|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
broukales
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 2:05 am Předmět: |
|
|
Chlapi a mám počítat všechny snědené bílkoviny, nebo jen kvalitní živočišné?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sakhal
|
Zaslal: po únor 25, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Vím, že se to sem nehodí, tak se předem omlouvám, než dostanu vyhubováno  Ale nevěděl jsem kam jinam to napsat.
Už vim, kolik bych měl mít bílkovin/kg...Ale kolik sacharidů/kg a tuků/kg se mi tady na webu nikde najít nepodařilo...
Vím, že se to nedá říct přesně a každej člověk to má jinak, ale alespoň zhruba nějaké rozmezí.
Jinak teď začínám cvičit tězko lehkej split. Díky všem za reakce !
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: po únor 25, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
mě by v souvislosti s tímto tématem zajímala jiná věc, mám si do konečného čísla započíst i bílkoviny z rostlinné stravy - luštěnin, pečiva, zeleniny apod. nebo ty díky nedobrému poměru aminokyselin tělo nevyužije?
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Tělo pro správnou funkci potřebuje jak neesenciální tak i esenciální aminokyseliny...ale do jídelníku (myslím tím, do počítání denního příjmu bílkovin), se počítají jenom ty využitelné (esenciální).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: st únor 27, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
| broukales napsal: | | Chlapi a mám počítat všechny snědené bílkoviny, nebo jen kvalitní živočišné? |
Jak nemužeš nepočítat to co jsi snědl ?!...to mi fakt nejde do hlavy.
Např. : Máš 80kg - čisté hmoty -Sníš 160g B živočíšných ? OK...a řekněmě 400g S ( z toho počítám tak 200g vloček - 24g B , 150g těstovin - 18g B , 200g rýže - 13g B ) to ti dává + dalších 55g - suma 215g bílkovin, myslíš že na 80kg váhy, je dlouhodobě 2,6g B v pořádku ?
Bara, jednou zde psal:
Počítej i rostliné, ale udělej to tak aby byly v poměru 1:5 (v prospěch živočišných).
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st únor 27, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
presne 1,58965g na kg
Dmnce..
Kdy lidi pochopi ze kazdy funguje jinak, pro nekoho staci 1g na 1kg, pro nekoho vic.. chce to cvicit, jist a poznavat sve telo ..jak se rika cviceni je beh na dlouho vzdalenost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|