Vážně míněné, bezohledné hubnutí do plavek :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vážně míněné, bezohledné hubnutí do plavek :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vážně míněné, bezohledné hubnutí do plavek :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MSG

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třetí týden (18.2.- 24.2.2013)

Cvičení:
Po – spinning 1:00 hod., ráno na lačno, předtím spalovač, v půlce 6g BCAA, po cvičení 6g BCAA
Út – posilování doma (záda a ramena), ráno na lačno, předtím spalovač, v půlce 6g BCAA, po cvičení 6g BCAA + lžíce glukopuru
St – spinning jako v Po
Čt - spinning jako v Po
Pá – dorazila první krize, chtěl jsem posilovat prsa, ale po pár sériích jsem musel únavou skončit. Celej den jsem byl nějakej unavenej. Během jsem hodně běhal po Praze (sháněl běžky, bohužel nic moji váhu), tak asi 4-5km, večer jsem dal něco přes hodinu bruslení na zimáku.
So – nic, únava se protáhla dál :- (
Ne – zase nic, ráno nějak KO, odpoledne jsem ale dal 20km na kole, většina ve sněhu.

No a dneska, v pondělí, jsem z toho napůl chcíplej, takže jsem toho využil a šel místo cvičení na poštu vyzvednou balík suplementů (jinak je tam nával). Aktuálně se snažím zastavit rýmičku v počátcích, uvidíme, jak se bude během dne vyvíjet.

Jídlo jako min. týden, tj. docela bežné. Čili nic moc. O víkendu jsem zase trochu chlastal, ne moc, ale stejně se cítím jaksi provinile. Je zima, takže svařák a čaj s rumem bodne. Vínko taky. Piva byla za týden v součtu 3.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic moc jidlo, vynechavani treninku kvuli unave a obcasne chlastani ale nema preci ve "Vážně míněném, bezohledném hubnutí do plavek" co pohledavat! Chces-li mit nejake zretelne vysledky, tak bud se do toho poradne opri na 100% nebo se tim netrap, poe takoveto solichani vazne nema prilis cenu... (neber to jako kritiku ale spis jako hec )
MSG

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak...

Rýmičku se podařilo zastavit, dneska jsem odjel fest kozy a hned mám z toho lepší pocit.

Jídlo bude ale chtít poštelovat. Včera jsem nevydržel a dal si k obědu kuřecí prso na paprice s knedlíkem. Aspoň ústupek v nápoji - voda.
Furt se ale bráním počítat kcal a nosit si do práce obědy v kastrůlku, jak jsem dělal při CKD nebo vlnách.

S chlastem - koupil jsem kyselý bílý víno a dávám jen deci-dvě na noc. Takže postupně se to snižuje. Tuzemák zkusím omezit na 0,5l / 14dní.
MSG

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem začal používat nový spalovač "ECA" od Vemoherbu.
Nakopávací a potící efekt je vyšší než u Fat Stove Gel, snad se bude po tom i více hubnout. Fat Stove Gel mě popravdě nějak moc nenadchnul, i když recenze na to byly hodně pozitivní.

Jinak váha konečně pod metrák, 99.6 Kg.

Začínám si taky psát, co během dne jím.
MSG

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak není moc o čem psát, cvičení a jídlo je ve stejném duchu.
Váha jde dolů, ale ne moc rychle, jsem na 98kg.

Negativa - pořád si občas přihnu (pivko, víno, tuzemák), ne sice že nějak moc, ale zato defacto denně (typická míra - 1 pivko + 1 panák + 2 deci vína á den)
Pokud někam jdu na výlet (typicky víkend) nebo teď na lyže, chytnu většinou typicky hospodskou stravu... nejdietnější jídlo je guláš.
Dietních chyb dělám taky mraky, min. 1-2 denně.

Pozitiva -pořídil jsem mixer na mrkev, takže teď se denně ládují mrkví s jabkem. Ještě bych se rád naučil nějakej salát, dřív než se mi ta mrkev přežere...
Nově mám taky běžky, vůbec moje první, ale s ohledem na to, že bydlím v Praze, bude to asi až na za rok.

Asi budu muset se rozhoupat k sach. vlnám, jinak se doma si vařit nedokopu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vážně míněné, bezohledné hubnutí do plavek :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: