Extreme One Stop

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Extreme One Stop  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Extreme One Stop
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
donkeydawg

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 6:23 am    Předmět: Extreme One Stop Odpovědět s citátem

Ahoj,

náhodou se mi dostal do ruky Extreme One Stop + Peptide Fusion od Reflexu a noxplode, nikdy jsem žádné suplementy nebral, proto bych se chtěl zeptat zda je tato kombinace v pořádku, jaký na tyto suplementy máte názor a jak dávkovat? Važím 77kg, cvičím 4-5x v týdnu, jídelníček mam stabilní, klasicky vločky, maso, vajíčka a každý den na noc tvaroh.

noxplode je mi jasný, že pouze před tréninkem, nicméně One Stop s Peptidem si nejsem jistý jak správně dávkovat.

Díky za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:06 am    Předmět: Re: Extreme One Stop Odpovědět s citátem

donkeydawg napsal:
Ahoj,

náhodou se mi dostal do ruky Extreme One Stop + Peptide Fusion od Reflexu a noxplode, nikdy jsem žádné suplementy nebral, proto bych se chtěl zeptat zda je tato kombinace v pořádku, jaký na tyto suplementy máte názor a jak dávkovat? Važím 77kg, cvičím 4-5x v týdnu, jídelníček mam stabilní, klasicky vločky, maso, vajíčka a každý den na noc tvaroh.

noxplode je mi jasný, že pouze před tréninkem, nicméně One Stop s Peptidem si nejsem jistý jak správně dávkovat.

Díky za info

exteme ihned po ranu po probuzeni a ber davkovani jak je napsano na obalu ( pro tebe ten fitnes )
a pak po treninku ,
ja ho bral i přes den mezi jídly ale to už je pak drahý špáz,
pepták je vice složkový a doporučuji před spaním, .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:30 am    Předmět: Re: Extreme One Stop Odpovědět s citátem

Podle mě by bylo dobrý jíst jako doted a dávat navíc jen OSE po tréninku.

Peptide si nechat na pozdějc a to NOčko. No stejně je k ničemu, takže nejlíp prodat, nebo teda brát, ale nevím no.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ho davam jako svacinu 2×100g.
Po treninku, bych radsi Micro whey, glukopur, creatin.
Ta naloz vitaminu a dalsich veci kor ve 150g davce, nemusi byt pro kazdeho stravitelna.
donkeydawg

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Šlo by teda peptide ráno do vloček, pak mezi snídaní - obědem One Stop 70g po treninku další dávku 70g, a před spaním peptide + tvaroh ?
CIZO

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

donkeydawg napsal:
Šlo by teda peptide ráno do vloček, pak mezi snídaní - obědem One Stop 70g po treninku další dávku 70g, a před spaním další dávku peptide + tvaroh ?

Šlo, ale večer si dej buď tvaroh, nebo Peptide Fusion. Míchat to dohromady je tak trochu zbytečné.

Derek Poundstone
donkeydawg

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě se zeptám, snažím se nabírat, mám 77kg a tomu složení u One Stop až tak nerozumím, ale tvrdím se říct že ke gaineru to nemá daleko, že?
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

editovano, spatne sem precetl topic :)

Naposledy upravil Lada78 dne pá leden 25, 2013 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

donkeydawg napsal:
Šlo by teda peptide ráno do vloček, pak mezi snídaní - obědem One Stop 70g po treninku další dávku 70g, a před spaním peptide + tvaroh ?

Peptide do tvarohu nedavej, byla by to skoda.
To je, jako by jsi do paliva pro formule daval repkovy olej.
Do tvarohu zkus susene bilky, 20g bilku, pul tvarohu.
coolluk

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já tak 5 měsíců zpět užíval one stop extreme i peptide fusiou.. k tomu jsem si sestavil jídelák a fungovalo to skvěle.. peptide ráno s vločkama na svačinu jsem dával OSX 140gr to zasitilo slušně, oběd maso+ přiloha+ zel., svačina tousty sýry a šunka, po tréninku OSX 140gr, věčere taky maso+ příloha a zel. a večer peptide s mlíkem a někdy místo toho tvaroh.. předtím jsem měl problém přibrat ale po těchto dvou suplementech to šlo moc dobře :))
donkeydawg

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coolluk napsal:
já tak 5 měsíců zpět užíval one stop extreme i peptide fusiou.. k tomu jsem si sestavil jídelák a fungovalo to skvěle.. peptide ráno s vločkama na svačinu jsem dával OSX 140gr to zasitilo slušně, oběd maso+ přiloha+ zel., svačina tousty sýry a šunka, po tréninku OSX 140gr, věčere taky maso+ příloha a zel. a večer peptide s mlíkem a někdy místo toho tvaroh.. předtím jsem měl problém přibrat ale po těchto dvou suplementech to šlo moc dobře :))
140gr je docela už hardcore dávka, to bych ten pytel měl na 14 dní : ( momentálně beru 2x 70gr a 1x 25g peptide na noc, přemejšlím, že ho zařadím i ráno
coolluk

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[/quote]140gr je docela už hardcore dávka, to bych ten pytel měl na 14 dní : ( momentálně beru 2x 70gr a 1x 25g peptide na noc, přemejšlím, že ho zařadím i ráno[/quote]

Protei určitě i ráno třeba s ovesnýma vločkama.. Šak právě ta spotřeba OSEx byla šílená potom jsem ho dával už jen po tréninku.. Dobrá věc ale lezla hodně do peněz.. teď mám dobrej jídelák a jde to taky :DD

Rychle na stránku:

Přejdi na: