|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
krosař
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
Syntha je , pokud trávíš špatně mléko, určitě možná volba pro mix s vodou ...
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 7:56 pm Předmět: twet |
|
|
| Grimley napsal: | | za ten litr bych radši koupil maso, kort v tomhle případě :) opravdu doporučuju porozhlédnout se po jiném :) |
zítra to potřebuji objednat a bud protein od FA a nebo od VPX, porad prosim. oba jsou cenově mírně přes 800,- jediné co mě trošku štve tak že FA je z Polska, a každá potravina co je z Polska tak je jed ale zase má příchut brockev a vodní meloun. ale zase VPX je amerika
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:12 pm Předmět: Re: twet |
|
|
| nocomply napsal: | zítra to potřebuji objednat a bud protein od FA a nebo od VPX, porad prosim. oba jsou cenově mírně přes 800,- jediné co mě trošku štve tak že FA je z Polska, a každá potravina co je z Polska tak je jed ale zase má příchut brockev a vodní meloun. ale zase VPX je amerika | ani jedno ani druhy, v tyhle cenovy relaci je nejlepsi Pro T Fusion od PHP (Kanada)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:16 pm Předmět: Re: twet |
|
|
Když člověk není zmlsanej:D Tak do sebe muže házet věci od 4fitness...ale bez příchutí to je chuťovej mega hnus:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Jak arginin fungoval?  já ho mám v merku s lysinem a ornitinem, tak jsem zvědavej, jestli něco poznám.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 8:39 am Předmět: Re: twet |
|
|
| Luster napsal: | | nocomply napsal: | zítra to potřebuji objednat a bud protein od FA a nebo od VPX, porad prosim. oba jsou cenově mírně přes 800,- jediné co mě trošku štve tak že FA je z Polska, a každá potravina co je z Polska tak je jed ale zase má příchut brockev a vodní meloun. ale zase VPX je amerika | ani jedno ani druhy, v tyhle cenovy relaci je nejlepsi Pro T Fusion od PHP (Kanada) |
Jednoznacne souhlasim s Lusterem!
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
Tak ten protein Pro-T-Fusion od PHP Edge je hlavně opravdu chutnej,nepění,žádné hrudky a cena je velmi nízka.Škoda že si ho kupuju jinde než v Ronnie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: po únor 04, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
Máte někdo zkušenosti s neochuceným proteinem, nebo nejlépe jestli existují kapsle?
Díky za odpověď
Martin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po únor 04, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Martinacm9 napsal: | Zdravím,
Máte někdo zkušenosti s neochuceným proteinem, nebo nejlépe jestli existují kapsle?
Díky za odpověď
Martin |
hehehe , když se pořadně podívaš tak spusta amin, je stlačený protein a někdyi 50 % gainer ,
jen je kupuj a vyhazuj prachy ,
kup si pořadný protein a je klid ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Našel jsem asi půl roku starý protein už otevřený ale byl dobře uzavřeny..myslíte že bude v pořádku když ho míchnu? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Našel jsem asi půl roku starý protein už otevřený ale byl dobře uzavřeny..myslíte že bude v pořádku když ho míchnu? :) |
Uplně v pohodě pokud byl dobře skladovanej
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Arnoldisnumerouno napsal: | | Našel jsem asi půl roku starý protein už otevřený ale byl dobře uzavřeny..myslíte že bude v pořádku když ho míchnu? :) |
Uplně v pohodě pokud byl dobře skladovanej |
jojo byl pořád zavřenej a u mě v pokoji :) odpoledne ho zkusím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 4:02 pm Předmět: sdgsg |
|
|
mám VPX SYNGEX příchut Vanilka...chut vyborna ne moc sladka, coz je dobre, rozmichatelnost perfektni, nepeni ani neprasi...za 800,- myslim dobry kauf ve 100g ma sice jenom 69g bilkovin, ale na jednu odmerku to vychazi na nejakych 21g bilkovin coz je fajn ma i docela kalorii tak doufam ze mi to napomuze v obemu zvysit kaloricky prijem...za tu cenu dozu 2,25 to je fakt dobry, ted jsem koukal ze je novy syngex ktery ma stejne slozeni akorat ve 100g uz 80g bilkovin ale jeste jsem tu ten novy na ceskem trhu nevidel...takze za me ma 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|