|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
Woooow  myslim ze pristi tejden budu mit nepritomne blazenej pohled a poslintam si vsechny tricka :D moc pekna forma ;) kam az tohle povede.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Tracey, moc pěkný, a nemáš i fotku zezadu pro zhodnocení zádového svalstva? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | ... Jde to dolů pomalu, ale jde... |
nj dolu to jde ,,,,
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po leden 28, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Einarr napsal: | | Moocha napsal: | Muscle women jsem nikdy moc nemusel, ale tohle mě zvedlo ze židle |
Mně se zvedlo něco jinýho
|
porad som si za*ebal monitor od ryze
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Děkuji pánové _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
Těším se na kvalitnější fotky, tohle je jakože nejhorší fotka, kterou jsi sem kdy na web dávala = ( Třeba i ty v profilu, kde jsi ve výšce, ze který se mi dělají závraťě, se mi líbí víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Těším se na kvalitnější fotky, tohle je jakože nejhorší fotka, kterou jsi sem kdy na web dávala = ( Třeba i ty v profilu, kde jsi ve výšce, ze který se mi dělají závraťě, se mi líbí víc. |
guruhovno, co ted hodnotis? Kvalitu fotky nebo Tracey samotnou? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Chlapi to mě dostává, jak se nemáte rádi |
ja se jen ptam, protoze jsem to hodnoceni moc nepochopil :-)
jinak Honzika mam samozrejme rad :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 28, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tracey, krása, niet viac, čo dodať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|