|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pr!nc
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 2:12 pm Předmět: Protein tyčinky z DM |
|
|
Ahoj, prodávají se ještě ty proteinové tyčinky v drogerii DM? Dneska jsem v jedné byl a nenašel jsem je.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Čokoládové z Rossmana jsou TOP!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Tento týden jsem si tam jednu kupoval. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Proste jsou treba zrovna v dane pobocce DM vyprodane a az dovezou zbozi, tak zase budou no :D
Drive jsem je kupoval casto a casto to tak bylo, protoze je o ne velky zajem a jsou chutove vazne hodne dobre. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:58 pm Předmět: s |
|
|
Myslíte ty tyčinky v tom stříbrném obalu? Pač ty si kupuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vi nekdo co se v tom cca skryva ? nejaky klasicky sojovy srance, nebo prekvapi ? |
No a? Myslis, ze jine drazsi proteinove tycinky jsou nejaky zazrak? Ani omylem. Proc si tohle nedat misto sladkosti (nikoliv jako plnohodnotny zdroj bilkovin).... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Jedu lyžovat, tak na chuť a zároveň na mrzké doplnění bílkovin  . Díky za odpovědi, ještě se podívám zítra do Vaňkovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vi nekdo co se v tom cca skryva ? nejaky klasicky sojovy srance, nebo prekvapi ? |
Je na ní normálně napsané složení. Kdo ji má doma může to sem napsat. Co sem našel na netu tak v cookies and cream je 18% mléčná bílkovina zbytek sójový izolát a hydrolyzát kolagenu. Což mě přide naprosto OK, je to přesně jak říká draper, Hydro protein bar za tu cenu nečekám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Jedu lyžovat, tak na chuť a zároveň na mrzké doplnění bílkovin . Díky za odpovědi, ještě se podívám zítra do Vaňkovky. |
Vzdycky jsem kupovaval na rohu Lidicke a Kotlarske, tam jich meli bezne alespon 30ks v regale. Jednou jsem tam ovsem potkal nejakyho hamouna, co si vsechny narval do kosiku a pak dlouho nebyly :D Diky nemu jsem si ale na ne odvykl a od te doby uz zadnou nekoupil :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Dejte někdo link na ty z Rossmana, jak to vypadá...
Z DM znám
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|