Varianty vloček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Varianty vloček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Varianty vloček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veruš

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:51 pm    Předmět: Varianty vloček Odpovědět s citátem

Snad se teď nedotku "milovníků" ovesných vloček ale já s nimi mám dost problém a proto jsem hledala možné alternativy.
Co si myslíte o instantních pohankových vločkách (S 79g/100g), instantních jáhlových vločkách (S 71g/100g), instantní pohankové kaši (S 65g/100g) nebo třeba i instantních rýžových vločkách (S 78g/100g) ???
Toho "instantní" si nevšímejte, jen je to rychlejší na přípravu Každopádně mají tyhle varianty vyšší množství sacharidů než klasické ovesné vločky, ale zatím jsem je u nikoho neviděla ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 7:59 am    Předmět: Re: Varianty vloček Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Snad se teď nedotku "milovníků" ovesných vloček ale já s nimi mám dost problém a proto jsem hledala možné alternativy.
Co si myslíte o instantních pohankových vločkách (S 79g/100g), instantních jáhlových vločkách (S 71g/100g), instantní pohankové kaši (S 65g/100g) nebo třeba i instantních rýžových vločkách (S 78g/100g) ???
Toho "instantní" si nevšímejte, jen je to rychlejší na přípravu Každopádně mají tyhle varianty vyšší množství sacharidů než klasické ovesné vločky, ale zatím jsem je u nikoho neviděla ...

vubec si stím nelámej hlavu, vše co jsi napsala je ok, je toho více co se dá sehnat , pšenične vločky , přímo klasy ktere se trochu uvaži 20 min a nechaj odstat atd , v krámech se spec jídlem je toho tuna, tak si vybereš a nemusíš řešit jestli to je jáhla nebo rýže nebo kukuřice, pestrost a rozmanitost, jen dlabej co ti chutná,
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

instantnich pohankovejch sem snedl uz nekolik pytlu:) s ovesnejma mam taky problem (pri jakykoliv uprave), ale ty pohankovy uplne v klidu.. ryzovy sem jeste nezkousel, ale chystam se na ne:)
Veruš

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z rýžových vloček se dá udělat výborná mléčná rýže během chvilky

Rychle na stránku:

Přejdi na: