|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caspic
|
Zaslal: út únor 26, 2013 6:34 pm Předmět: Předtréninkový suplement? |
|
|
Můžu poprosit radu ohledně "nakopávače"? Rady, zkušenosti a doporučení? Děkuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mast0d0nt
|
Zaslal: út únor 26, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
žádný, zbytečně vyhozený prachy, jsi mladej, tak těž z toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
caspic
|
Zaslal: út únor 26, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Mast0d0nt napsal: | | žádný, zbytečně vyhozený prachy, jsi mladej, tak těž z toho... |
Myslíš, že je to zbytečnost?
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út únor 26, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
Zdar, doporučuji na foru: OSTATNE (nitrix, HMB...)
Najdeš zde přesně co hledáš třeba i v posledních 10 stránkách.
Sám uvažuji do budoucna o koupi a zatím jsem jednoznačně na Assault, ale uvidím co se během 3měsíců změní, třeba ani na to nedojde. Nepokládám to za top důležitosti, to raději koupim jídlo nebo gainer/protein/vit./min. Chci do 3měs. začít s korte tak uvidíme.
Pokud cvičíš krátce tak bych se na to úplně vykašlal, jsou efektivnější věci pro začátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
caspic
|
Zaslal: út únor 26, 2013 11:47 pm Předmět: |
|
|
| Aesthetics napsal: | Zdar, doporučuji na foru: OSTATNE (nitrix, HMB...)
Najdeš zde přesně co hledáš třeba i v posledních 10 stránkách.
Sám uvažuji do budoucna o koupi a zatím jsem jednoznačně na Assault, ale uvidím co se během 3měsíců změní, třeba ani na to nedojde. Nepokládám to za top důležitosti, to raději koupim jídlo nebo gainer/protein/vit./min. Chci do 3měs. začít s korte tak uvidíme.
Pokud cvičíš krátce tak bych se na to úplně vykašlal, jsou efektivnější věci pro začátky. |
napriklad jake? :-) potrebuju neco, co me povzbudi kdyz jsem unaveny atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: st únor 27, 2013 8:22 am Předmět: Re: Předtréninkový suplement? |
|
|
| caspic napsal: | | Můžu poprosit radu ohledně "nakopávače"? Rady, zkušenosti a doporučení? Děkuju :) |
Zkoušela jsem kofeinový ampule od Dr. Fořta, klasika- plný kofeinu a podobných věcí, ale jediný co jsem z toho měla byl příšernej stav zrychlenýho tepu, myslela jsem, že mi vylítne srdce z těla, na síle se to ani neprojevilo jako na mžitkách před očima a infarktovým stavem. Měl to i manžel-90kg chlap, myslel, že ho klepne. takže opatrně s tím, rada za mně... dej si radši presso s cukrem!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st únor 27, 2013 8:27 am Předmět: Re: Předtréninkový suplement? |
|
|
| Marki napsal: | | caspic napsal: | | Můžu poprosit radu ohledně "nakopávače"? Rady, zkušenosti a doporučení? Děkuju :) |
Zkoušela jsem kofeinový ampule od Dr. Fořta, klasika- plný kofeinu a podobných věcí, ale jediný co jsem z toho měla byl příšernej stav zrychlenýho tepu, myslela jsem, že mi vylítne srdce z těla, na síle se to ani neprojevilo jako na mžitkách před očima a infarktovým stavem. Měl to i manžel-90kg chlap, myslel, že ho klepne. takže opatrně s tím, rada za mně... dej si radši presso s cukrem! |
Vzhledem k tomu,že presso má asi 25 mg koffeinu,tak je na nic.Navíc nakopávač před tréninkem obsahuje jiné látky a ne jen koffein.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 27, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
Z me (ne moc rozsahle) zkusenosti s nakopavaci:
MusclePharm Assault - nastup ucinku je u me pozvolnejsi, ale zase mi vydrzi pekne fungovat i pri 2,5 hod treninku  (davkovani u me 23 - 30g). (23g = cca 150 mg kofeinu)
Cellucor C4 Extreme (1-2 davky) - rychlejsi nastup, mozna intenzivnejsi nez A., ale zase nevydrzi na me ucinkovat tak dlouho jako A. (1 odmerka = necelych 6g = 160 mg kofeinu)
Smartlabs Caffeine (1tbl.) + Smartlabs Synephrine (1tbl.)- doda energii a chut do cviceni, ale pro komplexni nakopnuti (napumpovani,lepsi pocit sily..)je jeste vhodne dodat treba samostatne AAKG a Beta-Alanin. (1 tbl. Smartlabs Caffeine = 200 mg kofeinu)
Fat Stove Gel - 50ml pred treninkem ma na me stejny ucinek jako vyse uvedena tableta kofeinu a synephrinu, akorat ze FSG vyjde 3x tak draz. Ale treba je to tim, ze se FSG prezentuje jako komplexni all-day spalovac (ale to ja nemuzu posoudit, poe to jindy nez pred treninkem nepouzivam)... (50ml = 150 mg kofeinu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 27, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
Přidám svůj tip...
Mě hodně před tréninkem (běh) vyhovuje tento spalovač, má synefrin (10 mg), kofein (200 mg) a bílou vrbu/aspirin (200 mg), plus nějaké drobnosti navíc (zelený čaj, bioperin) a funguje mi co do probuzení a nakopnutí hezky.
Btw. co mi ale krátkodobě přijde nejlepší je přírodní (nikoli syntetický) kofein, ale nejsem si jistý, jestli ho někdo ve svých produktech má, vzhledem k ceně spíš asi ne. Každopádně na okamžitý účinek je super:).
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 27, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Ten Smartlabs Caffeine obsahuje (pry) pouze 500mg extraktu ze zeleneho caje, tak jestli je tim mysleno ten prirodni kofein |
Ne ne, ten na mysli nemám.
Btw. 500 mg extraktu zeleného čaje má i to, co jsem zmínil výš já.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|