"I'm in the best shape of my life, I trained hard as fuck for you. I don't like when people say they gonna knock me out, like your boy chuck did...you're goin' down homie...you don't know what you asked for."
Toto mu povedal.
presne tak, však máme uši...
Inak ufc on fox 6
- výborný event
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak Quinton tiez natara kadeco, akurat ze vie ze co je show, biznis a co je sport.
K eventu tolko, ze slusne zapasy z toho 2 na ktore som bol napnuty ako guma na spodaroch.. ale kebyze teraz UFC nema v HW divizii priselcov z inych organizacii o ktorych predtym tarali, ze nemaju sancu v UFC atd atd (teraz ich ospevuju), tak ta divizia by stala za staru belu.. vid posledne HW zapasy. + Barnett ktoreho zrejme nechcu nazad by pozametal s vacsinou co tam maju. A este magori vymyslaju nieco o tom vytvorit medzivahovku medzi 205 a 225 ci kolko. By akurat oslabali obidve vahovky. Vdaka Bohu zato ze prisli Mousasi, Cormier, AO.. inac neviem na ake zapasy by som sa tesil.
Mne se libil i rampageuv zapas, krasny kombinace, pettis vybornej, Bader taky. Ale na J vs D se nedalo divat, dve veverky na speedu :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Pro mě prostě 125ky nemaj kvalitu jako ostatní váhovky, vůbec mě to nebaví. Třeba 135ky jsou skvělý, pač Cruz, Barao, Mcdonald nebo Faber jsou prostě kvalitní... ale J a D tam běhaj skáčou a prt... nuda a ne dík
Už to tam bookujou pro bývalý fightery z Strikeforce a UFC vets. Na tohle jsem se těšil moc dlouho.
Nate Diaz půjde proti Thompsonovi
Jim Miller proti Patu Haylemu
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
to teda bol, pripomenulo mi to finish Eagla z týždňa pred, ale tam to rozhodca posral úplne, koch bol rozbitý na kašu, ale hentam som si myslel, že to bude vážna mozgová trauma už
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
"Conor Bless"
taky se divim,ze to krasne vyslo a neobjevilo se zadny zraneni ..je to uplne snova karta,premyslim,ze si dokonce pujdu vsadit,abych si to jeste trosku okorenil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru