Chtel bych se zeptat, jsem po cca pulrocnim rysovacim treninku, kdy se mi podarilo dostat na cca 8% tuku. Mam ted v planu pomalinku jit nahoru svalove, nechci zrat jak zakopany a udelat stejnou chybu jako minule, tak se chci zeptat co si myslite o tom, ze bych pouzival creatin rekneme jen 3g denne, bez te najizdeni faze, chtel bych to jen na podporu a regeneraci svalu, ale nechci ten efekt co jsem zazil naposledny zavodneny jako balon. Myslite, ze by to melo smysl vubec brat??? diky za rady
"dočasná věc" .... měl jsem dobrý jídelníček do toho suplementy a kreatin ... A pokud budeš cvičit dál tak rozhodně vše neztratíš tak na to bych příliš nedával.
Co se týče přímo dotazu, osobně si myslím že 3g jsou velice málo a ještě bez nasycování.
koupil jsem si creatine mono a otevrel jsem ho uz v lednu jenze pak jsem ukoncil brani a ted bych ho chtel dodelat je tam jeste tak 200 g myslíte, že nevadi ze byl tak otevrenej dlouhou dobu? Nebo mám koupit radsi novej?
koupil jsem si creatine mono a otevrel jsem ho uz v lednu jenze pak jsem ukoncil brani a ted bych ho chtel dodelat je tam jeste tak 200 g myslíte, že nevadi ze byl tak otevrenej dlouhou dobu? Nebo mám koupit radsi novej?
nevadi
pokud se ti nedostala vlhkost a nezlesnivel
pokud jenom zvtrdl, tak to zas enecim rozmlat
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru