|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
tadle je o moc lepsi svaly tam nejaky sou  hlavne hodne jez a pujde to nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
Diky, ono, vypadam apise jak na ty 2, lepai svetlo...ale ano, je to hnus....zkusim ten jidelak 4x denne a uvidime...holt pro postavu musim udelat kapku vic nez vetsina ostatnich...
Btw.: kouzelné zrcadlo, ..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
nez vetsina ostanich? ja taky zacina na 66 kg a nemel sem nasobe ani tolik svalu co mas ty a ted mam neco pres 90 .. takze neboj nelituj se nejsi sam... drit musi vsichni .
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Diky, ono, vypadam apise jak na ty 2, lepai svetlo...ale ano, je to hnus....zkusim ten jidelak 4x denne a uvidime...holt pro postavu musim udelat kapku vic nez vetsina ostatnich... | rejpalu si nevsimej hodne lidi se tady uz bohuzel narodilo s 40 cm pres bicak ti nevi jaka je to drina pro nas tintitka ...do 15 let mi rikali komar :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | postnul sem tu jeste jdno foto....v lepsi kvalite, ..pro rejlapy...uzijte si |
Myslím, že nebudu jedinej, komu vadí, že skrz svojí lenost (si najít informace) tu spamuješ aktuální formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | micus6 napsal: | | Diky, ono, vypadam apise jak na ty 2, lepai svetlo...ale ano, je to hnus....zkusim ten jidelak 4x denne a uvidime...holt pro postavu musim udelat kapku vic nez vetsina ostatnich... | rejpalu si nevsimej hodne lidi se tady uz bohuzel narodilo s 40 cm pres bicak ti nevi jaka je to drina pro nas tintitka ...do 15 let mi rikali komar :D |
Ale ty jidla musi byt poradne, ne piskoty s mlikem, nebo rohlik se sunkou nezapomen. A necvis vic nez 3 x tydne, pro tebe to kontraprodutivni. Na kladky a peckdeck se ani dedivej, zakladem musi byt zakladni cviky s volnou vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
ano 4 jidlama denne jsem myslel spis 4 obedy denne
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Este oneskorene reakcia na pk1234 - suhlasim s Barom, problemom stavby tvojho tela su skor siroke boky ako pas (mam to podobne)...v tomto dalsie rysovanie a chudnutie naozaj nepomoze. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Este oneskorene reakcia na pk1234 - suhlasim s Barom, problemom stavby tvojho tela su skor siroke boky ako pas (mam to podobne)...v tomto dalsie rysovanie a chudnutie naozaj nepomoze. |
kazdopadne pomoze zvacsit latissimy a sikme brusne svaly, podla mojho nazoru... siroka panva sa potom strati _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | AHOLA napsal: | | Este oneskorene reakcia na pk1234 - suhlasim s Barom, problemom stavby tvojho tela su skor siroke boky ako pas (mam to podobne)...v tomto dalsie rysovanie a chudnutie naozaj nepomoze. |
kazdopadne pomoze zvacsit latissimy a sikme brusne svaly, podla mojho nazoru... siroka panva sa potom strati |
Je vidět,že nemáš dva metry jako já a Ahola.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 30, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | micus6 napsal: | | Coder, muzu se zeptat na pozitiva jidel 4x denne? Klidne bych do toho sel | zpomali se ti metabolismus a telo si vice ulozi pokud jis moc casto zrychlis si metabolismus a to pro tebe neni idealni ty potrebujes pribrat tim se ti zvysi sila a i to svalstvo se pak nabere snaz jo a bych dodal neni to z moji hlavy ale i ja sem byl v 15 letech strasna vyzle i kdyz sem zral co sem kde naselvubec sem nepribiral doktor mi doporucil jist 4x5 krat denne vetsi porce misto toho abych tlacil celej den a spolu s cvicenim sem sel rychle nahoru |
Já si myslím, že to není vůbec o zpomalení metabolismu, ale když budeš jíst třeba 4x denně, tak si dáš větší porci a navíc máš větší rozestupy mezi jídly, tělo má větší šanci také něco strávit, než když něco dosebeeš rveš takždý 2 hodiny, to tebou musí prolétnout jen. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 30, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
Jsem nevěděl že Osvětim měla kulturistický oddíl  (reakce na ty 2 první fotky)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 30, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Jsem nevěděl že Osvětim měla kulturistický oddíl (reakce na ty 2 první fotky) |
Vtipné, to bezpochyby:-) ale kazdy nekdy ''začínal'' :D btw, vyhrál jsem Osvětim classic ...;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 30, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Gohan napsal: | Jsem nevěděl že Osvětim měla kulturistický oddíl (reakce na ty 2 první fotky) |
Vtipné, to bezpochyby:-) ale kazdy nekdy ''začínal'' :D btw, vyhrál jsem Osvětim classic ...;) |
Mě to bylo hned jasné že na Osvětim Natural tam je moc hmoty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|