|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
garoli

|
Zaslal: út únor 26, 2013 8:36 am Předmět: Zpět do kondice |
|
|
Takže opět na mě přišla trochu nostalgie a v rámci motivace do letního rýsování jsem si řekl že si založím log abych viděl co mám za sebou a co před sebou.
Od loňského října kdy jsem začal řešit bydlení, při práci studovat a podobně (bylo toho opravdu dost) jsem přibral cca ze 100kg na 106kg.
Přiložím foto z října a aktuálku aby se bylo od čeho odpíchnout.
Log budu psát postupně a doplňovat ho jak bude čas.
Cíl: vyrýsovat a nabrat trochu na rukách.
Tréning
3* týdně full body v posilce
aspon 5* týdně aerobko nebo nějakej pohyb, kolektivní hry a pod.
Plán k jídelníčku:
Zatím omezit jen dávky na "normální" porce (nepřežírat se).
Později nahrazovat nezdravé jídlo lepším.
věk: 24
výška: cca 197
váha: 106
Naposledy upravil garoli dne út únor 26, 2013 11:43 am, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
garoli

|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: út únor 26, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Úterý 26.2.2013
Váha: 106kg
8:40 snídaně : 2ks kaislerka s máslem
09:45 - 11:00 : 30 kliků, sklapovaček, lehkej strečing a spining (60minut) tep pořád kolem 160 (vysoká intenzita)
12:00 - oběd svíčková + 4 plátky knedlíku (domácí, takže nemá takovej průměr jako kupovanej, přirovnal bych to tak 3 normálního z obchodu)
16:00 - sekaná a trocha brambor
18:45 - to stejné jako 16:00 (bral jsem si zbytek do práce)
cca 4 litry vody (0,5l piju na ex na noc, údajně to má zrychlit metabolismus na chvili a kdyz ne tak me to aspon zaplní  )
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: st únor 27, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
Středa 27.2.2013
Váha: 106kg
7:45 snídaně - sladká rejže
10:25 - sachariďák v posilce
12:15 - 4 míchaný vejce (prodávaj čímdál menší + krajíc chleba)
15:30 - rýže + kuřecí
18:45 - rýže + kuřecí
strava do práce je vcelku problém ale myslím že je to lepší jako jíst tukový rohlík s máslem a salámem
Tréning: full body kromě ramen (nezbyl čas ani energie)
Bench:
20* - 40kg
10* - 60kg
8* - 60kg
15* - 50kg
Šikmá lavka (45stupňů cca) - jednoručky:
10* - 16kg
12* - 16kg
10* - 16kg
Kladka přítahy zvrchu velká osa (na záda + na kozy)
10+10 - 50kg
8+8 - 60kg
8+8- 60kg
Veslování:
12* - 50kg
12* - 60kg
10* - 70kg
Spodek zád - "vzpřimování" opřenej o koule  (nevím jak se tomu nadává)
2 serie 15 * vlastní váha
Trapézy s jednoručkama:
2 serie 10 * 16kg
Scottovka s EZ:
10* - 26kg
9* - 30kg
4* - 34kg (selhání, zápěstí už vůbec netáhlo)
Kladiva:
10* - 12kg
8* - 12kg
7* - 12kg
Tricák nejradši jezdím v supersérii: kladka nadhmat, podhmat, V čko na kladce, + upažování s lanem (nevím jestli to někdo zná, chytím lano stojím bokem a narovnávám ruku, očuměl sem to od nějakýho tygra kdysi)
Kladka na tricák nadhmat
10* - 20kg
10* - 20kg
10* - 20kg
Kladka na tricák podhmat (těžší varianta aspon pro mě)
10* - 20kg
2* - 20kg (opět selhání)
Včko na kladce:
10* - 35kg
6* - 50kg
6* - 40kg
Lano upažování:
10* - 10kg
6* - 10kg
Total time : 1h 30min
Po trenálu jsem si dal sachartiďák.
+ navíc cesta do a z fitka svižnou chůzí cca 40minut (krátké vzdálenosti člověk neřeší ale todle je pro mě momentálně nějaká energie vydaná k dobru navíc)
Zkonstatování:
Asi jsem se hodně přecenil po půl roce nic nedělělání, zápěstí hodně zaostává, jsem nucen jet nižší váhy. Celkový pocit dobrej, jel jsem na max i když selhání zamrzelo hold nemůžu chtít asi co jsem zvedal když jsem aktivně cvičil.
Po dnešním tréningu jsem se rozhodl jet měsíc, dva jen 2* týdně full body aby bylo víc času na rege + tréning doma ( kliky, dřepy, sklapy, shyby)
Nohy nejedu moc v posilce, jsem cyklista takže čekám až se oteplí a začnu běhat a jezdit na kole.
Byl bych rád kdyby někdo poradil jak na zápěstí doma, bez činek (které momentálně nemám)
Díky za komentáře, kritiku, poznatky a připomínky!
Naposledy upravil garoli dne st únor 27, 2013 11:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st únor 27, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Nohy bys jet měl taky, je to velká svalová partie, pomůže Ti to s růstem i pro ostatní svalové partie. Navíc, pokuď má někdo velké ruce a malé kuří nožky, vypadá to komicky _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st únor 27, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
No na to že chceš shazovat je ten jídelníček opravdu tragický.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st únor 27, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | No na to že chceš shazovat je ten jídelníček opravdu tragický. |
On ani ten trénink není žádná sláva..samý kladky, základní cviky nikde, aerobka zatím nic. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Oddo napsal: | | No na to že chceš shazovat je ten jídelníček opravdu tragický. |
On ani ten trénink není žádná sláva..samý kladky, základní cviky nikde, aerobka zatím nic. | kdyz uz chces kritizovat tak si aspon precti log prosim, spining hodinu vcera dnes 40 minut svizne chuze navic k treningu. Co se nohou tyce, nemyslim ze bych je ,el jako kure a psal jsem ze je cvocim behem a na kole. A k jidelnicku jsem taky psal, nemuzes vse zmenit ze dne na den, kdyz chces jinej "lifestyle" musis se k tomu postupne dopracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
Co znamená cvičit nohy na kole? Jaký objem tak najedeš, kolik denně a v jaké intenzitě?
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Co znamená cvičit nohy na kole? Jaký objem tak najedeš, kolik denně a v jaké intenzitě? | objem mam, a denne kolem 50-60km vysoka intenzita, a na zaver kdyby jsi log cetl celej, muj cil je rysovat, ne rust :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
| garoli napsal: | | Reichenberk napsal: | | Co znamená cvičit nohy na kole? Jaký objem tak najedeš, kolik denně a v jaké intenzitě? | objem mam, a denne kolem 50-60km vysoka intenzita |
Denně 50-60km - to je objemově tak 3-4k ročně a do toho ještě běhání?
To máš podle nějakého tréninkového plánu nebo spíš volně dle fantazie?
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
jsem spis vasnivy cyklista a samozrejme ze kdyz jdu jeden den na kolo tak nejdu i behat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st únor 27, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
| garoli napsal: | | jsem spis vasnivy cyklista a samozrejme ze kdyz jdu jeden den na kolo tak nejdu i behat... |
Vášeň je hezká věc ale systematický přístup jí trumfne. Věnuješ tomu spoustu hodin ale se slušným plánem tréninku dosáhneš lepších výsledků za podstatně kratší dobu. A souhlasím s kolegou nahoře - bez cvičení nohou to moc smyslu nedává, i cyklista v zimě nohy prostě pořádně cvičí.
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 28.2.2013
Váha: 106kg (zapoměl jsem se vážit na lačno takže po snídani a půl litru vody, tudíž předpoklad je 105,5)
9:00 - 2ks rohlík s florou (pro rejpaly doma nic nebylo a vstal jsem pozdě po odpolední)
12:00 - kuřecí s těstovinama
15:40
18:20 V práci takže zas hnus... musím to nějak vykoumat - Kuřecí + těstoviny
21:30
Tréning:
Dnes je v plánu aerobka tudíž jsem si dal od 10:00 - 11:00 spining (1h, vysoká intenzita) + strečing, ještě během dopoledne pojedu břicho ve volných chvílích.
Poznatek:
Po včerejším záběru ve fitku mě bolí opravdu celej člověk, což je dobrej pocit, probudit se táhne vás každej sval. Po spiningu opět totálně mokré tričko, což je pro mne taky velice dobrý pocit, když by se dalo ždímat
Dále mě zajímá jestli je dobré to co dělám, před aktivitou nejmín půl hodiny půst (určo ne po jídle) a po aerobce si dávám +- hodinu bez jídla, za názory budu vděčnej.
Jinak ještě nikdo neporadil jak cvičit doma zápěstí bez činek, takže za to budu taky rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
Pátek 1.3.2013
Váha: 105,5kg
8:45 - 2ks rohlík + flora
11:50 - zapečené těstoviny
Tréning:
Dnes trochu komplikejš vzhledem ktomu že jsem měl v pondělí volno tak jsem žil v domění že je dnes čtvrtek. Takže se mi to celé pěkně pokadilo, máti je po noční takže spining neklapne a na fitko jsem vstal pozdě, takže si dám aspon posilování s vlastním tělem hodinku.
A o víkendu musím makat na bytě takže se příští týden musím polepšit a naplánovat to poctivěj. _________________ "First they ignore you,
then they laugh at you,
then they fight you,
then you WIN."
Mahatma Gandhi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|