|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:36 pm Předmět: |
|
|
100g Growth Matrix. Složení je bezkonkurenční :) Občas přidávám ještě tak 5 - 10 g glutaminu navíc. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
OstravakCz
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
přes rok nedávám žádnej PTN, mám víc peněz a rozdíl na sobě nevidim... sice jsem pár měsíců bojoval s pocitem, že celej trenink stál za hovno, když jsem si nedal gainer, ale už jsem z toho naštěstí vyrostl...
|
|
| nahoru |
|
 |
polly.90
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 2:54 pm Předmět: ... |
|
|
Všude se doporučuje po tréninku nějakých 0.4-0.6g/1kgBW bílkovin a 0.6-0.9g/1kgBW jednoduchých cukrů. Co mi ale nejde do hlavy - vy to opravdu do sebe nalijete hned po tréninku dohromady? V jiných článcích jsem se totiž dočetl, že tělo se po tréninku snaží zvýšit hladinu glykogenu a když nemá dostatek jednoduchých cukrů, ze kterých tak může učinit, začne si ho složitě vytvářet z bílkovin, resp. aminokyselin. Takže pokud si dám po tréninku bílkoviny i cukry v jednom nápoji, tak přece tělo přetvoří na glykogen tyto cukry, ale i část bílkovin, ne? Nebude lepší ihned po tréninku do sebe hodit jednoduché cukry, nechat tělo, ať si z nich v klidu vytvoří hladinu glykogenu jakou potřebuje a teprve po cca půl hodince, až nebude tak hladové mu přidat dávku proteinů? Já to dělám např. tak, že hned v šatně vypiju gainer, který obsahuje cca 50g cukrů a 10g bílkovin. A potom po půl hodině, na cestě domů, ještě vypiju protein s cca 20g bílkovin. Může mi někdo potvrdit/vyvrátit správnost takového postupu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | koukám, že tu budu za největší socku - odměrku proteinu |
Nejsi,já taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spek-oun

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 3:46 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| polly.90 napsal: | | Všude se doporučuje po tréninku nějakých 0.4-0.6g/1kgBW bílkovin a 0.6-0.9g/1kgBW jednoduchých cukrů. Co mi ale nejde do hlavy - vy to opravdu do sebe nalijete hned po tréninku dohromady? V jiných článcích jsem se totiž dočetl, že tělo se po tréninku snaží zvýšit hladinu glykogenu a když nemá dostatek jednoduchých cukrů, ze kterých tak může učinit, začne si ho složitě vytvářet z bílkovin, resp. aminokyselin. Takže pokud si dám po tréninku bílkoviny i cukry v jednom nápoji, tak přece tělo přetvoří na glykogen tyto cukry, ale i část bílkovin, ne? Nebude lepší ihned po tréninku do sebe hodit jednoduché cukry, nechat tělo, ať si z nich v klidu vytvoří hladinu glykogenu jakou potřebuje a teprve po cca půl hodince, až nebude tak hladové mu přidat dávku proteinů? Já to dělám např. tak, že hned v šatně vypiju gainer, který obsahuje cca 50g cukrů a 10g bílkovin. A potom po půl hodině, na cestě domů, ještě vypiju protein s cca 20g bílkovin. Může mi někdo potvrdit/vyvrátit správnost takového postupu? |
Četl jsem a myslim si to, co ty. Gainer si davam taky hned po treninku a při cestě domu cca 25min si dávam protein a po dalších 30-60min si dávam pevné jidlo, rýže 80-100g a kuř. maso 150-170 g a myslím si že to děláme správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Mám ve vodě smícháno 20g malta x glukopur, 20g whey hydrolizátu, 5g leucinu, 5g glutaminu.
Tuhle dávku vypiju při cvičení. Stejnou dávku namíchám hned po cvičení v šatně a hned jí půlku vypiju a druhou půlku asi za půl hodiny. Cvičím teď full body 3 x týdně a neskutečně rychle mě to regeneruje. Vždy jsem míval s regenerací problémy a teď na stará kolena uplně v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
polly.90
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 4:09 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| spek-oun napsal: | | polly.90 napsal: | | Všude se doporučuje po tréninku nějakých 0.4-0.6g/1kgBW bílkovin a 0.6-0.9g/1kgBW jednoduchých cukrů. Co mi ale nejde do hlavy - vy to opravdu do sebe nalijete hned po tréninku dohromady? V jiných článcích jsem se totiž dočetl, že tělo se po tréninku snaží zvýšit hladinu glykogenu a když nemá dostatek jednoduchých cukrů, ze kterých tak může učinit, začne si ho složitě vytvářet z bílkovin, resp. aminokyselin. Takže pokud si dám po tréninku bílkoviny i cukry v jednom nápoji, tak přece tělo přetvoří na glykogen tyto cukry, ale i část bílkovin, ne? Nebude lepší ihned po tréninku do sebe hodit jednoduché cukry, nechat tělo, ať si z nich v klidu vytvoří hladinu glykogenu jakou potřebuje a teprve po cca půl hodince, až nebude tak hladové mu přidat dávku proteinů? Já to dělám např. tak, že hned v šatně vypiju gainer, který obsahuje cca 50g cukrů a 10g bílkovin. A potom po půl hodině, na cestě domů, ještě vypiju protein s cca 20g bílkovin. Může mi někdo potvrdit/vyvrátit správnost takového postupu? |
Četl jsem a myslim si to, co ty. Gainer si davam taky hned po treninku a při cestě domu cca 25min si dávam protein a po dalších 30-60min si dávam pevné jidlo, rýže 80-100g a kuř. maso 150-170 g a myslím si že to děláme správně... |
Jo jo, dělám to úplně stejně. A jsem rád, že to tak nedělám sám, protože všichni kolem mě to dělají jinak a tak jsem si už začínal myslet, že to dělám špatně ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 4:16 pm Předmět: Re: ... |
|
|
Půl hodinky po tréninku vůbec nic,Esko to tu kdyžtak určitě rád vysvětlí:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
hned po treningu 2 odmerky proteinu,70g dextrozy+davka creatinu. za cca dalsiu hodinu 200g masa+priloha (nie psenicne vyrobky)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|