|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 04, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud otáčí každou korunu a hlavně chce za každou investicí vidět výsledek, volil bych také kreatin. Sice už jsem v poslední době četl hodně článků vynášející BCAA/komplexní aminokyseliny do nebe, ale mnohem jistější a hmatatelnější výsledek udělá z kvalitního monohydrátu kreatinu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scantrax
|
Zaslal: út únor 05, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, teď jsem bral tabletový BCAA, konkrétně tyto "BCAA 4:1:1 Fair Power" (nemohl jsem sem poslat odkaz, nemám více jak 10 příšpěvku...), ale slyšel jsem, že taky není špatný to měnit... Jako že doberu tablety, koupím tekutý... Ale měl jsem zatím jen ty tabletový, co by jste mi mohly doporučit za tekutý BCAA?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Scantrax napsal: | | Ahoj, chtěl bych se zeptat, teď jsem bral tabletový BCAA, konkrétně tyto "BCAA 4:1:1 Fair Power" (nemohl jsem sem poslat odkaz, nemám více jak 10 příšpěvku...), ale slyšel jsem, že taky není špatný to měnit... Jako že doberu tablety, koupím tekutý... Ale měl jsem zatím jen ty tabletový, co by jste mi mohly doporučit za tekutý BCAA? |
Mě chutnají od Nutrendu , pro mě číslo 1 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
cago kuci, tak se taky zeptam s jakejma aminokyselinama mate nejlepsi zkusenost v pomeru cena/kvalita? ted sem si objednal od sizeandsymetry tak uvidime :)) musim toho sezrat hrozne moc aby to semnou neco delalo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út únor 05, 2013 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Dzitro napsal: | | cago kuci, tak se taky zeptam s jakejma aminokyselinama mate nejlepsi zkusenost v pomeru cena/kvalita? ted sem si objednal od sizeandsymetry tak uvidime :)) musim toho sezrat hrozne moc aby to semnou neco delalo :D | ¨
možná jsou kvalitní , ale gram/cena jsou drahe , a hlavně nějak umím počítat a nemužu se dopočítat , výpis ze stranek
6 CAPSULES
energy 23,8 KCAL
protien 5,8 G
carbs 0 G
fats 0 G
L-LEUCINE 1,50 G
L-ISOLEUCINE 0,75 G
L-VALINE 0,75 G
nějake se nemužu podočítat ?? ale asi mi to vysvětlí nějaky odborník ,
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st únor 06, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Scantrax napsal: | | Ahoj, chtěl bych se zeptat, teď jsem bral tabletový BCAA, konkrétně tyto "BCAA 4:1:1 Fair Power" (nemohl jsem sem poslat odkaz, nemám více jak 10 příšpěvku...), ale slyšel jsem, že taky není špatný to měnit... Jako že doberu tablety, koupím tekutý... Ale měl jsem zatím jen ty tabletový, co by jste mi mohly doporučit za tekutý BCAA? |
Mě chutnají od Nutrendu , pro mě číslo 1 :) |
ty sou prave jedny z nejhorsich :-D hromada sladidel jen 80g za 450 a jeste k tomu ten pomer je uplne sileny, hromada valinu protoze je nejlevnesi. A ani jim nesedi etikety co se tyce B/S/T a aminokyseliny _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: st únor 06, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
docela by mě zajímalo, jak je možný, že tyhle aminokyselinový produkty jsou vždycky tak chuťově dobrý  samotný aminokyseliny jsou přece hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
Ja bych to viděl na čáry a kouzla a kde magie nestačí, tam se to dořeší "cukrem"
Kdyz uz jsme u te chute, mel bych uchylnej dotaz: Zkousel nekdo z vas nejake ty (drazsi) instantni/dochucene BCAA namichat s (levnejsimi) cistymi/neochucenymi BCAA? Teoreticky ty instantni BCAA byvaji hodne sladke, tak by to mohlo prebit tu horkou chut cistych BCAA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scantrax
|
Zaslal: st únor 06, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | TheGhost napsal: | | Scantrax napsal: | | Ahoj, chtěl bych se zeptat, teď jsem bral tabletový BCAA, konkrétně tyto "BCAA 4:1:1 Fair Power" (nemohl jsem sem poslat odkaz, nemám více jak 10 příšpěvku...), ale slyšel jsem, že taky není špatný to měnit... Jako že doberu tablety, koupím tekutý... Ale měl jsem zatím jen ty tabletový, co by jste mi mohly doporučit za tekutý BCAA? |
Mě chutnají od Nutrendu , pro mě číslo 1 :) |
ty sou prave jedny z nejhorsich :-D hromada sladidel jen 80g za 450 a jeste k tomu ten pomer je uplne sileny, hromada valinu protoze je nejlevnesi. A ani jim nesedi etikety co se tyce B/S/T a aminokyseliny |
A co tedy doporučuješ ty? Tímhle postem jsi mi nějak moc nepomohl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 06, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Scantrax napsal: | ...
A co tedy doporučuješ ty? Tímhle postem jsi mi nějak moc nepomohl :) |
Sorry ze se do toho montuju, ale nechces zkusit ty instantni, treba prave zminovane PHP Spiked?
|
|
| nahoru |
|
 |
Scantrax
|
Zaslal: st únor 06, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Scantrax napsal: | ...
Sorry ze se do toho montuju, ale nechces zkusit ty instantni, treba prave zminovane PHP Spiked? |
Nějak je nemůžu najít na obchodu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st únor 06, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Scantrax napsal: | | duke.dukem napsal: | | Scantrax napsal: | ...
Sorry ze se do toho montuju, ale nechces zkusit ty instantni, treba prave zminovane PHP Spiked? |
Nějak je nemůžu najít na obchodu.. |
googli a googli PHP Edge - kanadský výrobce oblíbené značky MVP BIOTECH
je jich všude hodně na prodej ,
PHP BCAA Spiked obsahuje celých 4900mg BCAA v 1 dávce 5300mg prášku! Dostanete základní větvené aminokyseliny v anabolickém poměru 2:1:1 = L-Leucin - 2500mg, L-Isoleucin - 1200mg, L-Valine - 1200mg.
ceny se pohybuji od 450- 500 klasika a i výše ,
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: st únor 06, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Mne sa pozdavaju tieto podla popisu - zatial som ich nemal.
MVP Biotech Ultra Micronised BCAA 5000
http://www.mvpbiotech.com/bcaa5000.html
neochutene, pomer 2:1:1, cena okolo 23 - 25 € za 500 g
Chcel by som to pit pocas treningu, tak hadam troska kvalitneho sirupu by spravila aj pozivatelnu chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|