Petr Března: "Ten nový E.NOX Shock - to je šleha na druhou! Fakt šok! Měl jsem v plánu jet teď pár týdnů lehčí treninky, ale s tímhle doplňkem to nejde. Při tréninku jsem napumpovaný a nabuzený, že chvílemi přemýšlím nad tím, jestli je to ještě pořád jen doplněk stravy nebo nějaký doping?!"
Muhammad:"Běž, máš to na spoušť, tak to odpal až budeš někde mezi lidma".
Ahmed: "Dík, Allah akbar."
Abdul:"Dal jsem mu tam 20 minut, ok?".
Muhammad:"Super, nechcem už nikoho kdo se 3 hodiny rozmýšlí a skutek utek".
Možná bych ještě pochopil toho s tim ptákem, když je člověk nervózní, tak muže mluvit blbosti, ikdyž nápověda, že rychle běhá fakt byla jak na podnosu. Ale s tou primaverou to pohřbil blbec Jak mu tam furt lezlo Zkrocení zlé ženy Chudák Háma
No, on Primaveru doopravdy namaloval, ale napadnout to mohlo jen vysoce inteligentního nerda, což asi byl on i ta kolegyně.
Každej normální Lojza by na obojí odpověděl správně, já se Hámovi nedivim
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru