|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
Já jsem zatím pil Zelené jablko a ještě mám doma vodní meloun a to jablko bylo vpohodě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jo a co treba jine praskove amina? Express, Amino 1, weider neco ma ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Don99
|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:00 am Předmět: Anticatabolix sypké BCAA od Fitness authority |
|
|
Zdravím, máte někdo zkušenosti se sypkýma BCAA Anticatabolix od firmy Fitness authority? Podle složení a obsahu BCAA v 1 dávce 11g to vypadá slibně a i cena je uspokojivá. Leucin 2500mg, isoleucin 1250mg, valin 1250mg + glutamin 5000mg. Díky za odpovědí _________________ Don
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:33 am Předmět: Re: Anticatabolix sypké BCAA od Fitness authority |
|
|
| Don99 napsal: | | Zdravím, máte někdo zkušenosti se sypkýma BCAA Anticatabolix od firmy Fitness authority? Podle složení a obsahu BCAA v 1 dávce 11g to vypadá slibně a i cena je uspokojivá. Leucin 2500mg, isoleucin 1250mg, valin 1250mg + glutamin 5000mg. Díky za odpovědí |
jsou uplně čisty , bez cukru a dalších věci ale je tam i B6 duleřite,
spokojenost za ty prachy/ gram super, ale koukni se novou verzi , vyšli nove ,
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 12:08 am Předmět: |
|
|
Co rikate, mam v uvaze brat ty Universal Uni Liver a Beef spolecne. Tak s jidlem doplnim bilkoviny spis a lepe se to bude travit, zato mezi jidly doplnovat aminokyseliny?! Takze rano 2-3 capsle toho a toho a popripade treba v mezere mezi potreninkovym jidlem a veceri ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, předem bych žádal o trochu shovívavosti v mém možná nedostatku informací o BCAA, ale nejsou trochu přeceňované s účinkem? Osobně jsem je bral když jsem začínal (6-7let z5 bohužel s pauzami) spolu s dalšími doplňky a dobrou stravou. Po dobrání už jsem je nikdy nebral a nepocítil jsem rozdíl tedy a bral jsem to jako formu placebo. Tak by mě zajímal nějaký odbornější pohled a třeba i vyvrácení. Zatím tedy jsem toho názoru že když už mají fungovat tak se musí brát v pořádném množství.
_________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Scitec Amino 5600 vs. UNIVERSAL Nutrition Beef Aminoos .....ktere by jste doporucili? Dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Scitec Amino 5600 vs. UNIVERSAL Nutrition Beef Aminoos .....ktere by jste doporucili? Dekuju |
micusi6 ty ses fakt jantar. Vykasli se na nejaky amina, v tvem pripade uplne zbytecne vyhozene penize. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
No, ono ty amina vlastne nejsou pro me, mel sem to pouze zistit. Ale jako jantar jsem, to bez pochyb...ja jedu zitra na ''nakup'' pro maltu, tak sem mel sparoošovi vzit amina...neni z nejbohatsich tak vybira z tech nejlevnejsich a nevi ktere. Ja tedy taky ale nevim..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, ono ty amina vlastne nejsou pro me, mel sem to pouze zistit. Ale jako jantar jsem, to bez pochyb...ja jedu zitra na ''nakup'' pro maltu, tak sem mel sparoošovi vzit amina...neni z nejbohatsich tak vybira z tech nejlevnejsich a nevi ktere. Ja tedy taky ale nevim..:D |
A kolik je tvymu sparosovi, jak dlouho cvici, kolik vazi a jake jsou jeho vykony, jen tak pro zajimavost....
Jidelnicek ma predpokladam v poradku :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Je mu 18 mmeri 172 vazi 82 cvici 3 roky....bench 3x100kg dřep 8x140kg mrtvola 5x165kg
snad je to tak...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Stejne je to pro nej zbytecna investice, kdyz neni pri penezich. Nevytezi z toho prakticky nic. At uz radeji investuje do kvalitniho proteinu nebo kreatinu. A samozrejme do jidla, to by melo byt zaklad. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po únor 04, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
[quote="Draper"]Stejne je to pro nej zbytecna investice, kdyz neni pri penezich. Nevytezi z toho prakticky nic. At uz radeji investuje do kvalitniho proteinu nebo kreatinu. A samozrejme do jidla, to by melo byt zaklad.[/quote]
Kvalitní protein beru,ale místo toho kreatinu bych asi radši zkusil ty Amina,na regeneraci beru bcaa od Scitecu a jsem nadmíru spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|