chtěl jsem poprosit o pár rad ohledně mého cvičení. Je mi 25let měřím 191cm a moje aktuální váha je 98kg. Připravují se na fyzické testy k jedné ozbrojené jednotce. Cvičím crossfit nějaké 3měsíce předtím jsem pravidelně chodil do posilovny a dělal různé sporty, takže nějaký základ mám, ale měl jsem problém šplhat a celkově jsem neměl dostatek síly na cvičení s vlastním tělem proto jsem zkusil tento druh cvičení. Jde mi o to uchovat si sílu z posilovny ale být zároveň mrštmý,dynamický a vytrvalí.
Mohu se zeptat jestli někdo používáte pro crossfit botky na to určené? Včera sem hledal boty na běhání a narazil na sekci Crossfitproof kde měli nabídku na cf botky...také psali, že je používají lidé z cf commited a cf praha. Tuším, že někdo zdejší cf commited navštěvuje tak se ptám jestli by mohl vysondovat nějaké zkušenosti...
drhá věc jsou sluchátka..pomalu se blíží pěkné počasí a já potřebuji nějaká sluchátka, která my počas běhu a cvičení mezitím (kliky, angličáky,dřepy, lavička jumpy atd.) vydrželi v uších...zkoušelsem už asi 3 druhy pecek od Sony,Panasonic a no name ale nic nedrží..
PS: na vzpírání se používají vzpěračské (příp. boty, které jsou určené jak pro cf, tak pro vzpírání s tvrdou patou, ale ty u nás v ČR neseženeš), ale myslím že u tebe to bude zatím zbytečné.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já používám New Balance MT10, přijdou mi dost dobré a odolné. Dost lidí v nich v Committed cvičí. Taky tam používají různé Inov8 ( já zkoušel Flite230,které jsem měl na běhání,ale na crossfit mi nepřišly ideální - začínala praskat textilka u pogumované špičky).
PS: na vzpírání se používají vzpěračské (příp. boty, které jsou určené jak pro cf, tak pro vzpírání s tvrdou patou, ale ty u nás v ČR neseženeš), ale myslím že u tebe to bude zatím zbytečné.
Ahoj Frozzi a díky za tipy...nejspíš vyzkouším ty levnější New Balance..byly my doporučeny i na běhání....
Co se vzpírání týká tak to momentálně opravdu neni aktuální...do vzpírání se moc nehrnu i když vím, že je to součást CF tak nejdříve bych rád zesílil než si začnu ničit klouby pokusy o vzpírání.
uz sem si jednou vsiml, ze si to nekde pouzil.. tak se rika v CF slangu jako "vasemu tymu", nebo chodis nekam na box?
Jak psal Loudy...box označuje crossfit gym....podobně jako slova fitko,posilka atd. Tak box se používá pro označení místa kde se cvičí crossfit potažmo crosstraining.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Mohu se zeptat jestli někdo používáte pro crossfit botky na to určené? Včera sem hledal boty na běhání a narazil na sekci Crossfitproof kde měli nabídku na cf botky...také psali, že je používají lidé z cf commited a cf praha. Tuším, že někdo zdejší cf commited navštěvuje tak se ptám jestli by mohl vysondovat nějaké zkušenosti...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru