|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fat_girl
|
Zaslal: st únor 20, 2013 1:31 pm Předmět: Sacharidové vlny pro obézní ženu |
|
|
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na vlnění, když vážím 110kg, měřím 160cm. Mám v plánu jet 4denní vlnění 50-150-250-350 .. Myslíte, že by to mohlo být vyhovující?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st únor 20, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Mám otázku bokem, chceš hubnout jen vlněním, nebo máš k tomu i pohybovou aktivitu?
|
|
| nahoru |
|
 |
fat_girl
|
Zaslal: st únor 20, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Mám otázku bokem, chceš hubnout jen vlněním, nebo máš k tomu i pohybovou aktivitu? |
Tak pohyb beru jako samozřejmost ... 3-4x týdně fitko a každodenní hodinové procházky (v tepovce)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st únor 20, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
| fat_girl napsal: | | jnerez napsal: | | Mám otázku bokem, chceš hubnout jen vlněním, nebo máš k tomu i pohybovou aktivitu? |
Tak pohyb beru jako samozřejmost ... 3-4x týdně fitko a každodenní hodinové procházky (v tepovce) |
Ok. Fajn. Ta otázka se mohla zdát jako "debilní", ale spousta žen se snaží hubnout tím stylem, že prostě přestane jíst, nebo jen sníží příjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st únor 20, 2013 5:17 pm Předmět: Re: Sacharidové vlny pro obézní ženu |
|
|
| fat_girl napsal: | Ahoj,
chtěla bych se zeptat na vlnění, když vážím 110kg, měřím 160cm. Mám v plánu jet 4denní vlnění 50-150-250-350 .. Myslíte, že by to mohlo být vyhovující? |
Proč hned nasazovat vlny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Vlny jsou dobré, ale myslím si, že by to ze začátku šlo i šetrněji, než se hned vrhnout na vlny. Ono dodržovaní nějaké striktní diety povede akorát k jojo efektu. Podle mě by stačilo začít jíst zdravěji a vynechat sladkosti a fastfoody. Když jsem měl 105kg, nic jsem nepočítal, prostě jsem jedl každé 2-3 hodiny, vyměnil jsem bílé rohlíky za celozrné tousty, sálám za šunku, sladké tyčinky za light jogurty a šlo to krásně dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
urcite ne hned vlny, prvni mesic nasad klasickou dietni stravu a rezim fitko/aerobka, druhy mesic pridej na aerobce a zarad treba , ze v treninkovy den bude mensi prijem a v mimotreninkovy den vetsi prijem, treti mesic bych az zacal vlnit, 110kilo u damy, to bude beh na delsi trat takze by bylo hloupe se hned za mesic/dva vystavit a dal by uz to neslo, urcite vis ze presne takovy problem ma vestina zenskych, prvni mesic dva to jde a pak nic, protoze na to proste nesly systematicky
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s kubazem, nasadit hned vlny je zbytečné, ze začátku to půjde "jen" úpravou jídelníčku a zvalitněním stravy. Když člověk ví, co jíst, dokáže tímhle stylem dojít až do zdárného konce.
Znám dva případy, kdy se ženy o cca Tvé váze snažily zhubnout a nasadily bez rozmyslu vlny, protože na to slyšely dobré reference. Sice zhubly, ale když člověk nemá s tímto stylem zkušenosti, tak to většinou dopadne špatně a člověk se začne točit v bludném kruhu. Jak dopadly obě ženy? Jedna to po pár zhubnutých kilech vzdala, protože si vlny nastavila nešetrně a nevydržela ty chutě. Druhá na tom vždycky zhubla hodně za relativně krákou dobu, ale tím si právě paradoxně stav zhoršila, psychika ji také přemohla a vrátila se na nějakou dobu zas k normální "nevlněné" stravě. Ačkoliv i po vlnách jedla vhodné potraviny a vyřadila ty potraviny pro redukci nevhodné, nestačilo to. Do dnes střídavě drží vlny a vrací se zas zpět, a takhle dokola. Každé navrácení ji stojí další kila navíc. Jediný, co může člověk v tomto případě obdivovat, je to neustále se vracení k dietě, protože to je záhul na psychiku a vůli jako pes. A takhle by to rozhodně nemělo vypadat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Pokud patří fat girl do kategorie věčných dietářek, jako kdysi já, tak jsou podle mě sach. vlny dobrou volbou, protože pěkně nakopnou všema dietama zpomalený metabolismus. Já je jedu už podruhé a po té první vlně jsem nepřibrala, naopak jsem ještě zhubla. Držela jsem je tři měsíce a shodila jsem při nich 12 kilo, pak jsem měla čtyři měsíce něco jako udržování s konstantní úrovní sacharidů, ale zhubla jsem dalších 15 kilo, protože jsem si hlídala vyšší výdej než příjem. No a teď jsem najela na další vlny, protože jsem měla pocit, že stagnuju. Já je mám teda trochu přísnější 0-75-150-225, protože víc toho fakt nesním a nula mi vůbec nevadí, ale osvědčilo se mi to tehdy a funguje to i teď. Jo a úplně na začátku jsem měla 115 kilo na 170 cm.
A sport je samozřejmostí, bez toho je to nuda.
Sach. vlny jsou hodně o vůli a odříkání, není to sranda, je potřeba hodně plánování a počítání, aby to nebylo jednotvárné, ale nemyslím si, že je to až tak špatný na psychiku. Vždyť sportem se přece vylučují endorfiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | Pokud patří fat girl do kategorie věčných dietářek, jako kdysi já, tak jsou podle mě sach. vlny dobrou volbou, protože pěkně nakopnou všema dietama zpomalený metabolismus. |
Když si správně udělá jídelníček a zkvalitní stravu jak tady píše eSko a kubaz a dá k tomu fyzickou aktivitu tak jí to ten metabolismus nakopne taky a nemusí zbytečně do drastické diety .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Souhlasil bys s pisateli eSko a kubaz Dá se to říct nekolika kroky krok 1, přejít do klidnejšího režimu omezit (vyřadit) sladký tučný, fastfood to je zločin sám o sobe.
2, pohybová stránka pokud dodržíš co si tu napsala tak by to melo jít dolu
3, přejít na sacharidové vlny mám s nima bohaté skušenosti.  a tady už zaleží jen na tobe na jaký hodnoty si to nstavíš do 0 bych ale nikdy nešel je to dost šilený když jsem je jel posledne byl jsem na sebe tvrdý 50 100 150 200 250.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Takže všichni souhlasíme se všemi. To jsme to ale hezká rodinka. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
fat_girl
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | Pokud patří fat girl do kategorie věčných dietářek, jako kdysi já, tak jsou podle mě sach. vlny dobrou volbou, protože pěkně nakopnou všema dietama zpomalený metabolismus. Já je jedu už podruhé a po té první vlně jsem nepřibrala, naopak jsem ještě zhubla. Držela jsem je tři měsíce a shodila jsem při nich 12 kilo, pak jsem měla čtyři měsíce něco jako udržování s konstantní úrovní sacharidů, ale zhubla jsem dalších 15 kilo, protože jsem si hlídala vyšší výdej než příjem. No a teď jsem najela na další vlny, protože jsem měla pocit, že stagnuju. Já je mám teda trochu přísnější 0-75-150-225, protože víc toho fakt nesním a nula mi vůbec nevadí, ale osvědčilo se mi to tehdy a funguje to i teď. Jo a úplně na začátku jsem měla 115 kilo na 170 cm.
A sport je samozřejmostí, bez toho je to nuda.
Sach. vlny jsou hodně o vůli a odříkání, není to sranda, je potřeba hodně plánování a počítání, aby to nebylo jednotvárné, ale nemyslím si, že je to až tak špatný na psychiku. Vždyť sportem se přece vylučují endorfiny |
Já diety nikdy nedržela, akorát jsem nepravidelně jedla....
Tak po uvážení jsem se rozhodla, že do sach. vln zatím nepůjdu a budu jíst pravidelně. Poprosila bych o zhodnocení jídelníčku:)
Snídaně: ovesná kaše v mléce, banán (nebo jablko)
Svačina: tady záleží, jak stíhám a v kolik vstávám (když vstanu v 9, tak si dám snídani a pak po 3 hodinách hned oběd) -- ale jinak jogurt s kouskem ovoce/ kuřecí šunka (+ zaae ovoce)
Oběd: kuřecí maso s rýží, zelenina
Svačina: jogurt+ovoce / sójové mléko
Večeře: tuňák ve vl. šťávě/kuřecí maso + zelenina
Měla bych něco přidat nebo můžu nechat? Samozřejmě kromě snídaně a oběda bych ráda obměňovala nějak, ale jsem na začátku .... Děkuji za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|