|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | Já ti nevím, jestli se máš na co těšit. Bára říkal, že si máme vzít kamaše a tatranku |
Koukám, že říká každýmu něco jinýho. Mě zas volal a ptal se, jestli budu mít ty upnutý neoprenový kraťasy a že prý jestli ne, tak ať se tam ani neukazuju. |
Protože si do nic dáváš dopředu smotaný fusekle a machruješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 2:37 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Mě to tak nesmírně mrzí, že zítra nemůžu, včera jsme si volali s Milanem a oba jsme říkali, jak to je pěkné, že to bude zas jako za starých časů, když jsme tyhle akce s Barou začali dělat. Uroním za Vás zítra nostalgickou slzu, opravdu se mi bude stáskat, ale to je vztah po víkendech na dálku, musím s přáteli mé přítelkyně a s ní zítra na výlet na sever.
Hezky si to zítra užijte |
Neboj kámo,budu dělat tréninky pravidelně a příště už Ti to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
A řeknete mi taky, kterou tatranku si mám pořídit, nebo je to zcela čistě na mě? Já jen aby se pak u vstupu ty tatranky nekontrolovaly a nevyhazovalo se za špatný druhy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
Já hlavně doufám,že to všichni najdete.Raději si dejte fŕa,ať se sejdeme včas.Já budu sedět na recepci při vstupu a pomáhat vám se zorientovat uvnitř.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | Já ti nevím, jestli se máš na co těšit. Bára říkal, že si máme vzít kamaše a tatranku |
Koukám, že říká každýmu něco jinýho. Mě zas volal a ptal se, jestli budu mít ty upnutý neoprenový kraťasy a že prý jestli ne, tak ať se tam ani neukazuju. |
Přátelé, jedná se určitě o sraz sportovců? Začínám o tom silně pochybovat. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | Já ti nevím, jestli se máš na co těšit. Bára říkal, že si máme vzít kamaše a tatranku |
Přátelé, jedná se určitě o sraz sportovců? Začínám o tom silně pochybovat. |
Já jsem sportovec.Od mládí jezdím aktivně na babetě
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | A řeknete mi taky, kterou tatranku si mám pořídit, nebo je to zcela čistě na mě? Já jen aby se pak u vstupu ty tatranky nekontrolovaly a nevyhazovalo se za špatný druhy. |
takže horalky vadí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Diana napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | Já ti nevím, jestli se máš na co těšit. Bára říkal, že si máme vzít kamaše a tatranku |
Přátelé, jedná se určitě o sraz sportovců? Začínám o tom silně pochybovat. |
Já jsem sportovec.Od mládí jezdím aktivně na babetě |
Nezáleží na čem jezdíš a jak je to staré, ale jak jezdíš _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Zítra jedu z Brna .. Kdyby někdo chtěl vzít autem... tak se nějak dohodnem  ale jedu jen do Prahy.. zpátky už ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: so leden 26, 2013 12:46 am Předmět: |
|
|
Bylo tu o EF řečeno asi vše.
Ale je to asi pouze čtvrtá tělocvična praze co znám kde nechají člověka hodit pěkně naládovanou činku 100+ z 2,5m na podlahu a má otevřeno do večera. Z PSK vyženou lidi v 6večer a to to platím z daní (ku..fakt díky!). _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so leden 26, 2013 5:38 pm Předmět: ... |
|
|
Díky za velmi povedej sraz, těším se na fotky a video :). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|