|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | To víš, jak někdo nemá vysekaných 90 kg a fitko nemá jen jako jedinou zálibu, tak mají jeho fanoušci smůlu. Ne vážně, Lucka mě tam fotila na hacken dřepu, ještě jsem si dělal srandu, že tam naložím víc, ať to nevypadá tak chudě. Možná by se hodila nějaká ta galerka, jak se to dělá vždycky po větších akcích, ať mají možnost čtenáři aspoň takhle poznat některé členy fóra.
Jinak mates-daoc je neskutečnej řízek. |
děkuji, budu se snažit, ale už měsíc jsem v dietě :-) tak to trošku padá, ale zato to krásně vše leze ven ,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
Uz se tesim az bude neco takoveho v Brne )
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Uz se tesim az bude neco takoveho v Brne ) |
Příští trénink už plánuji a tentokrát to bude Brno, takže se můžete těšit
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Sakra já mám ty nohy ještě delší, než jsem si myslel. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Chces rict, ze sem das vsechny fotky bez komentare a jedinou, jedinou vyjimku mam ja?! Pockej... Pockej!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Chces rict, ze sem das vsechny fotky bez komentare a jedinou, jedinou vyjimku mam ja?! Pockej... Pockej!! |
Ty jedinej jsi necvičil a pořád všem říkal jak ještě pamatuješ dřevěný činky a jak máš odcvičeno na sto let dopředu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 6:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
jari :D takhle se fotky stahujou lehce, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|