Gamma oryzanol

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamma oryzanol  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gamma oryzanol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Psycho

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:21 pm    Předmět: Gamma oryzanol Odpovědět s citátem

Dostal jsem od kámoše z IRSKA k narozkám GAMMA ORYZANOL v tekuté formě. odmerka je na 15ml / 1,200mg už jste to někdo měl?? A co se od toho da čekat? Zajímají me Vaše osobní zkušenosti.
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:44 pm    Předmět: Re: Gamma oryzanol Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Dostal jsem od kámoše z IRSKA k narozkám GAMMA ORYZANOL v tekuté formě. odmerka je na 15ml / 1,200mg už jste to někdo měl?? A co se od toho da čekat? Zajímají me Vaše osobní zkušenosti.

Gamma záření v tekuté formě.Zezelenáš jako Hulk,ale vedlejší efekt v podobě síly se nedostaví
Je to něco v jádru podobného jako např. Tribulus..přírodní anabolizér.Ale jak moc to funguje,nevím.Stojí to dost peněz,takže to asi moc lidí zkoušet naslepo nebude.Ale zkus a uvidíš.Jen bych to trochu víc napálil v dávkování..cca 1200-1500 mg denně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Psycho

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 3:01 pm    Předmět: Re: Gamma oryzanol Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Psycho napsal:

Gamma záření v tekuté formě.Zezelenáš jako Hulk,ale vedlejší efekt v podobě síly se nedostaví
Je to něco v jádru podobného jako např. Tribulus..přírodní anabolizér.Ale jak moc to funguje,nevím.Stojí to dost peněz,takže to asi moc lidí zkoušet naslepo nebude.Ale zkus a uvidíš.Jen bych to trochu víc napálil v dávkování..cca 1200-1500 mg denně.

Nemej obavy o me davkování:-))))) odmerka je 1200mg tak jsem si říkal dvakrat denně jednu odměrku..... ale moc jsi mě nepotěšil........teda muj kámoš mě nepotěšil. A drahy to kurva je mrkal jsem v přepočtu to stálo přez 3000,- za tech 960ml.
Už to leju do krku:-)))
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každá převratná novinka je drahá...ale darované flašce na odměrku nekoukej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Psycho

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Každá převratná novinka je drahá...ale darované flašce na odměrku nekoukej
Však nekoukám a leju to do krku........vzhledem k tomu že 2 roky jsem nemel ani proteinak ......natož jakejkoliv jinej doplněk tak aby me to nesetřelilo:-))))
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím jen že Oryza Sativa je rýže ale co dělá gamma oryzanol fakt netuším, bude to něco jako osthole, quercetin, rhodiola rosea a podobné novinky. Spíš mě zajímá jestli vůbec někdo tady na foru používá na pořádnej pump Glycerol nebo třeba jestli používáte creatin + mořskou sůl a podobně...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha - přič by někdo pil glycerol? co by od toho čekal?
gama oryzanol není žádná novinka. v roce 1995, kdy byla ještě povolená DHEA se prodával i u nás za nehorázný prachy.
Nezkoušel jsem - ale pokud si matně vzpomínám, byl to jeden z lepších suplementů (narozdíl třeba od inositolu, HMB apod.).
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha? Třeba protože je to relativně neškodné a dá se s tím udělat dost dobrý pump pomocí hyperhydratace? Vytrvalostní sportovci to používají, používají to i kulturisti před soutěží a pár uchylů to používá protože je to energicky výživné a dá se s tím udělat good pump. Kreatin, glycerol a mrtě vodyyyy, on ji váže. Myslím že to není tak škodlivé jak se lidé domnívají, aspoň učitelky mi nebyly schopné říct objektivní názor jak by to mělo něco špatného způsobovat, prostě cukerný alkohol. Ale pokud víš něco co já ne z hlediska tohodle rád se dozvím. Poláci to začínají dávat do svých předtréninkových směsí a třeba Grenade 50 Kcal to dává taky, za velkou louží to třeba pomalu přijde k nám ;-)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O glycerolu jsem slyšel na t-nation. Mimochodem na t-nation je k dostání hodně suplementů, jsou pěkně drahý, ale reference lidí jsou hodně pozitivní. Ne že bych to chtěl kupovat, ale zajímalo by mě, jestli s nimi nemá někdo zkušenost.
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej to na EX zaručená odměna:D
jari

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
za velkou louží to třeba pomalu přijde k nám ;-)

Při stylu EU (nařídit a zakázat) pochybuju
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
O glycerolu jsem slyšel na t-nation. Mimochodem na t-nation je k dostání hodně suplementů, jsou pěkně drahý, ale reference lidí jsou hodně pozitivní. Ne že bych to chtěl kupovat, ale zajímalo by mě, jestli s nimi nemá někdo zkušenost.

Ty jejich biotest veci? Drahe to je to ano. Ja nenasel ani supplement facts na te strance a suplement kde nepisou co v tom je neni uplne to prave. Navic to prodavaji jen oni? Jinde jsem to nevidel. Hlavne at si od nich ronnie neodnese ten pristup...jako informace dobre ale pak ty clanky typu : bla bla bla jak se nabusit cvicil jsem tak a tak a jedl tak a tak ale hlavni vliv na tom mel mag10 nebo plazma nebo surge apod, proste reklamni clanky ktere se tvari jako normalni clanky. Tady nastesti napisete, ze to je reklama hned v uvodu a rozumny clovek to dal nemusi cist.
Psycho

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:48 am    Předmět: Gamma Odpovědět s citátem

Musím konstatovat že to asi funguje ale beru tak 3000 denně ve 2 dávkách.......no uvidim jake budou vysledky.......zatím to ale cítim skvěle
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus DHEA , máš-li odkud. Já toříkal, že to je šikovný suplement, ovšem za cenu dost nešikovnou.
Psycho

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Zkus DHEA , máš-li odkud. Já toříkal, že to je šikovný suplement, ovšem za cenu dost nešikovnou.
Hehe no to jsem k tomu GAMMA ORYZANOLU dostal ještě 3 kilovej kýbl s aminokyselinama v granulích..... Ani se neptej kde jsem byl na navštěvě. Na ranči !!!Ten kámoš má p špičkovy závodní koně a mel tam doplnků asi dvě palety tak mi dal flasku ty GAMMA ORYZANOL a kybl amin at to ochutnam :-)A to jsem třeba netušil že koně suplementujou stejnýma doplnkama výživy jako my akorat větší balení , silnější koncentrace a větší dávky. Složení ůplně stejný. čímž samozřejme nechci navádět zde přítomné aby se cpali doplnkama pro zvířata. Berte to jen jako zajímavost. Prostě na těch dostizích se točej takový peníze že ti majitelé nakupují pro ty své miláčky creatin,proteiny ,aminy,vitamíny a další desítky doplnků sport výzivy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamma oryzanol Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: