Zdravim, muze se nekdo podelit se zkusenostmi s uzivanim AAKG + Beta Alaninu (pred treninkem) a taurinu (spise po treninku)? Jde mi hlavne o davkovani techto surovin. Diky!
Zdravim, muze se nekdo podelit se zkusenostmi s uzivanim AAKG + Beta Alaninu (pred treninkem) a taurinu (spise po treninku)? Jde mi hlavne o davkovani techto surovin. Diky!
AAKG nevim měl jsem teď 3x ale samotnej arginin a když pominu že se to musí hodně naředit jakej je to strašnej mega humus Dávkování 30-45minut před, dávka odhadem pár gramů. Chvilková pumpa jako prase za půl hodinky ale už zas nic.
Já měl beta alanin s kreatinem, nevím jestli to nějak šlapalo, ale je fakt, že v tu dobu jsem se celkem silově zlepšil, ale to mohlo být tím kreatinem (15-20g denně) a po tom beta aláči mě občas mravenčilo tělo, hlavně když mi ulítla ruka a dal jsem místo 1,5g třeba 5g.
A kámoš měl arginin a viz. Poman, prý to pěkně pumpuje.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Tak ja zatim dosel k nasledujicimu davkovani (vazim 90kg):
Beta Alanin: 4-5g pred treninkem, nad tuto davku uz bylo pro me to brneni/mravenceni neprijemne a clovek nevedel, jestli to je beta alanin nebo mrtvice
Taurin: 2-3g po treninku (spolu s Re-Conem a jeho sacharidy)
AAKG: 3g pred treninkem. Zde si nejsem jisty, nekdo doporucuje 1-3g, nekdo jiny zase az 6g. Jeste musim hledat.
Jeste si take nejsem jisty, jestli brat Beta Alanin a AAKG i mimo treninkove dny.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru