|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FallenCZ

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:50 am Předmět: Zhodnocení jídelníčku - DIETA |
|
|
Po radě kterou sem dostal na fóru ,vykašlat se na sach.vlnya udělat si normální jídelák a přidat kardio..
Něco jsem si sesmolil ale potřeboval bych to zhodnotit,popřípadě něco vyhodit nebo změnit gramáž :)
edit: opraveno//přehlédl jsem se v tucích u vloček :)
díky moc :)
Naposledy upravil FallenCZ dne ne únor 10, 2013 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:55 am Předmět: Re: Zhodnocení jídelníčku - DIETA |
|
|
| FallenCZ napsal: | Po radě kterou sem dostal na fóru ,vykašlat se na sach.vlnya udělat si normální jídelák a přidat kardio..
Něco jsem si sesmolil ale potřeboval bych to zhodnotit,popřípadě něco vyhodit nebo změnit gramáž :)
díky moc :) |
Kolik vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
vážim 96,2 kg na 191cm,jednu hubnoucí fázi už mám za sebou a úspěšně..
ještě upravím tu tabulku nejspíš jsem si na té stránce zadal špatné hodnoty :) hned to předělám
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | vážim 96,2 kg na 191cm,jednu hubnoucí fázi už mám za sebou a úspěšně..
ještě upravím tu tabulku nejspíš jsem si na té stránce zadal špatné hodnoty :) hned to předělám |
K te tabulce se vyjadrovat nebudu, hodne veci bych tam zmenil a treba 100g ryze - tim je mysleno jeden sacek, nebo uvarene (to mas jednou do pusy)... a ty hodnoty me tam taky dost nesedi. Ale i tak, jidelak bych zkvalitnil a dal ty sachry na 300, pri tve vaze to pujde krasne i takhle. Tohle me neprijde jako dobra cesta... Dej aspon na mesic 300 a pak muzes snizit. Napr. ja daval pri mojich 173/70 250g Sach. a pozdeji 200g... Sice te aerobni aktivity jsem mel urcite mnohem vice jak ty, ale prijde me tohle mirnejsi stahovani sachru mnohem lepsi jak nejaky hladoveni se 100g sachru na den. A to nemluvim o energii a dalsich vecech...
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | FallenCZ napsal: | vážim 96,2 kg na 191cm,jednu hubnoucí fázi už mám za sebou a úspěšně..
ještě upravím tu tabulku nejspíš jsem si na té stránce zadal špatné hodnoty :) hned to předělám |
K te tabulce se vyjadrovat nebudu, hodne veci bych tam zmenil a treba 100g ryze - tim je mysleno jeden sacek, nebo uvarene (to mas jednou do pusy)... a ty hodnoty me tam taky dost nesedi. Ale i tak, jidelak bych zkvalitnil a dal ty sachry na 300, pri tve vaze to pujde krasne i takhle. Tohle me neprijde jako dobra cesta... Dej aspon na mesic 300 a pak muzes snizit. Napr. ja daval pri mojich 173/70 250g Sach. a pozdeji 200g... Sice te aerobni aktivity jsem mel urcite mnohem vice jak ty, ale prijde me tohle mirnejsi stahovani sachru mnohem lepsi jak nejaky hladoveni se 100g sachru na den. A to nemluvim o energii a dalsich vecech... | je to myšlené jako 1 celý sáček parboiled rýže, s energií bych si vystačil o to se nebojím,4x týdně zátěžový trénink zbytek týdne kardio nejspíš HIIT,jinak z čeho bych měl nahnat těch víc sachrů ? mám docela strach že už bych to nenažral,většina hodnot byla z www.kaloricketabulky.cz je dost možné že jsem se u něčeho třeba přehlídl a místo tuků jsem dal třeba podíl cukrů v sacharidech
Naposledy upravil FallenCZ dne ne únor 10, 2013 12:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | | Spam napsal: | | FallenCZ napsal: | vážim 96,2 kg na 191cm,jednu hubnoucí fázi už mám za sebou a úspěšně..
K te tabulce se vyjadrovat nebudu, hodne veci bych tam zmenil a treba 100g ryze - tim je mysleno jeden sacek, nebo uvarene (to mas jednou do pusy)... a ty hodnoty me tam taky dost nesedi. Ale i tak, jidelak bych zkvalitnil a dal ty sachry na 300, pri tve vaze to pujde krasne i takhle. Tohle me neprijde jako dobra cesta... Dej aspon na mesic 300 a pak muzes snizit. Napr. ja daval pri mojich 173/70 250g Sach. a pozdeji 200g... Sice te aerobni aktivity jsem mel urcite mnohem vice jak ty, ale prijde me tohle mirnejsi stahovani sachru mnohem lepsi jak nejaky hladoveni se 100g sachru na den. A to nemluvim o energii a dalsich vecech... | je to myšlené jako 1 celý sáček parboiled rýže, s energií bych si vystačil o to se nebojím,4x týdně zátěžový trénink zbytek týdne kardio nejspíš HIIT,jinak z čeho bych měl nahnat těch víc sachrů ? mám docela strach že už bych to nenažral |
Paneboze Promin, snad ti tu poradi nekdo jinej... ja si svych nervu cenim a vidim ze tady bych je akorat tak pokousel, mej se a hodne uspechu...
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
tak asi když něco nevím tak se zeptám  sice tady třeba budu za kreténa,ale aspoň budu chytřejší..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | tak asi když něco nevím tak se zeptám sice tady třeba budu za kreténa,ale aspoň budu chytřejší.. |
A neni lepsi si procist forum, clanky na webu, sekci zacatecnici atd... a usetris tady nekomu hodne nervu, nebudes ze sebe delat vola atd? Ja vim ono se nechce vid, radsi at ti kazdej hned odpovi a nejlepsi bude kdyby ti nekdo napsal jidelak jak to delat atd... akorat zadarmo ani kure nehrabe...
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | FallenCZ napsal: | tak asi když něco nevím tak se zeptám sice tady třeba budu za kreténa,ale aspoň budu chytřejší.. |
A neni lepsi si procist forum, clanky na webu, sekci zacatecnici atd... a usetris tady nekomu hodne nervu, nebudes ze sebe delat vola atd? Ja vim ono se nechce vid, radsi at ti kazdej hned odpovi a nejlepsi bude kdyby ti nekdo napsal jidelak jak to delat atd... akorat zadarmo ani kure nehrabe... | já ale po nikom jídelníček sestavit nechci,něco sem pročítal ale u tohohle si prostě nejsem jistý,tak se prostě zeptám.. no nic,radši to prosimtě neřešme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
Proboha, tech sachru mas na chlapa strasne malo. Nejde o to, ze si s energii vystacis, ale jde o to, ze si nesmyslne zpomalis metabolizmus. Ze zacatku sice hubnout budes, ale to bude jen chvilkove, tvuj metabolizmus se adaptuje na tenhle nizky prijem energii, nauci se s tim zit a dal uz hubnout nebudes a budes muset zase snizit. To pak chces jet na 50kach nebo co? V diete je jedna z klicovych veci udrzovat si rozpalenou pec tzn. rychly metabolizmus a tim, ze energii a predevsim sacharidy rapidne utnes, zpusobis pravy opak. Nedavno jsme se o tom preci bavili ve vedlejsim topiku. Drz si ty sachry konstatne to ano, ale ne takto nizko. Vychazej z toho, kolik jsi jich prijimal dosud a rozhodne nedelej takoveto radikalni snizeni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
Koukej sníst ta vejce celá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | FallenCZ napsal: | | je to myšlené jako 1 celý sáček parboiled rýže |
Ten určitě nemá 28g sacharidů, počítej na 100g neuvařené rýže zhruba 80g sacharidů, no a když ji dáš 2krát za den, tak už jsi se sacharidy úplně někde jinde |
sakra kdyby mel sacek ryze jen 28g sachru, mohl bych jist 3 misto 1 a hned by bylo na svete veseleji :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|