|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | hoju napsal: | | nekteri z Vas se mozna vice citi potomky statu, nez svych vlastnich rodicu. tak se pozna levicovy volic :-) |
Kdo nebyl v mládí levičákem nemá srdce a kdo ve staří pravičákem rozum *a01* |
nekdo je levicak, nekdo pravicak. ja posloucham hip-hop. (stejne bych nejradeji na Hrade videl Klause) (zaplatpanbuh, ze Okamura i Franz jsou mimo)
edit: k Franzovi - minimalne 50.000 lidi v teto republice nemuze mit ani paru o tom, co prezident dela, jaky je jeho denni program a k cemu je prezident dobry (reprezentovat republiku). urcite se to prezident od prezidenta lisi, ale pro hrubou predstavu se staci podivat na stranky pana Klause a par dni je cist.
Naposledy upravil hoju dne čt leden 24, 2013 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:58 am Předmět: . |
|
|
guru: já nevím, mě se naopak zase poměrně líbí ten model v USA, kde jsou lidé na svůj názor hrdí a je naprosto běžnou součástí života jej vyjadřovat...proč by to mělo být v demokratické společnosti od Redakce špatné? Velká řada známých osobností se už veřejně vyjádřila k jedné či druhé straně a přijde mi pěkné, že se Redakce nezdráhá vyjádřit názor svůj. Nikde tam není napsáno "podpořte...xy", ale jen názor redakce. To se mi moc líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Len pre upresnenie - kto je to redakcia ronnie.cz? Tito ludia: http://www.ronnie.cz/kontakty ? Mam to brat tak, ze kazdy z nich voli Karla? Trebars aj Cizo?
Freimen: Mne sa zas ten model nepaci, kedze ide o sportovy portal, pride mi to mimo...Ale je to vec nazoru. Hlavne v nasich koncinach, ked sa ludia vedia kvoli politike uplne zbytocne rozhadat (najma vdaka mentalite "moj kandidat je je jasne lepsi, ti co volia konkurenta, su hlupaci"), mi to pride uplne zbytocne....Ale tak beriem to ako novackovske neskuene prejavy pri prvej priamej volbe prezidenta, este 2-3 volby a bude vam to pomaly jedno :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Když už mě tu ahola zmínil, tak za sebe říkám, že kdybych volit šel (jako že nejdu), tak bych dal z nouze hlas K. S. ale rozhodně ne proto, že by mi připadal jako dobý kandidát, ale jednoduše proto, že ho vidím jako menší zlo (ačkoliv ten rozdíl oproti Zemanovi bude v mých očích skutečně zanedbatelný). Asi tolik ode mě :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Takže naposledy zvlášť pro Majestyho:
Ano tvrdím, že to vyhraje Zeman, ale netvrdím že je to dobrá volba, ale z těchto dvou kandidátů nemůžu, jako vlastenec (to je, ale blbec si říká asi většina lidí, nato už se přece dávno nehraje) jinak.
Narozdíl od podporovatelů KS, jsem ochotný přiznat, že Zeman nebude mít úplně čisté svědomí z let minulých, jeto prostě papaláš, který byl dlouho ve vrcholové politice a každá profese sebou nese určitou deformaci u Zemana projevující se třeba arogancí vůči novinářům.
Doporučuju sundat klapky z očí, ubrat z fanatismu a dívat se kolem sebe a ne zaslepeně hledět před sebe. |
Co je přesně to vlastenectví? A kdo je vlastně vlastenec? Někdo kdo se celý život podílí na rozkrádání státu (komunismus nebyl nic jiného a vrcholná politika po něm v podstatě taky ne), nebo někdo kdo byl i s rodinou nucený utéct, zabavili mu veškerý majetek a přesto na Česko nezanevřel a aktivně podporoval změnu režimu (před i po listopadu)?
Pro mě je větší vlastenec Schwarzenberg.
http://tinyurl.com/ahxsovt jeho dopis chartistům.
| Freimen napsal: | | guru: já nevím, mě se naopak zase poměrně líbí ten model v USA, kde jsou lidé na svůj názor hrdí a je naprosto běžnou součástí života jej vyjadřovat ...proč by to mělo být v demokratické společnosti od Redakce špatné? |
Pozůstatek komunismu, lidi si asi ještě nezvykli, že to není trestné... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
myslim ze je lepsi vyjadrit nazor, ikdyz se nemusi vsem libit, nez-li nemit zadny.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Když už mě tu ahola zmínil, tak za sebe říkám, že kdybych volit šel ( jako že nejdu ) |
Redakcia voli slusneho kandidata KS, ale clen nie az tak pocetnej redakcie ho nevoli (kedze volit nepojde) :) Mozno ziadny z redaktorov KS volit nepojde, ale redakcia ako taka ano
OK, to uz zbytocne mlatim prazdnu slamu, ospravedlnujem sa Cizopasnikovi za jeho vyznanie, trochu nesikovne som ho vlastne donutil "priznat farbu", volby su predsalen tajne a ja tu nechcem nikoho lustrovat (ani Lustera).
Peace. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Jen abych to upřesnil na pravou míru - externí redaktory pod zmíněný banner nezahrnujte. Alespoň já se od tohoto distancuji, protože pro mě vhodný kandidát ve druhém kole jednoduše není. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Je asi vsem jasny, ze tou celou redakci myslel ronnie jen sam sebe _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | ja tu nechcem nikoho lustrovat (ani Lustera). . |
to bych si taky vyprosoval, columbo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:36 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Je asi vsem jasny, ze tou celou redakci myslel ronnie jen sam sebe |
Já se tu na předchozích stránkách vyjádřil až dost, každopádně jen mě určitě těch pár slov na mainwebu nezastupuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
Sport a potažmo i sportovní server má být apolitický a nebo se rovnou za politický prohlásit.
Kam vede tahání politiky do sportu? Stačí si vzpomenout na (nejenom) olympijské hry v Moskvě a Lake Placid.
Fórum je fórum, řeči se vedou a voda plyne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli půjdu volit, ale když ano, tak asi Zemana. Šlo mi hlavně o to, aby se prezidentem nestal Fišer.
Na Schwarzenbergovi mi nevadí asi nic z toho, co se mu vyčítá v médiích - věk, šišlání, manželka Rakušanka, šlechtický původ ...
Nemůžu mu ale prominout, že sedí ve vládě společně s paní Peake, která povýšila svůj zájem setrvat na svojí židli za každou cenu nad zájem deseti milionů lidí této země.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:43 pm Předmět: . |
|
|
a herci jsou herci a umělci jsou umělci a zpěváci jsou zpěváci. Má být umění apolitické? Určitě ano. Omezení na základě toho, kdo koho podporuje a může psát/hrát v divadle už tu bylo.
Vyjadřují se přesto umělci, herci, režiséři a zpěváci a další umělci o tom, koho budou volit? Ano, vyjadřují, každý den. Má to něco společného s tím, že by pak někde mohli hrát (paralela k Moskvě) ? Ne, je to jejich občanská vůle a svobodný demokratický názor. Ne, jejich umělecký/tvůrčí/sportovní postoj. Občanský názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|