|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak kdo bude mistrem tentokrát? |
| Zlín |
|
18% |
[ 8 ] |
| Slavia |
|
9% |
[ 4 ] |
| Plzeň |
|
6% |
[ 3 ] |
| Třinec |
|
11% |
[ 5 ] |
| Sparta |
|
18% |
[ 8 ] |
| Litvínov |
|
4% |
[ 2 ] |
| Kladno |
|
6% |
[ 3 ] |
| Č. Budějovice |
|
6% |
[ 3 ] |
| Vítkovice |
|
4% |
[ 2 ] |
| Pardubice |
|
11% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: st únor 27, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Vítej Deadlifte.
Ahoj Grimley...bude super, když se tu podělíš o dojmy z jámy lvové...z pardubické areny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: st únor 27, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 1:37 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Pokud vůbec lze v některé sérii hokejového play-off označit někoho za favorita, pak jedině Pardubice. Ty se v předkole utkají s Kladnem a málokdo pochybuje, že by v tomto souboji mohly zaváhat. |
No, aby to Kladno nepodcenili... Ale snad je Říha srovná do latě _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Tak tak Johne snaž se potlačit svůj přehnaný fanatismus a rozviň svůj klid  Pardubice určitě nepředvádí nějakej supr trupr hokej a i když si taky myslim, že Kladno porazí, tak bych se držel víc u země. Jinak si nemyslím, že Zlín vyhraje play off, někdo jejich anti-nekoukatelný hokej založen na perfektním bránění (podobně jako Slavia) prorazí. Osobně letos objektivně nevidim favorita
Pardubice - rozjíždí se, nemastné výkony, postoupili do play off jen tak tak, ale je to play off tým, možná překvapí
Plzeň - poslední kola rozdaly snad všechny body, takže týmová pohoda nebude, odešel Gulaš a tahouni jsou starší hráči, kteří nemusí vydržet tempo play off
Kladno - bez džegra a spol. to hold nejde, mají ale výborného golmana Cháberu a dokážou zazlobit
Litvínov - letos dobře naladěn, vytvořil nový rekord v počtu výher na nájezdy (8-0), což se může do play off hodit, ofenzivně silný, v obraně to hapruje, když neselže málo zkušená obrana, tak to půjde
Třinec - mají ofenzivní smršť v podobě první lajny - zejména Bonk, Růžička, ta ale nemá formu jako ze začátku a prostředku zákl. části. S Třincem v play off bude padat hodně gólů, bude záležet na klíčových hráčích, jedno zranění a bude po srandě
Vítkovice - nepřesvědčívé výkony v zákl. části, mají potenciál v mladších hráčích - Svačina, Huna - jsou ve formě, naopak tahouni z let minulých slabota - Ujčík, Burger
Zlín, Slavia - jak už jsem psal, defenzivně založené týmy, těžko se s nima hraje, velice těžko se s nima hraje když se dostanou do vedení, neboť ho často udrží, Slavia využívá dravého mládí, Zlín zas zkušených "starců"
Č. Budějovice - nevím co si o hře budějovic myslet, neslanost, nemastnost, nevyzpitatelnost, Kovář je určitě podrží, záleží zda to bude stačit (navíc je v trestu, kolik zápasů nebude ještě chytat?) _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
Hej..hej chlapci. To nejsou má slova. To píší na Idnes.  Já to sem dal spíš k pobavení na účet Kladna. Protože tak podceňovaný tým před play off jsem ještě neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
Tak potom kurňa cituj!  Jinak to, že je Kladno hrozně podceňovaný může naopak hrát pro ně, nejdůležitější bude první zápas.
Johne seženu ti lístek a pudem spolu na Litvajz jestli chceš, ale potom už nebudeš fandit Pardubkám _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Možná..pokud na sebe naše kluby narazí, ale rozhodně bych fandil těm svým. Na druhou stranu pro mě by bylo nejhezčí finále Litvínov - Pardubice.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Fandím jednoznačně už řadu let Kladnu...ale šance v play off jsou bohužel dle mého mizívé. Tak věřím, že vyhraje Zlín.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Možná..pokud na sebe naše kluby narazí, ale rozhodně bych fandil těm svým. Na druhou stranu pro mě by bylo nejhezčí finále Litvínov - Pardubice. |
Pro mě by, jakožto fanouška, bylo nejlepší finále PCE - SPA ... případně PCE - SLA :)) ta rivalita tam je veliká, člověk by si užil :)) Litvínov je pro mě tak nějak nemastnej neslanej, co se týče rivality a vzájemnýho soupeření, to by mě nepotěšilo, stejně jako by mě nepotěšil třeba Třinec :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
Podle mě Pardubice - Třinec by byl neskutečnej šrumec, ani jeden team moc obranu neřeší a mají celkem dobrej útočnej hokej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Podle mě Pardubice - Třinec by byl neskutečnej šrumec, ani jeden team moc obranu neřeší a mají celkem dobrej útočnej hokej |
tu jsem stejného názoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já s Váma chlapci souhlasím. Samozřejmě, pokud jde o sílu a herní strategii mužstev, bylo by nejzajímavější, pokud by se sešly Pardubky se Spartou, nebo Třincem. Hledisko odplaty by zase skýtala Slavie. Jenže já bydlím ani ne 30km od Litvajzu, takže denně čelím hecovačce. A to mě baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Tak dnes v 17.30 začíná předkolo. Tipuji vítězství obou hostů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já to říkal, že ty hovada to podcení :D Kladno zaslouženě vyhrálo, víc se snažilo, rychleji přistupovalo k pukům _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, až na toho smajlíka. Tak trapnej výkon jsem snad ještě neviděl..a že bylo tento rok z čeho vybírat. Nadával jsem neskutečně. Vyjebaní buzeranti patřili mezi diplomatičtější příměry. Jestli budou hrát takto dál, tak ať po zásluze táhnou z play-off. Tipy my taky vyšly náramně. Koukám, že Keba to tu bude chudák muset po předkole převzít celé.
PŘEDKOLO (1. zápasy):
KLADNO - Pardubice 2:1
Č. BUDĚJOVICE - Vítkovice 3:0
Naposledy upravil Johncreasy dne so březen 02, 2013 12:57 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|