|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
david.94
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 8:50 am Předmět: Warrior diet nebo Leangains dieta |
|
|
Zdravím všechny, potřeboval bych nějakou dietu pro redukci tuku.
Chtěl bych se připravit na přijímačky na VŠ.
Jacíkův test, plavání 100m
To bych trénoval, ale chtěl bych trochu i zredukovat tuk, aby se zvýšili moje šance na přijetí.
Aktuálně mám 94 kg na výšku 183 cm, chtěl bych se dostat alespoň na 80-85.
Přemýšlím o těchto dvou dietách:
1. Leangains (bohužel bez CZ překladu)
http://www.leangains.com/
2. Warriordiet
http://training.streetball21.cz/index.php/cs/vyiva/2-warrior-diet
Omlouvám se moderátorům, za odkazy z jiných stránek.
Má někdo zkušenosti s těmito dvěma dietami? Případně něco jiného (kromě sacharidových vln).
Další věc, je že potřebuji aby to nebylo finančně nějak extra náročné.
Díky všem, co na můj dotaz zareagují.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 8:56 am Předmět: Re: Warrior diet nebo Leangains dieta |
|
|
Jez stejně jako teď, jen uber sacharidy. Takže tak 100-150g dolů oproti tomu, co bylo teď. Jednou za 7-14 dní si dej volný den, kdy si dáš ráno obrovskou snídani, pak budeš celý den jíst hodně příloh a na večeři si zajdeš třeba do KFC.
Tohle ti bohatě stačí a pokud budeš jíst čistě, tak půjde 1kg dolů každý týden. Pokud jsi doteď nejedl správně, tak půjde dolů i víc.
Strava na den (nepočítáš-li energie, nebo čas, kterej ztratíš na přípravu) se u sportujících lidí pohybuje někde na 120-150korunách za den. V případě přidání hovězího, lososa nebo většího množství zdravých tuků se konečný výdej pohybuje samozřejmě výš.
Pokud by si chtěl nějakou z těch 2 diet, o kterých jsi psal výše, tak si vyber tu, která se ti zamlouvá víc. Nebo je obě vyzkoušej na 2-3 týdny, tím nic neztratíš. Jen dej pozor, aby si je opravdu dodržoval tak, jak se mají. Hodně lidí nechápe ani základní princip obouch "diet".
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
Já jel LG, ale bohuže to hubnutí šlo hodně pomalu dolu. Tak jsem přešel na paleo a tam to jde hezky, člověk jí cca 3x denně, nehladoví, nehoní ho nějak extram mlsná a navíc hubne, já jsem spokojenej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Tak to jsi měl začít trošku dříve.Dej WD taky se připravuju na příjimačky na VŠ jdeš do Brna? Byl jsi se podívat na té fakultě?Kolik máš teďka jacíka?Jinak to plavání je dost o technice tak si na toho zkus někoho sehnat.Ale co jsem se tak dozvěděl tak v tom Brně to je dost masový ty příjimačky.Tzv. nemáš čas na rozcvičení+ještě to potvrzení od sportovního lékaře za 800kč,navíc ještě ta účast cca 300lidí.Tak jsem se rozhodl pro jinou vš.Taky jsem tam chtěl prvně jít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 9:56 am Předmět: Re: Warrior diet nebo Leangains dieta |
|
|
Ahoj, pro tvůj cíl bych nevolil ani jednu z uvedených a zároveň souhlasím s Guruhonzou, sniž ty sachry, junk food max 1x za 10/14 dní a při dostatečném výdeji by ten tuk měl jít dolu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
ja idem Leangains.. tuk ide dolu a svaly hore :) ale ak o tom nevieš nič, nemáš nić naśtudované, tak je to zbytočné.. skús to urobiť tak ako ti napísal guru, no lenže podla mňa ten cheatday je zbytočný na celý deň.. v ten deň normálne jedz a na večeru skoč do toho KFC, pizza alebo niećo.. proste telo musí vedieť že ide doneho niećo iné aby si nenavyklo :) celý deň mať vela prílohy je kontraproduktívne z môjho hladiska.. ale každý to vidí inak.. skús aj tak aj tak a uvidíś čo ti zabere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st únor 13, 2013 2:15 pm Předmět: Re: Warrior diet nebo Leangains dieta |
|
|
Zajímalo by mě to jak je to spravdivostí tohohle článku - jídelníček atd. Jestli se podle toho všeho můžu řídít.
Stejně tak jestli by byla pro mě vhodná tahle ,,dieta" (182/90/17let - bf odhadem někde mezi 15-20% )
Rád bych zvýšil sílu a zároven shodil tuk aspon tak na 10%.
Předem díky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 13, 2013 5:47 pm Předmět: Re: Warrior diet nebo Leangains dieta |
|
|
Study, nejlepší je to prostě vyzkoušet.
Buďto "ztratíš" měsíc, dvam tři ... a nebo ti to může změnit život  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|