|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
My jsme teď s Pájou zkusili I´M Fit Fenix a Pure Jatomi Harfa.Oba výborné,ale ta Harfa je super.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
Je to velice pěkné, vše nové, čisté. Mohu potvrdit, už jsme si to "osahala":-)
A je tam vše, co ke svému cvičení potřebuji, plus kladně hodnotím dobře vybavenou aerobní zónu. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
My jsme teď s Pájou zkusili I´M Fit Fenix a Pure Jatomi Harfa.Oba výborné,ale ta Harfa je super. |
ImFit je super, i kdyz tam neni volna klec na drepy, ale je to takove rodinne prijemne misto. Harfa je klasicka masovka, posledni mesic nechutne natriskana a plna mimolidi (viz aktualni Hardcore soda). Smrt marketingu ala 2 mesicni clenstvi za suche z nosu, Galaxii s ohledem na aktualne probehly Slevomat ceka ted to same : ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
My jsme teď s Pájou zkusili I´M Fit Fenix a Pure Jatomi Harfa.Oba výborné,ale ta Harfa je super. |
ImFit je super, i kdyz tam neni volna klec na drepy, ale je to takove rodinne prijemne misto. Harfa je klasicka masovka, posledni mesic nechutne natriskana a plna mimolidi (viz aktualni Hardcore soda). Smrt marketingu ala 2 mesicni clenstvi za suche z nosu, Galaxii s ohledem na aktualne probehly Slevomat ceka ted to same : ( ( |
ImFit má málo strojů,spíš takový fitko pro maminky na mateřské a sprintery.Harfa je dobrá a pokud nechceš tlačenku,nesmíš tam večer.Teď už to zase mají drahý,tak to vymizí a bude pohoda.Ale je tam hodně bab
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Že tady zmiňuješ posilovnu pro maminky, tak pro zasmání posílám posilovací / balanční pomůcky pro naše čtyřnohé mazlíky*a20*
http://www.fitnessdog.cz/products/balancni-pulmice-14-cm-/ _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Jak na to to zvire dostanes? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
To tedy opravdu nevím. Spíš to považuji za hodně drahé psí hračky tzv. "na zrušení"  Než na to psa dostanu, tak to rozcupuje na gumové dudlíky _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: čt září 26, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Lada78 napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
ImFit je super, i kdyz tam neni volna klec na drepy, ale je to takove rodinne prijemne misto. Harfa je klasicka masovka, posledni mesic nechutne natriskana a plna mimolidi (viz aktualni Hardcore soda). Smrt marketingu ala 2 mesicni clenstvi za suche z nosu, Galaxii s ohledem na aktualne probehly Slevomat ceka ted to same : ( ( |
ImFit má málo strojů,spíš takový fitko pro maminky na mateřské a sprintery.Harfa je dobrá a pokud nechceš tlačenku,nesmíš tam večer.Teď už to zase mají drahý,tak to vymizí a bude pohoda.Ale je tam hodně bab |
CO STOJÍ PERMICE DO PURE HARFA?
Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá září 27, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
| Martinacm9 napsal: | | Bara napsal: | | Lada78 napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
ImFit má málo strojů,spíš takový fitko pro maminky na mateřské a sprintery.Harfa je dobrá a pokud nechceš tlačenku,nesmíš tam večer.Teď už to zase mají drahý,tak to vymizí a bude pohoda.Ale je tam hodně bab |
Díky za odpověď |
záleží na balíčku, ake od 1100 - 1600 myslím +-100 korun
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: pá září 27, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Martinacm9 napsal: | | Bara napsal: | | Lada78 napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. |
Díky za odpověď |
záleží na balíčku, ake od 1100 - 1600 myslím +-100 korun |
Za mesic? ja mam k nim 30% slevu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|