|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po únor 11, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil shooter dne po únor 11, 2013 4:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po únor 11, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 11, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | http://www.gifs.cz/obr/3920244625739871.gif
Myslím, že se tu tahle varianta řešila :) |
Kdysi to bylo na webu.Ta holčička vylezla za deskou a oni měli strach.Borec zpanikařil o kopl do ní,pak utekli.Naštěstí ji nezranil.I když asi už tohle dělat nebudou.Myslím,že by to měli dělat dospělí a ne tam cpát děti
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po únor 11, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to byl Kubaz koho napadlo, co by se asi stalo, kdyby tam měl někdo zbraň.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 11, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to uz sem nadaval i u tamtoho originalu u te reklamy, clovek je v afektu schopny cehokoliv, lidi v ameru dneska u sebe bezne nosi nuz, ne-li hur.. ale tak moje dite to neni |
Je jedno čí,ale je to dítě
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 11, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | kubaz napsal: | to uz sem nadaval i u tamtoho originalu u te reklamy, clovek je v afektu schopny cehokoliv, lidi v ameru dneska u sebe bezne nosi nuz, ne-li hur.. ale tak moje dite to neni |
A bohužel to tak bejvá nejčastěji, že lidi co se o sebe hodně bojí mají nutkání pořídit si zbraň a pak jakmile dojde k nějaké situaci, tak bych to nechtěl vidět... |
Pamatuju si příběh,kdy na baru chlap cca 190 cm a 150 kilo (samozřejmě vepř,ale myslel,že je ranař) machroval a prudil do lidí.Kluk,nic velkýho mu dvě švihnul a on se skácel jako stromek.Hrozně potupenej pak vztal,všichni se mu smáli,tak vytáhl pistoli a kluka střelil s pistole,legálně držené,kterou nosil u sebe když šel jen tak do baru na jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
jeste k tomu to caprio obsahuje snad jen 4% ovoce takze ve vysledku je to hoooodne draha sracka _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | jeste k tomu to caprio obsahuje snad jen 4% ovoce takze ve vysledku je to hoooodne draha sracka |
Přesně, když jsem mámě říkal, že je to obarvená voda, ať si koupíš něco lepšího, tak mi řekla, že jí to nevadí... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Katka bere beef ale zapomněla na okurku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Wojtkingson napsal: | | kubaz napsal: | to uz sem nadaval i u tamtoho originalu u te reklamy, clovek je v afektu schopny cehokoliv, lidi v ameru dneska u sebe bezne nosi nuz, ne-li hur.. ale tak moje dite to neni |
A bohužel to tak bejvá nejčastěji, že lidi co se o sebe hodně bojí mají nutkání pořídit si zbraň a pak jakmile dojde k nějaké situaci, tak bych to nechtěl vidět... |
Pamatuju si příběh,kdy na baru chlap cca 190 cm a 150 kilo (samozřejmě vepř,ale myslel,že je ranař) machroval a prudil do lidí.Kluk,nic velkýho mu dvě švihnul a on se skácel jako stromek.Hrozně potupenej pak vztal,všichni se mu smáli,tak vytáhl pistoli a kluka střelil s pistole,legálně držené,kterou nosil u sebe když šel jen tak do baru na jedno. | A dodnes toho lituje, řekl bych. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:12 am Předmět: |
|
|
 [/img] _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|