|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pk1234
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
Diky.
Jo toho pasu je skoda... ale tak treba se to zlepsi az zhubnu ~5kg. Zvlast na bocich/pase/spodnich zadech mam toho tuku fakt hodne, takze by to mohlo vypadat jinak s 80kg, nebo proste pri fakt nizkym % tuku. Moc nadeji tomu ale nedavam, spis mam asi proste siroky boky no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
Pekna forma a to foceni ipadem je docela originalni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:41 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Pekna forma a to foceni ipadem je docela originalni :D |
To teda není , běž se podívat na facebook :D , lidi se tam tak fotí normálně , můj kamarád si dokonce udělal fotku s LCD televizí v koupelně :D měla tak 1 metr :D
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Sith_cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
| pk1234 napsal: | Diky.
Jo toho pasu je skoda... ale tak treba se to zlepsi az zhubnu ~5kg. Zvlast na bocich/pase/spodnich zadech mam toho tuku fakt hodne, takze by to mohlo vypadat jinak s 80kg, nebo proste pri fakt nizkym % tuku. Moc nadeji tomu ale nedavam, spis mam asi proste siroky boky no. |
Máš šíroký boky a pokud ještě zhubneš,tak to bude vypadat hůř.Máš málo hmoty nahoře.Tlač ramena,prsa a paže.
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| IHaveaDream napsal: | | Draper napsal: | Moc pekne na 15.
Jen tak pro zajimavost, jak cvicis a jak se stravujes? |
ráno 300g vloček s litrem mlíka + 3 vejce , svačina 2 celozrný housky zapíjený litrem mlíka s rozmixovanými 2 tvarohy ... oběd hlubokej talíř rýže a pokud se daří tak k tomu 200g masa , k svačině dva ty malý jogurty a cca 4 musli tyčinky , k večeři to samý co k obědu , pokud to není k dispozici tak jogurt s něčím + většinou rýžová mléčná kaše a k druhý večeři tvaroh s 2 vajíčkama
Tohle je jídelníček , kterýho se držím asi tak poslední měsíc , kdybych nebyl tak unavenej a neměl bych takovej hlad , tak bych jedl asi o něco méně...
. | tak keby som takto jedla tak mám asi 200 kg a to máš len 15 rokov a nemáš veľa kg ale inak super tak skoro začať cvičiť. Mimo iné toto jesť no bolo by mi z toho asi zle. _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po leden 28, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
| BiancaRazza napsal: | | IHaveaDream napsal: | | Draper napsal: | Moc pekne na 15.
ráno 300g vloček s litrem mlíka + 3 vejce , svačina 2 celozrný housky zapíjený litrem mlíka s rozmixovanými 2 tvarohy ... oběd hlubokej talíř rýže a pokud se daří tak k tomu 200g masa , k svačině dva ty malý jogurty a cca 4 musli tyčinky , k večeři to samý co k obědu , pokud to není k dispozici tak jogurt s něčím + většinou rýžová mléčná kaše a k druhý večeři tvaroh s 2 vajíčkama
Tohle je jídelníček , kterýho se držím asi tak poslední měsíc , kdybych nebyl tak unavenej a neměl bych takovej hlad , tak bych jedl asi o něco méně...
. | tak keby som takto jedla tak mám asi 200 kg a to máš len 15 rokov a nemáš veľa kg ale inak super tak skoro začať cvičiť. Mimo iné toto jesť no bolo by mi z toho asi zle. |
Ty kráso, není to v 15ti nějak moc bílkovin ? resp. moc mlíka a tvarohu? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po leden 28, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
| BiancaRazza napsal: | | IHaveaDream napsal: | | Draper napsal: | Moc pekne na 15.
. | tak keby som takto jedla tak mám asi 200 kg a to máš len 15 rokov a nemáš veľa kg ale inak super tak skoro začať cvičiť. Mimo iné toto jesť no bolo by mi z toho asi zle. |
Stejně jako většina žen,i ty jsi zjistila v jistém věku,že bys chtěla něco změnit a začíná být za pět dvanáct.Je to ale mnohem těžší než pro patnáctiletého kluka chtít přibrat.Nemůžeš vůbec rovnat vaše režimy.
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
Bara: ano ano to máš pravdu je to ťažké _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
Tak jedna narychlo cvaknutá fotka mobilem po tréninku, prosím omluvte kvalitu (jak fotky, tak mě  ). Jde to dolů pomalu, ale jde...
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Tak na tohle se kouká daleko lépe než na ty svalnatý chlapy  , dobrá forma! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Muscle women jsem nikdy moc nemusel, ale tohle mě zvedlo ze židle |
Mně se zvedlo něco jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|