PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
honza94

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslíte? o Extrifit Long 80
a nevíte, jaká je poměr jednotlivých bílkovinových složek (caisen,wpc...) ve 100g?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza94 napsal:
a nevíte, jaká je poměr jednotlivých bílkovinových složek (caisen,wpc...) ve 100g?

Teoreticky by mělo jít o úžasnou kombinaci proteinu,která zaručí tělu optimální rozložení dávky bílkovin.Na přesné poměry bys asi musel kontaktovat výrobce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza94 napsal:

Nejlepsi volba v pomeru cena/vykon u viceslozkacu, diky akci ktera ted bezi na webu. Nizka penivost, dobra rozpustnost, chut (cokolada) slusna a stravitelnost vyborna. Zastoupeni jednotlivych slozek se u nej nedoctes (u viceslozkacu je snad jediny Reflex kdo tohle uvadi a to jen u sveho Peptide Fusion, kde je to soucast marketingu produktu). Vyzkousej a uvidis. Me osobne sedi asi nejvic Pharma Blend 6 HR od PhD.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle vyjadreni extrifitu na jejich strankach mel pred rokem Long pomer zastoupeni micelarniho kaseinu 60% (tzn. cca 60% z cca 75g bilkovin ve 100g vyrobku). Pak s tim pomerem hejbali, nejdriv nahoru a po stiznostech zakazniku zase dolu, takze jak je na tom ted nevim. Kazdopadne micelarni kasein od smarlabs ma pomer 80% (cca 80% z cca 80g bilkovin ve 100g vyrobku) a i me osobne pripada znatelne hustsi (nemel by obsahovat zahustovadla) nez aktualni Long. Takze bych odhadoval, ze Long ma stale pomer tech cca 60% bilkovin tvoren mic. kaseinem a zbytek bilkovin pripada na ty dalsi zdroje. Jejich pomery vsak neznam.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 4:28 pm    Předmět: Re: potřebuju radu Odpovědět s citátem

Syntha 6 - o vanilce jsem již psal, že chutná moc dobře, není přeslazená.

Teď zkouším čokoládu a taktéž výborná, když to porovnám s FA tak Syntha je chutnější.
Nepění, není potřeba používat mřížku, podle mě jeden z top proteinů na trhu, rád ho zkusím i přiště třeba v jiné příchuti.
krosař

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 5:08 pm    Předmět: Re: potřebuju radu Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Syntha 6 - o vanilce jsem již psal, že chutná moc dobře, není přeslazená.

Teď zkouším čokoládu a taktéž výborná, když to porovnám s FA tak Syntha je chutnější.
Nepění, není potřeba používat mřížku, podle mě jeden z top proteinů na trhu, rád ho zkusím i přiště třeba v jiné příchuti.

Před týdnem sem dobral chocolate batter cake..a výborný...mléčná čokoládka..

Teď má long 80 coko/kokos a taky báječná chuť a krásně voní..
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coko/kokos...toto kombo sa dokaze teda pekne zhnusit po par davkach....
krosař

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Coko/kokos...toto kombo sa dokaze teda pekne zhnusit po par davkach....

Tak snad se zhnusí až s poslední dávkou....nějak se neumím odvážit do ovocnejch chutí...bojim se umělosti..proto raději volím smetanovější/krémovější chutě..ale možná my něco dobrého na příště doporučís z ovoce..
refresh

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jak se říká, co chceš opravdu vědět musíš zjistit sám.
Combat -příchuť s´mores
Chuť hodně podobná klasické čokoládě plus něco málo navíc, není tak výrazná jako třeba u cookies.
Chuťově mi chutná, ale upozorním na pár věcí-protein obsahuje kousky hořké čokolády (což mě osobně vůbec nevadí protože mi chutná) ale taky větší bílé kousky-o velikosti zhruba umělého sladidla něčeho, co by mělo připomínat počítám marshmellou, ale jsou tvrdé tak při míchání v šejkru jsou slyšet a nerozpustí se, takže zůstanou na dně, stějně tak i kousky hořké čokolády.
Nevím jestli bych právě kvůli tomu protein do budoucna volil znovu, ale uvidím ještě až ho otestuji ve vločkách, kvůli kterým jsem si protein koupil na dochucení.
matesak3

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval bych doporučit protein, který dobře chutná ve vodě (zjistil jsem, že nějak špatně zažívám mlíko). Bohužel mi všechny proteiny ve vodě nechutnají, proto potřebuju něco extra. Teď mam třeba 90 vanilku od Extrifitu, a ve vodě děs :/ Myslel jsem si třeba na Syntha-6, která má více sacharidů, tak by to nemuselo být tak zlý, nebo na Combat od MP.

Dík
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě testuju Micellar Creme Vanilka a musím říct, že je výbornej.Výhodou je pozvolné uvolňování proteinů, takže mohu doporučit všem kondičním cvičencům, kteří potřebují přes den dělat i jiné věci než tahat s sebou lahev s proteinem a stejně dobře ho využijí i ženy.

https://obchod.ronnie.cz/s-4036-micellar-creme.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nocomply

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 6:08 pm    Předmět: whey100 Odpovědět s citátem

zdravim, můžete mi prosím poradit? teď vycházim s financema jen tak tak, takže místo mého oblébeného Optimum nebo Pharmy musím sáhnout po levnější variantě a tou bude Whey Core 100, ještě jsem ho neměl, ale co jsem se dočetl, tak prý chuť nic moc, přáší jak starej koberec a pění jak moje stará, nevim co je na tom pravdy, ale finančně je to pro mě ted nejvýhodnější hlavně co se týče nutričních hodnot a proto chci poradit jestli si mám koupit radši malinu nebo borůvku, předem děkuji.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za ten litr bych radši koupil maso, kort v tomhle případě :) opravdu doporučuju porozhlédnout se po jiném :)
nocomply

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 6:29 pm    Předmět: gfgf Odpovědět s citátem

tak jsem čoveče našel od VPX Syngex za 850,- 2,2kg, tak ted nevim tohle voní víc Amerikou...

Naposledy upravil nocomply dne čt leden 31, 2013 6:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matesak3 napsal:
Potřeboval bych doporučit protein, který dobře chutná ve vodě (zjistil jsem, že nějak špatně zažívám mlíko). Bohužel mi všechny proteiny ve vodě nechutnají, proto potřebuju něco extra. Teď mam třeba 90 vanilku od Extrifitu, a ve vodě děs :/ Myslel jsem si třeba na Syntha-6, která má více sacharidů, tak by to nemuselo být tak zlý, nebo na Combat od MP.

Dík

Jedu si teď Syntu, 1 dávku na 200ml vody (ne víc, pak to není tak hutné) a můžu doporučit a myslím si, že ti to taky bude chutnat, protože to nerozeznáš od mléka. Zkus čokoládu a pak případně napiš jak chutnalo .
Combat cookies&cream chutná dobře ve vodě, ale zase, dodrž ten objem vody do 200ml.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: