|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | nohy sú tiež dobré len nikoho nezaujímajú tak ich ani nefotím :) | forma fakt super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ve 2/3 diety...86kg
_________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
Mam mu to pry pochvalit, takze chvalim. Ten vrsek je brutalni v pomeru k pasu :D
(jo a taky mam prej napsat neco o gay swinger party ze by rad nebo co a ze nema zadne kontakty, takze kdyby nekdo vedel... ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem kontakty na sexy brunetky,těch není nikdo dost _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Dost dobry pomane,zavidim tu dietku.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Frozz. napsal: | | Postni jsem nějakou starou fotku, jestli máš, když si nedělal CF, zajímá ma progress. Jinak dobrá práce. |
nechce sa mi sem dávať také špatné fotky, to už by bolo moc zasieranie...ale niekde sa tu určite najde |
Nahodou, nie je to zly napad. Pamatam si tvoje velrybie casy, ked ti tu ludia hadzali komenty typu, ze na tebe snad ani nevidno, ze cvicis...co podla mna bola blbost, kedze si zrejme mal vtedy na sebe to, co mas teraz, akorat zaliate tukom (a nie ze by si bol skutocne tlsty)....Takze dieta (a mozno aj trening) urobili odvtedy svoje, forma fakt super. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
dobře ty! brzo budeš větší jak ten komiksák! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:49 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | secret78 napsal: | | MAST3R napsal: | | A co nohy? Ty musej vypadat dobře při tohle nízkém % tuku. |
nohy mám jak špáratka :D ale nie, nohy sú tiež dobré len nikoho nezaujímajú tak ich ani nefotím :) |
Tak pro mě jednu fotečku. |
ďalší týždeň hádam.... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|