On ma k te cince vzdycky takovy nastup, ze pokazde cekam jak tam vystrihne nejake salto, nebo podobnou opici zalezitost a ono prd, mozna jsem jen mimo trendy v kulturistice a nakonec je tenhle beh jen coby doplneni k treninku nohou, ale stejne. imho podle tech fleku vzadu na hyzdich bych to videl na nedostatek vlakniny, nebo nejaky suplement od prominu :)
Odkud se vzal? Za 2 roky takový pokrok, začínám pochybovat o.. víte čem
EDIT: Tak jsem se díval jeste na jeho další videa tak to beru zpět:) Asi cvičí už pár let
nechapu tvuj post pred editaci.
ano, cvici uz par let
MAST3R napsal:
Chodil i jsem na Ronnie, ale nevzpomenu si na nick a závodí už nějakou dobu.
vert3x ... mel tu i log.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
JJ díky drape, o logu vím. Pamatuji si ho, dřív byl plešatej jako na fotce v 0:17 a měl docela konve (velký nohy)
Study: Si pamatuji jak si dával nějakou fotku maníká, že je tvůj vzor, a že je to naturál a když jsme Ti psali, že sype, tak si nám to vyvracel a najednou se tu oháníš tímto.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru