|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
salát
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:52 am Předmět: Shazování |
|
|
Ahoj,právě dojíždím korte,a chtěl bych po tom začít průbežně shazovat,ideálně tak 2kg měsíčně po dobu tak půl roku,a chtěl bych se zeptat,jak je podle vás nejlepší takhle shazovat,jestli mám zařadit aerobní aktivity nebo změnu v jídelníčku,díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spashett

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
doufam, ze je tohle vtip.....
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
to je celkem dobrý tempo, mělo by stačit zkvalitnit stravu, spočítat si nutriční hodnoty a podle toho jak se bude hýbat váha tak potom upravit množství.. kardio by nemělo být nutný, ale pokud chceš, tak samosřejmě jedině dobře _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Jo,dík,no ne,sorry za zakládání témat,le tak hledat to tu,když je tu miliarda témat a názoru,tak je to na 2 hodiny,nemám zrovna čas,ale moc mě to zajímá,zeptat se zkušených
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
a my se tu snad kopeme do prdele? Promin ale jsi absolutne arogantni, ptas se na veci, ktere tu zaznivaji kazdy den, sam jsi mel nejaky topic kde se probiraho shazovani, sach. vlny atd. A tedka napises ze nemas 2 hodiny casu, ktere bys venoval necemu, co budes dodrzovat pul roku??
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
na mainwebu o tom jsou taky články, ale ty jsi předpokládám nečetl protože jsi těžce zaneprázdněný člověk
EDIT: mě to neuráží ale fascinuje mě, že se tu ptáš na věci tolikrát odpovězené a odůvodníš to tím, že nemáš 2 hodiny času... to je lenost, místo abys založil tohle téma a sledoval a psal příspěvky, tak jsi mohl mít dávno přečtený ze článků vo co gou a nemusel by ses na nic ptát, protože bys měl všechny potřebný informace
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Já momentálně průběžně pracuji,tak mám čas právě jen na občasné shlédnutí tématu.Omlouvám se.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Nepiš sem sračky otevři oči a něco si přečti než něco založíš , pokud takové téma zde není tak si ho pak založ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|