|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Ja som práve malý zázrak od toho čakala : ( že to pomôže dosť. Tak neviem či si to mám kupiť alebo nie? Bojím sa aby som toho neužívala moc a nebolel ma žalúdok beriem imunoglukan, revalid, šumivé multivitaminy a Citalopram každý deň a pred treningom spalovač tuku čo je skoro tiež každý deń kedže cvičím skoro každý deň. Chcela by som pridať rybý olej v kapsulách od MedPharmy už som to užívala a tento kolagén ale ževraj ku kolagenu sa musí užívať aj vitam C tak neviem aby toho nebolo pre môj žalúdok už moc.
Ja mám veľmi tenkú, jemnú, svetlú kožu všetky žily sú mi vidieť takže asi na tú kožu niečo potrebujem. Alebo stačí sa mazať olejom a kremamy podľa vás? _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
| BiancaRazza napsal: | Ja som práve malý zázrak od toho čakala : ( že to pomôže dosť. Tak neviem či si to mám kupiť alebo nie? Bojím sa aby som toho neužívala moc a nebolel ma žalúdok beriem imunoglukan, revalid, šumivé multivitaminy a Citalopram každý deň a pred treningom spalovač tuku čo je skoro tiež každý deń kedže cvičím skoro každý deň. Chcela by som pridať rybý olej v kapsulách od MedPharmy už som to užívala a tento kolagén ale ževraj ku kolagenu sa musí užívať aj vitam C tak neviem aby toho nebolo pre môj žalúdok už moc.
Ja mám veľmi tenkú, jemnú, svetlú kožu všetky žily sú mi vidieť takže asi na tú kožu niečo potrebujem. Alebo stačí sa mazať olejom a kremamy podľa vás? |
Ty si tak trochu taková chodící lékárna jak koukám já byhc řek že všecko akorát moc hrotíš,co se týče kolagenu tak za mě doporučuju colafit,nejenže jsme po něm měl krásné nehtíky a vlásky ale pomohl mi i na klouby
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
Ano v lékárni dokážem nechať bežne aj sto euro mesačne  a to sa z doplnkamy krotím by som toho brala aj viac. Ten Colafit nie je zlý nápad to som kupovala mame raz poznám to :)
Mám k tomu brať aj to céčko či netreba?
No nič zase sa budem musieť pobrať do lekárne pre ten Colafit :D _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
jak pise patrik, colafit je ok, tam urcite zadny problemy s travenim nebudou.. stejne tak suplementace Cecka v nejaky rozumny mire nejspis nebude problematicka (tady ti telo da urcity signaly, kdyz to s nim prezenes, ale kdyz ti de hlavne o podporu vyuziti kolagenu, tak budes mimo nejaky vyssi hodnoty, btw prave pro lepsi "vyuziti" kolagenu se hodi i ten kremik, ale tam uz je dobry si dat pozor na vyssi a predevsim dlouhodobejsi davkovani, je tam pak potreba mit dostatek horciku k eliminaci urcitejch rizik..)
celkove bych se ale hlavne zameril na stravu, mit dostatek zeleniny a kvalitnich tuku dokaze imho vic nez arzenal doplnku, nicmene nektery se urcite hodej, treba ten rybi olej je dobra investice.. (obecne, nemluvim o konkretni firme, tam budou taky dost propastny rozdily v kvalite)
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ďakujem moc za rady. Dobre ale môžem brať rybý olej s tým Colafitom?  Ja v tom mám už chaos čo všetko by som mala brať, berem a budem brať. Ohľadne stravy jem veľa zeleniny, ovocia tiež dosť ale nie moc lebo má veľa sacharidov a jem lepšie potraviny ako som jedla resp. kvalitnejšie hlavne sa snažím jesť veľa bielkovín. _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 28, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
| BiancaRazza napsal: | | Dobre ale môžem brať rybý olej s tým Colafitom? | bez problemu
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
dík za rady :) _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: st únor 06, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st únor 06, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
sam ho taky obcas pouzivam, ale spis jako pro ochuceni a obarveni vody, nez ze bych od toho cekal funkci multivitaminu
jestli chces neco hodne levnyho, tak treba firma JML dela vcelku slusnej produkt (za ty penize..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
spis animal flex.. a nebo si namichat vlastni produkt, to se vyplati nejvic  ja sem takhle objednval pro 3 lidi (vcetne me) a vyslo me to na cca 400 kc/2 mesice a mnozstvi ucinnejch latek se neda s nicim bezne prodavanym rovnat..
edit: sem to asi napsal divne  400 pro jednoho na 2 mesice
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
tiez odporucam animal flex. Ale nezabudnut - je to iba doplnok,nie liek _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
No nejspíš si něco namíchám jak mi radí Luster :)
Petey: neboj to vím, ale tak na prevenci pro jistotu, pokud to nezabere na ty kolena tak mažu na ortopedii
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
caute, myslite ze je v pohode ak si dam 2 davky animal flex denne? napr len v den pred treningom ostatne dni len jednu :)
nechcem sa niecim predavkovat
thx
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 20, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, mate nekdo zkusenost s Flex 4 Joints od MVP?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|