|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SFUCC

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
to si meral ako? By oko? Ci vies presne vahu kolko mal? Reem proste potrebuje rezim a nie lazo plazo u Blackzillians kde mu vsugeruju, ze je neporazitelny.
Jaaj a som chcel napisat, ze Reem nebude mat problem spravit dalsiu cast The Reem dokumentu. Momentalne si sype popol na hlavu (no tazku hlavu si z toho nerobi), co je dobra cesta znova byt v top forme a s respektom.
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | to si meral ako? By oko? Ci vies presne vahu kolko mal? |
By oko , ale podivej se na něj při weigh in kde je suchých 118 kg/262 lbs a při zápase mohl mít 126kg/280 lbs...navíc děkoval Miku Dolcemu v post-fight interview
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
dřív zápasíval s 310 librama jako super heavy weight a teď vypadal podobně. No ale asi byl někde kolem těch 300liber.
Na mě to teď přišlo znova a jsem smutnej kvůli Reemovi  to je tím, že jsem to gif viděl asi 30x
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Na mě to teď přišlo znova a jsem smutnej kvůli Reemovi to je tím, že jsem to gif viděl asi 30x |
No taky na to furt čumim a říkam si, sakra dej ty ruce nahoru, běž od tama, dělej něcoo..a on pokaždé dostane KO, to je hnus
Fakt doufám že pro něj bude, jak je v jedné písničce, ten knockout restart jeho snažení a prozření, pokoru a víru v odplatu do dalších zápasů a že ho po té potupné porážce vrátí silnějšího jako nikdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
nemyslel sem si,ze to takhle podceni,ale uz na zacatku bylo videt,ze to nebude jednoduchy,silova prevaha nebyla na alikove strane a to je pro nej podle me velkej problem,potom totiz nedostane ten svuj prostor strilet tam ty kolena,bez kterych je jeho striking polovicni,silva si je docela pekne hlidal...postoj prosral uplne,nechapu,proc mu tam nesazel aspon nejaky kombinace lowkick+direkty,mel ruce jenom dole a obcas tam neco placnul...katastrofa,myslel sem si,ze je teda jina kapacita,myslim,ze by se mel min starat o blbosti a vic trenovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Kde se to dá zkouknout ze záznamu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | nemyslel sem si,ze to takhle podceni,ale uz na zacatku bylo videt,ze to nebude jednoduchy,silova prevaha nebyla na alikove strane a to je pro nej podle me velkej problem,potom totiz nedostane ten svuj prostor strilet tam ty kolena,bez kterych je jeho striking polovicni,silva si je docela pekne hlidal...postoj prosral uplne,nechapu,proc mu tam nesazel aspon nejaky kombinace lowkick+direkty,mel ruce jenom dole a obcas tam neco placnul...katastrofa,myslel sem si,ze je teda jina kapacita,myslim,ze by se mel min starat o blbosti a vic trenovat... | na prevahu v prvnich dvou kolech mu to ale i tak stacilo, jinak souhlas s tim, co bylo uz napsany.. hlavni problem byl v podceneni Silvy, zbytecna frajerina s rukama dole atd., holt zpatky nohama na zem a snazit se pro priste vyvarovat takovejch zbytecnejch a neprofesionalnich chyb
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
ja len tak.. ze si zoberte aku prevahu mal potom proti Fedorovi, Cormierovi, ci dokonca aj Cainovi. Reem si hovori ze je rychly a kadeco, ale vobec nie je. Dokonca aj Werdum mal lepsie kombinacie v tom pamatnom nudnom zapase v SF GP.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Gandalf.
|
Zaslal: ne únor 03, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
To s Alistairem asi nikdo nečekal, ale dobře mu tak. Hlavně že má pořád hubu plnou keců.
BTW.: Sázíte někdo někde na zápasy v MMA?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|