|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
Holt, pro fotografku byla přitažlivější obrovská těla šampionů zbrocená potem než členové RW fóra. Aby taky ne, když určitě vůbec netušila, že ti nenafouknutí jsou právě ti, kteří se přišli srazit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:23 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | eSko napsal: | Tak to jsem polichocen. |
Tak znalostma nás reprezentuješ myslím víc než důstojně, není to jen o silových výkonech, neboooooj |
:D teoretický znalosti = takhle to dopadne na fotkách ze srazu
výsledky = Road to Arnold Classic amateur 2013
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
Ne všichni jsou na Roudu do Arnold klasiks dvatisícetřináct. Napriklad Barbora Čerňáková se nesvlíkla ani na repre srazu, ani na RW srazu, ale objektiv fotoaparátu k ní byl také velmi vlídný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 30, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
To víš, jak někdo nemá vysekaných 90 kg a fitko nemá jen jako jedinou zálibu, tak mají jeho fanoušci smůlu.  Ne vážně, Lucka mě tam fotila na hacken dřepu, ještě jsem si dělal srandu, že tam naložím víc, ať to nevypadá tak chudě.  Možná by se hodila nějaká ta galerka, jak se to dělá vždycky po větších akcích, ať mají možnost čtenáři aspoň takhle poznat některé členy fóra.
Jinak mates-daoc je neskutečnej řízek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st leden 30, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Možná by se hodila nějaká ta galerka, jak se to dělá vždycky po větších akcích, ať mají možnost čtenáři aspoň takhle poznat některé členy fóra. |
Souhlasím ... a možnost stáhnout fotky, jak psal Ronnie, by taky nebyla k zahození, alespoň pro účastníky, ať mají něco na památku :) a pro ostatní např. tu galerii.
Jinak, škoda, že ta reportáž nemá ten původní formát, kde byly fotky popsány - kdo na nich je a co se přibližně dělo, to se mi líbilo ... hned bych viděl fotku s popisem " eSko dlouho kroužil okolo klece a snažil se ji obsadit, ale přes její vytíženost nejmenovanými účastníky měl prostě smůlu :D " _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 30, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
Přece jen kdyby byl Freimen, tyhle věci by tam byly, to se musí uznat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 30, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
Jojo, Lukáš dělal přesně tenhle styl reportu. Tak snad příště.
Morico: Já ani nekroužil, jakmile jsem viděl tu nálož na čince a u ní Tebe a Ciza, tak mi to bylo jasný a na monorack jsem rovnou zapomněl. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st leden 30, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Teďka jsem se dodíval na videa a je to super :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Už aby bylo něco dalšího, zrovna tahle sestava byla moc zajímavá
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | A ještě dodej, že další fotky jsou v pořadí a přibudou v průběhu dne... |
Jo, a ještě dodávám, že další fotky jsou v pořadí a přibudou v průběhu dne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
Dobry. Nejvic me rozesmaly komenty k fotkam Miruse
edit: a Jari s Filipem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|