|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 4:14 pm Předmět: Obilná mléka |
|
|
Sojové mléko, ovesné, rýžové atd... řekněte své názory, popř. zkušenosti.
Nedávno jsem narazil na tyhle mléka a po přečtení pár článků jsem došel k závěru že by to mohla být paráda, mléko bez laktózy se skoro totožnou chutí, která se vlastně v přípravě pokrmů jako kaší atd. ani nepozná. Budu rád za vaše názory, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 6:10 pm Předmět: Re: Obilná mléka |
|
|
| Spam napsal: | Sojové mléko, ovesné, rýžové atd... řekněte své názory, popř. zkušenosti.
Nedávno jsem narazil na tyhle mléka a po přečtení pár článků jsem došel k závěru že by to mohla být paráda, mléko bez laktózy se skoro totožnou chutí, která se vlastně v přípravě pokrmů jako kaší atd. ani nepozná. Budu rád za vaše názory, díky |
Občas si dávám sojové mléko, o skoro totožné chuti se rozhodně mluvit nedá, mi chutná, ale nemusí každému sednout. Velké mínus je cena oproti běžnému mléku, ale pro zpestření proč ne? _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
kde sezenu?nikde jsem nic takoveho nevidel,rad bych take zkusil
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes večer nakonec koupil Sojového mléko od Zajíce, vyzkoušel a docela mě chutná. Z té krabice co stála 60kč se dá umíchat 4l mléka. Zkusil jsem ho ještě teď místo mléka do kafe a to mě opravdu chutnalo, jak smetana. Samotné je takové, no jiné trochu. Nevím jak by chutnalo v kaších nebo v pudinku, to musím zkusit. Ale co se výživových hodnot týče, tak příště koupim s Extra Protein i když kdoví jestli to nebude jen marketingovej tah a i kdyby ne, tak ty bilkoviny budou stát za prd no.
Jinak se zeptám jaké mléko vám chutnalo nejvíc co jste ochutnali z těch obilných, nebo jaké mělo nejblíž ke klasickému mléku?
Jinak teď když koukám tak na přípravu 250ml je potřeba 25g, takže v 250ml je 16g sacharidů, to mě přijde docela dost. Nebo mícháte to v jiném poměru?
Naposledy upravil Spam dne čt únor 28, 2013 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Este je super klasicke susene mleko, lzickou primo do pusy, nalepi se to na horni patro, a pak to pomalu likvidovat |
To věřím, ale ptám se na obilné mléka, takže dejme tomu že tam nalepím sojové a zkusím nevybočuj od tématu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|