| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spashett

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Jsem i rád,že se vám všem líbila posilovna Eagle Fitness a kdykoli vás tam rád při tréninku potkám. |
uz resim jak dam vypoved v BBC, aby me nesedreli s kuze mrchy :) Fitko skvely a mam to 5 minutek autem z domova takze je to super. Rad jsem se poprve zucastnil takove akce a poznal alespon par lidi osobne :) Diky za organizaci..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 29, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
kde jsou nějaké fotky? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 29, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | kde jsou nějaké fotky? |
Máš je doma v rodinném albu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 29, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Je utery a na strankach zadny report jeste : ( Milana si pomatuji z F1 a ted je tak 3x takovy |
Strpení,pracuje se na tom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 29, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 29, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | A nejsou i nějaké fotky ostatních lidí tady z fóra? Na těch fotkách na MW je to totiž samej Milan Šádek a Mester a sem tam nějaký Cizo |
Ale nene, já tam jsem taky, dvakrát!
...ne vážně, já ten článek vidím až teď a taky nejsem úplně rád, že tam nejsou fotky všech, protože srazy by prioritně neměly být o známých lidech, ale právě spíš o všech ostatních. Příště se polepšíme hned v reportu - a teď se srazem uplynulým to zítra nějak zpětně dovyřešíme. Plus určitě dáme i fotky všechny ke stažení.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 29, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
klasický zraz repre, no:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út leden 29, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem polichocen. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st leden 30, 2013 6:42 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak to jsem polichocen. |
Tak znalostma nás reprezentuješ myslím víc než důstojně, není to jen o silových výkonech, neboooooj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |