Obilná mléka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Obilná mléka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Obilná mléka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 4:14 pm    Předmět: Obilná mléka Odpovědět s citátem

Sojové mléko, ovesné, rýžové atd... řekněte své názory, popř. zkušenosti.
Nedávno jsem narazil na tyhle mléka a po přečtení pár článků jsem došel k závěru že by to mohla být paráda, mléko bez laktózy se skoro totožnou chutí, která se vlastně v přípravě pokrmů jako kaší atd. ani nepozná. Budu rád za vaše názory, díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tracey

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:10 pm    Předmět: Re: Obilná mléka Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Sojové mléko, ovesné, rýžové atd... řekněte své názory, popř. zkušenosti.
Nedávno jsem narazil na tyhle mléka a po přečtení pár článků jsem došel k závěru že by to mohla být paráda, mléko bez laktózy se skoro totožnou chutí, která se vlastně v přípravě pokrmů jako kaší atd. ani nepozná. Budu rád za vaše názory, díky

Občas si dávám sojové mléko, o skoro totožné chuti se rozhodně mluvit nedá, mi chutná, ale nemusí každému sednout. Velké mínus je cena oproti běžnému mléku, ale pro zpestření proč ne?
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kde sezenu?nikde jsem nic takoveho nevidel,rad bych take zkusil
JoanL

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně piju sojové mléko, sojovo-rýžové mléko a rýžové jsem měl tu čest ochutnat taky. Chuť je dost dobrá, mě osobně to teda chutná.. ale to je třeba vyzkoušet. Všechno seženete v DM drogérii.. viděl jsem tam i ovesné, ale to jsem nezkoušel.. Udělat si kaši, použít ovesné vločky nebo jiné, cottage, nějaké ovoce do toho, zalít mlékem a dát přes noc do lednice.. a ráno je to fakt lahůdka
Spam

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes večer nakonec koupil Sojového mléko od Zajíce, vyzkoušel a docela mě chutná. Z té krabice co stála 60kč se dá umíchat 4l mléka. Zkusil jsem ho ještě teď místo mléka do kafe a to mě opravdu chutnalo, jak smetana. Samotné je takové, no jiné trochu. Nevím jak by chutnalo v kaších nebo v pudinku, to musím zkusit. Ale co se výživových hodnot týče, tak příště koupim s Extra Protein i když kdoví jestli to nebude jen marketingovej tah a i kdyby ne, tak ty bilkoviny budou stát za prd no.
Jinak se zeptám jaké mléko vám chutnalo nejvíc co jste ochutnali z těch obilných, nebo jaké mělo nejblíž ke klasickému mléku?
Jinak teď když koukám tak na přípravu 250ml je potřeba 25g, takže v 250ml je 16g sacharidů, to mě přijde docela dost. Nebo mícháte to v jiném poměru?

Naposledy upravil Spam dne čt únor 28, 2013 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Este je super klasicke susene mleko, lzickou primo do pusy, nalepi se to na horni patro, a pak to pomalu likvidovat
Spam

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Este je super klasicke susene mleko, lzickou primo do pusy, nalepi se to na horni patro, a pak to pomalu likvidovat

To věřím, ale ptám se na obilné mléka, takže dejme tomu že tam nalepím sojové a zkusím nevybočuj od tématu...

Rychle na stránku:

Přejdi na: