PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
krosař

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntha je , pokud trávíš špatně mléko, určitě možná volba pro mix s vodou ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nocomply

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 7:56 pm    Předmět: twet Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
za ten litr bych radši koupil maso, kort v tomhle případě :) opravdu doporučuju porozhlédnout se po jiném :)

zítra to potřebuji objednat a bud protein od FA a nebo od VPX, porad prosim. oba jsou cenově mírně přes 800,- jediné co mě trošku štve tak že FA je z Polska, a každá potravina co je z Polska tak je jed ale zase má příchut brockev a vodní meloun. ale zase VPX je amerika
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:12 pm    Předmět: Re: twet Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
zítra to potřebuji objednat a bud protein od FA a nebo od VPX, porad prosim. oba jsou cenově mírně přes 800,- jediné co mě trošku štve tak že FA je z Polska, a každá potravina co je z Polska tak je jed ale zase má příchut brockev a vodní meloun. ale zase VPX je amerika
ani jedno ani druhy, v tyhle cenovy relaci je nejlepsi Pro T Fusion od PHP (Kanada)
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:16 pm    Předmět: Re: twet Odpovědět s citátem

Když člověk není zmlsanej:D Tak do sebe muže házet věci od 4fitness...ale bez příchutí to je chuťovej mega hnus:D
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem si u nich "sestavil" kloubni vyzivu a to je teprve chutovej zazitek
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja sem si u nich "sestavil" kloubni vyzivu a to je teprve chutovej zazitek

Já toho zkoušel dost a vede arginin-to se dá používat místo chemickejch zbraní...
Ale na protejn/glutamin se dá v pohodě zvyknout i v bez příchuťovym stavu...
Persan

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak arginin fungoval? já ho mám v merku s lysinem a ornitinem, tak jsem zvědavej, jestli něco poznám.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 8:39 am    Předmět: Re: twet Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nocomply napsal:
ani jedno ani druhy, v tyhle cenovy relaci je nejlepsi Pro T Fusion od PHP (Kanada)

Jednoznacne souhlasim s Lusterem!
vejdy

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten protein Pro-T-Fusion od PHP Edge je hlavně opravdu chutnej,nepění,žádné hrudky a cena je velmi nízka.Škoda že si ho kupuju jinde než v Ronnie...
Martinacm9

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

Máte někdo zkušenosti s neochuceným proteinem, nebo nejlépe jestli existují kapsle?

Díky za odpověď
Martin
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinacm9 napsal:
Zdravím,

Máte někdo zkušenosti s neochuceným proteinem, nebo nejlépe jestli existují kapsle?

Díky za odpověď
Martin

hehehe , když se pořadně podívaš tak spusta amin, je stlačený protein a někdyi 50 % gainer ,
jen je kupuj a vyhazuj prachy ,
kup si pořadný protein a je klid ,
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem asi půl roku starý protein už otevřený ale byl dobře uzavřeny..myslíte že bude v pořádku když ho míchnu? :)
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Našel jsem asi půl roku starý protein už otevřený ale byl dobře uzavřeny..myslíte že bude v pořádku když ho míchnu? :)

Uplně v pohodě pokud byl dobře skladovanej
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Arnoldisnumerouno napsal:

Uplně v pohodě pokud byl dobře skladovanej

jojo byl pořád zavřenej a u mě v pokoji :) odpoledne ho zkusím :)
nocomply

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 4:02 pm    Předmět: sdgsg Odpovědět s citátem

mám VPX SYNGEX příchut Vanilka...chut vyborna ne moc sladka, coz je dobre, rozmichatelnost perfektni, nepeni ani neprasi...za 800,- myslim dobry kauf ve 100g ma sice jenom 69g bilkovin, ale na jednu odmerku to vychazi na nejakych 21g bilkovin coz je fajn ma i docela kalorii tak doufam ze mi to napomuze v obemu zvysit kaloricky prijem...za tu cenu dozu 2,25 to je fakt dobry, ted jsem koukal ze je novy syngex ktery ma stejne slozeni akorat ve 100g uz 80g bilkovin ale jeste jsem tu ten novy na ceskem trhu nevidel...takze za me ma 10/10

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: