|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FallenCZ

|
Zaslal: út únor 05, 2013 4:36 pm Předmět: Čím nahradit cottage nebo tvarůžky ? |
|
|
Zdarec,začínám jet sach.vlny,podle jídelníčku který sem našel tady na fóru,ten borec to sestavoval na 100kg chlapa,já mám 98 tak sem se do toho pustil..
ale mám problém,cottage sem dřív jedl hodně a teď ho prostě nestrávím,tak sem je nahradil tvarůžkama,bohužel,taky nic :D je mi z nich na zvracení,tak se ptám čím to nahradit ? napadl mě tuňák,ale zas by to bylo docela fádní tuňáka 2x denně..
dík za radu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út únor 05, 2013 4:43 pm Předmět: Re: Čím nahradit cottage nebo tvarůžky ? |
|
|
| FallenCZ napsal: | Zdarec,začínám jet sach.vlny,podle jídelníčku který sem našel tady na fóru,ten borec to sestavoval na 100kg chlapa,já mám 98 tak sem se do toho pustil..
ale mám problém,cottage sem dřív jedl hodně a teď ho prostě nestrávím,tak sem je nahradil tvarůžkama,bohužel,taky nic :D je mi z nich na zvracení,tak se ptám čím to nahradit ? napadl mě tuňák,ale zas by to bylo docela fádní tuňáka 2x denně..
dík za radu :) |
Čau, já teda nevím, ale když už někdo jede vlny tak žádné mléčné výrobky v jídeláku nejsou jako cottage, tvaroh --> tvarůžky. Je to čistě o nejkvalitnějších bilkovinách (maso, vaj. bílek, ryba - ale taky ne zas jen tak nějaká atd...)
Ještě je tu otázka jaké sach. vlny to jsou a za jakým účelem. Jak je máš vysoko atd... Prvně můžeš začít držet vyšší sach. vlny, kde by ty ml. výrobky ještě mohly být... ale pak ve finální fázy jsou ty vlny na minimu a bílkoviny co nejkvalitnější, jak už jsem psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
Já myslím,že sacharidové vlny jsou o vlnění (výkyvech) sacharidů a kvalita bílkovin není prioritní.Syrečky,Cottage,mozzarella light se dají použít.Nebavím se tedy o přípravě na soutěž,ale o hubnutí pomocí sacharidových vln.
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: út únor 05, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
vlním to 100-200-300-400-50 .. tam to může bejt ne ?
rozhodně nejsem před žádnou soutěží,je to jako příprava na léto,jelikož jsem endomorf a byla/je tam nějaká porucha štítné žlázy,takže se to hůř hubne
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | vlním to 100-200-300-400-50 .. tam to může bejt ne ?
rozhodně nejsem před žádnou soutěží,je to jako příprava na léto,jelikož jsem endomorf a byla/je tam nějaká porucha štítné žlázy,takže se to hůř hubne |
Jak vysoko dát vlny ti nikdo neřekne když tu o sobě vůbec nic nenapíšeš.Ale já bych dal spíše 4denní vlny, začít na vyšší hranici sachrů a uvidíš, pak dyžtak upravíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
zdarec,zatím vlny v klidu zvládám , nakonec sem to nahradil Mozzarelou Light, která má stejný poměr bílkovin a tuků jako Goldessa Cottage Cheese který kupuju v Lidlu (mám ho naproti baráku), a v pohodě to spořádám.
Teď mám ale dotaz,pojedu 5 denní vlnu a pak je od vln na víkend 2 dny pokoj ? Můžu jíst co chci ale samozřejmě v omezeném množství ? (nejím fast food atd) ptám se hlavně kvuli tomu jestli si budu moct dát normální množství rýže (celý sáček),celozrnné pečivo ?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po únor 25, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | zdarec,zatím vlny v klidu zvládám , nakonec sem to nahradil Mozzarelou Light, která má stejný poměr bílkovin a tuků jako Goldessa Cottage Cheese který kupuju v Lidlu (mám ho naproti baráku), a v pohodě to spořádám.
Teď mám ale dotaz,pojedu 5 denní vlnu a pak je od vln na víkend 2 dny pokoj ? Můžu jíst co chci ale samozřejmě v omezeném množství ? (nejím fast food atd) ptám se hlavně kvuli tomu jestli si budu moct dát normální množství rýže (celý sáček),celozrnné pečivo ?
Díky |
Pojedeš vlny za sebou: 5dní a pak znova 5dní atd... pořád to opakuješ. Nebo si to můžeš na ten víkend naplánovat jinak a to třeba: 4denní vlnu a 3denní. Ať v tom nemáš takovej chaos pak. Takže pojedeš od pondělí do čtvrtka jedny vlny a od pátku do neděle další, kde ti na neděli vyjde nejvyšší počet sacharidů z celého týdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|