|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alilinko

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Jak sa volaju ti traja chlapici? _________________ [img:14bf95a3cb]http://img96.imageshack.us/img96/6109/youtubekirkkarwowski100.gif[/img:14bf95a3cb]
Na základní škole jsem dal 200 kliků v kuse...A přesto jsem na benchi začínal jen s něčím přes 70 kg...
"Popshoit"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| alilinko napsal: | | Jak sa volaju ti traja chlapici? |
Jusup Wilkosz, Josef Grolmus a Peter Hensel
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Celkem rozdíl Hidetada a Flex, hlavně že je pod Hidetadovu úroveň závodit ve 212, ale tady mi příjde Flex o dost větší.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Palec077 napsal: | | Celkem rozdíl Hidetada a Flex, hlavně že je pod Hidetadovu úroveň závodit ve 212, ale tady mi příjde Flex o dost větší. |
On to bere jako bussiness a to si přijde na víc v Open.
Pro Flexe je zas mnohem lepší být nejlepší na světě a díky kontraktu s Flexem nebo Gasparim si taky přijde jako nejlepší 212ka na moc dobrý prachy. Určitě na víc, než Hide.
Zajímavý by bylo mít Flexe na Olympii v Open, popř na Arnoldu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
To bude jenom otázka času, než se da Flex na open si myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ty Flexovi pracky... hlavně předloktí, to nemá obdoby :) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
jari: a co něco pro tebe =) třeba že Kevin chystá comeback?
Ta poslední fotka je supr ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | jari: a co něco pro tebe =) třeba že Kevin chystá comeback?
|
To by šlo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | guruhonza napsal: | jari: a co něco pro tebe =) třeba že Kevin chystá comeback?
|
To by šlo |
Bude na Bodypower v květnu, takže to snad do tý doby bude oficiální =) Já jdu dneska zjišťovat, jak to bude, ale pochybuju, že dostanu odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší je, že něco podobnýho říká už poněkolikátý během pěti let. A čas ubíhá....
Tam hraje roli mnoho aspektů, Levrone je silně věřící člověk, tenkrát, když byl comeback hodně nahnutý, vycouval z toho, protože se dal na cestu mesiáše, kterej povzbudil mnoho lidí, a to hlavně naturálně, zdravě. I mnoho profíků, vem si kolik profíků, najednou vylezlo s videologama. Neznam charizmatějšího a inspirativnějšího chlapa než je on.
Nutno ale říct, že to jeho "levronování" už nemá takový grády jako před dvěma lety, příprava na něco jako je Masters by to znova nakopla- můj názor. I ti, kteří byli proti tomu, by mu to odpustili, o tom jsem přesvědčen!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|