CKD + cvičení a doporučení do budoucna

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD + cvičení a doporučení do budoucna  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CKD + cvičení a doporučení do budoucna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kristen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 10:43 am    Předmět: CKD + cvičení a doporučení do budoucna Odpovědět s citátem

Zdravím všechny uživatele,

chtěla bych se poradit o držení této diety.

Včera jsem začala. Potřebovala bych zhubnout 4-5kg a trošku se zase vyrýsovat. Cvičením se mi to už moc nedařilo, i když jsem se omezila v jídle. Jsem půl roku po porodu.

Koupila jsem si na doporučení protein Extrifit ISO 90% vanilku a spalovač Thermogenic Fair Power.
Protein si dávám v době dopolední svačiny a po cvičení (období odpolední svačiny), spalovač před cvičením.
Začala jsem cvičit podle Zuzky Light. Což mi celkem vyhovuje a celkem i inspiruje.

Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se tato dieta má držet?
Myslela jsem tak 2-4 týdny. Někde jsem se dočetla, že je dobré z ní přejít na sacharidové vlny. Máte někdo zkušenost? Případně jaké jsou Vaše doporučení pokud chci po této dietě začít trošku více rýsovat, když se mi podaří zhubnout to, co chci?

Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je lepší si protein míchat v mléce při této dietě nebo ve vodě?

Samozřejmě ve cvičení setrvám i po dietě. Ale ráda bych se vyhnula nějakému jojo efektu. Byla jsem zvyklá cvičit před těhotenstvím 5x-6x týdně.

Je možné, že třeba váha zůstane ale budou se měnit centimetry díky kombinaci cvičení a diety?

Díky všem za zkušenosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:09 am    Předmět: Re: CKD + cvičení a doporučení do budoucna Odpovědět s citátem

Podle zde vznesených dotazů doporučuju CKD nedržet.

Na foru a na webu je spousta informací co a jak dělat stačí si to projet a pak se ptát:)

edit. Půl roku po po poradu a dieta? a ke všemu tahle?
kristen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:42 am    Předmět: Re: CKD + cvičení a doporučení do budoucna Odpovědět s citátem

edit. Půl roku po po poradu a dieta? a ke všemu tahle?[/quote]

A proč ne?
Nekojila jsem, beru vitamíny. Potřebuji se jen dostat na svou původní váhu a chci nějak najet na to svoje.
Dříve jsem chodila hodně cvičit, diety jsem nedržela, ale nehodlám se vymlouvat na to, že mám dítě, tak holt budu mít nějaké to kilo navíc, i když okolí tvrdí, že jsem stejná jako předtím. Ale nejsem a mně samotné to vadí, vidím se a to se vážit ani nemusím. Mám o ty 4-5kg více, je to znát i na oblečení a o postavě nemluvě. Samozřejmě jsem byla zvyklá na vypracovanější tělo.
Nemůžu chtít všechno hned. Ale hodlám s tím něco dělat. Zkoušela jsem změnit stravování
a cvičit. Jenže to moc nepomáhalo.
Vím, že ještě v těle asi probíhají nějaké hormonální změny, ale podle doktorky můžu normálně začít cvičit.
Nemám hlídání, takže jsem začala cvičit podle Zuzky Light. I předtím jsem cvičila něco podobného + TRX. A můžu říct, že se za ty 3 dny cítím celkem dobře.
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

problem je, ze sis o CKD moc nezjistila..

a jak se momentalne stravujes? napis typicky denni menu
kristen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
problem je, ze sis o CKD moc nezjistila..

a jak se momentalne stravujes? napis typicky denni menu

Snidane: vejce (i na slanině)
Svačina: protein
Oběd: 100g vepř.šunky (včera jsem měla makrelu, dnes bude libové vepřové)
Svačina: protein (po tréninku)
Večeře: hermelín (střídám s Eidamem, Mozarellou)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo aha. tak ty už na CKD jsi... Luster chtěl zřejmě vědět, jak si se stravovala, když si nemohla zhubnout. A mně by to také zajímalo. Takhle je to vaření z vody.
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je toho strasne malo.. vejce, jako jenom jedno?

no a jestli ti de o ketozu (meris?), tak te z ni ten protein na 99% vykopne..

reknu ti, co bych ti dopucil ja.. vybodni se na CKD, nech si klidne ty 3 jidla denne, ale zvys porce, napr.:

snidane: 3 vejce (cely samozrejme) + HODNE zeleniny

obed: maso 150g-200g (idealne hovezi, ryba, veprovy / pripadne teda ten syr) + HODNE zeleniny

vecere: maso 150g (spis libovejsi, idealne kruti) + sacharidova priloha (hodne brambor / rejze) + zelenina

protein muzes davat pred a po treninku, v dobe po treninku si muzes dat treba nejakej kus ovoce, dkyz bdues cejtit malo energie.. pripadne behem dne na "svacinu" par orechu

esko: ano chtel, no nic:)
kristen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
je toho strasne malo.. vejce, jako jenom jedno?

no a jestli ti de o ketozu (meris?), tak te z ni ten protein na 99% vykopne..

reknu ti, co bych ti dopucil ja.. vybodni se na CKD, nech si klidne ty 3 jidla denne, ale zvys porce, napr.:

snidane: 3 vejce (cely samozrejme) + HODNE zeleniny

obed: maso 150g-200g (idealne hovezi, ryba, veprovy / pripadne teda ten syr) + HODNE zeleniny

vecere: maso 150g (spis libovejsi, idealne kruti) + sacharidova priloha (hodne brambor / rejze) + zelenina

protein muzes davat pred a po treninku, v dobe po treninku si muzes dat treba nejakej kus ovoce, dkyz bdues cejtit malo energie.. pripadne behem dne na "svacinu" par orechu

esko: ano chtel, no nic:)

Ketozu jsem neměřila, mám v lékárně objednané papírky, dnes bych si je měla vyzvednout.

Jinak děkuji za doporučení. Připadá mi to hrozně hodně masa:-). Já tolik masa nikdy nejedla . Jinak k té snídani mám 3 vajíčka, s jedním bych to nedala:-).

Co se týče toho jídelníčku předtím. Než jsem najela na nějakou úpravu asi před měsícem, tak to bylo dost hrozný. Před těhotenstvím jsem se nikdy v jídle neomezovala, prostě jsem to tak nějak vždycky všechno asi vycvičila. Jedla jsem od všeho něco, celkem i pravidelně, nemůžu říct, že bych jedla úplně nejzdravěji, počítala KJ, ale zase jsem nejedla nějaké "prasárny". Hlavně denně vařím, takže nějaké třeba fastfoody apod. To možná jednou za rok v Mekáči šejk nebo zmrzlina. Ale v těhotenství jsem se naučila hrozně na sladké, úplně neskutečně. Ať jsem se snažila, jak jsem se snažila, denně jsem jedla neskutečně čokolády. Také jsem přibrala asi 20kg, ale tak nějak jsem v porodnici nechala 10kg a ten zbytek se mi podařilo teď za poslední dobu asi vycvičit, ale i změna toho jídla asi prospěla. Ale teď se to seknulo a vůbec se to nehýbe. Proto jsem se uchýlila k tomu, že to vezmu trošku radikálněji.
Ale je mi jasné, že bych to stejně dlouhou dobu nevydržela.

Každopádně Tvá rada se mi celkem zamlouvá. Ale připadá mi to hodně jídla, hlavně hodně masa.
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to hodne, zkus to aspon na 1-2 tejdny a uvidis, jak ti to sedne.. urcite lepsi nez jakobyCKD

edit: a abych nezapomnel, jednou za tejden si klidne doprej volnej den a snez neco na co mas chut, treba tu cokoladu apod., netreba se omezovat, na druhou stranu, ale ani jit do uplnejch extremu
kristen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc děkuji za rady, zkusim to a schválně se za dva týdny ozvu.
Vím, že nic není hned, ale jsem taková ve všem, ať už se to týká maličkostí, mé domácnosti či auta. Prostě vše musí být v pořádku a tak, abych s tím byla spokojená a líbilo se mi to .
To jsem také dělala, že jsem měla jeden den v týdnu, kdy jsem jedla všechno a vynechala jsem i cvičení. Proto se mi také líbilo CKD. Říkala jsem si, že 5 dní vydržím a 2 dny zase trochu ocukruji.
Tak snad mi zase brzy vylezou břišáky a zpevní se nohy a zadek.
Hyppo

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ten tvuj spalovac obasuje kofein jak se divam.. , a kofein vyhazuje z ketozy.. doprocuji ti davat spalovac jen v patek pred zacatkem carb-up

Rychle na stránku:

Přejdi na: