boxovat a přestaň urážet
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
To nevysvětlíš, jsou prostě lidi, kteří nemají rozhled, neschopni dialogu a pořád budou cpát svého kandidáta.
Já jsem teda studoval pouze politologii a moc tomu nerozumím, ale na VS politická diskuse vypadá jinak, než toto vlákno.
Přejmenoval bych to na "kdo nevolí Karla, volí proti nám"
Už bych to trochu uklidnil, přestal házet špínu, odvolil, počkal co se bude dít dál a nenechal se tolik hecovat médii, ktreré z nás dělají tak akorát ovce.
Takže, přeji každému voliči ať si zvolí toho svého kandidáta o kterém je přesvědčen, že je ten pravý a pokud ne, tak máme přece ještě druhé volební období. |
Ja proste nepochopim jak muze existovat nekdo, kdo si tak nevidi do pusy
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Cirkevni restituce nejsou ani polovicni zlodejinou oproti privatizaci statnich podniku za Zemanovy vlady. |
Ač to sem nepatří, musím reagovat.
Můžeš mi říct, jakým způsobem ten majetek církev za staletí nastřádala?
Kdyby byli představitelé církve tak zbožní, řídí se odkazem Mistra Jana Husa a žádný majetek k víře nepotřebují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Majesty napsal: | | Cirkevni restituce nejsou ani polovicni zlodejinou oproti privatizaci statnich podniku za Zemanovy vlady. |
Ač to sem nepatří, musím reagovat.
Můžeš mi říct, jakým způsobem ten majetek církev za staletí nastřádala?
Kdyby byli představitelé církve tak zbožní, řídí se odkazem Mistra Jana Husa a žádný majetek k víře nepotřebují. |
Restituce nebyly o lustraci jak nějaký člověk získal majetek. Jinak bys z restitucí vyloučil minimálně 50 % lidí (respektive, někteří úředníci by velice zbohatli). Nehledě k tomu, že církev většinu majetku získala z daní, darů či spravováním svých statků. Nelegálně či nemorálně získala jen minimum. A to říkám coby člověk který církve nesnáší
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
nekteri z Vas se mozna vice citi potomky statu, nez svych vlastnich rodicu. tak se pozna levicovy volic :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
A jakym zpusobem nastradala majetek vetsina velmoci v evrope? Obe dve otazky maji stejnou odpoved, valkami, a danemi.
Cirkevni majetek byl nespravedlive zabaveny na zaklade dementni politicke diktatury, takze je jen v poradku ze ze se postavime za toto k odpovednosti. Navic restituce znamena ze stat prestava byt za majetek zodpovedny, nebude mit zadne naklady na udrzbu a opravy, a taky nebude muset cirkvim prispivat jako tomu bylo dosud, takze z dlouhodobeho hlediska to znamena mnoho usetrenych penez. Problem ale jednoduchych lidi jako jsi ty, je, ze se na to neumite podivat z vetsiho meritka a vidite jen "problem" ktery je ted
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Takže naposledy zvlášť pro Majestyho:
Ano tvrdím, že to vyhraje Zeman, ale netvrdím že je to dobrá volba, ale z těchto dvou kandidátů nemůžu, jako vlastenec (to je, ale blbec si říká asi většina lidí, nato už se přece dávno nehraje) jinak.
Narozdíl od podporovatelů KS, jsem ochotný přiznat, že Zeman nebude mít úplně čisté svědomí z let minulých, jeto prostě papaláš, který byl dlouho ve vrcholové politice a každá profese sebou nese určitou deformaci u Zemana projevující se třeba arogancí vůči novinářům.
Doporučuju sundat klapky z očí, ubrat z fanatismu a dívat se kolem sebe a ne zaslepeně hledět před sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | nekteri z Vas se mozna vice citi potomky statu, nez svych vlastnich rodicu. tak se pozna levicovy volic :-) |
Kdo nebyl v mládí levičákem nemá srdce a kdo ve staří pravičákem rozum
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Freimen
O církevních restitucích sem toho četl dost, bavil sem se o tom s lidmi z právní kanceláře, jakožto s několika dalšími lidmi znalých věci.
Běž si zapsat do logu, že si byl šermovat mečem nebo boxovat a přestaň urážet |
jj, typický volič Zemana
Netolerantní jsi tu vůči redakci a jinému názoru Ty a já se prostě nemohu zbavit dojmu, že tento Tvůj hlasitý nesouhlas se vším a shazování názorů druhých je možná ovlivněný důvodem, že nejsi vyšší, než meč, na který narážíš
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
Sice je to od voliče Zemana trošku mimo, ale jako čtenář ronnie.cz se mi moc nelíbí ta podpora na hlavní stránce... tím nechci vést nějakou debatu na tohle téma, jen tím říkám, že nepodporuju takovou formu vyjadřování názoru ze strany jakéhokoliv webu. Tím spíš jedná-li se o web, kde nás zajímá sport.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Sice je to od voliče Zemana trošku mimo, ale jako čtenář ronnie.cz se mi moc nelíbí ta podpora na hlavní stránce... tím nechci vést nějakou debatu na tohle téma, jen tím říkám, že nepodporuju takovou formu vyjadřování názoru ze strany jakéhokoliv webu. Tím spíš jedná-li se o web, kde nás zajímá sport. |
Tak tak, ronnie dokaze byt obcas dost trapnej... ale je to jeho web tak co. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|