|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Insano41

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheGhost

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Nesmrtelné
|
To bych platit nechtěl:D a jestli je pojištěný chudák pojišťovna:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 05, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
Na toto jsem narazil při prohlížení komentářů pod videem
Dodo5981 před 4 dny
fuck those hater
·
Ivo Fajkus
Ivo Fajkus před 4 dny
yea man nowdays internet haters are everywhere but in the real they dont say any word they are just looking weird!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 05, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 05, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
Zajímala by mě reakce lidí zde z ronnie, co by jste udělali? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 05, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/295091-sokujici-experiment-ukazuje-chovani-svedku-vrazdy.html
zabavne reakce nektere, ale proc nikdo nema u sebe zbran |
Ta blondýnka jak ho mastí tou taškou
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Zajímala by mě reakce lidí zde z ronnie, co by jste udělali? |
To neví nikdo, dokud si to nezažije. Každopádně jsem přesvědčený o tom, že bych neutekl, ale zřejmě se snažil pomoct, i když by asi chvíli trvalo, než bych se dostal z prvotního šoku. Ale to jsou jen odhady... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/295091-sokujici-experiment-ukazuje-chovani-svedku-vrazdy.html
zabavne reakce nektere, ale proc nikdo nema u sebe zbran |
To je hodně riskantní pokus, hlavně pro toho "vraha". A obecně v podobný situaci platí, že zmastit toho "vraha" je sice hezký, ale já bych se snažil mu ublížit co nejmíň, protože přijít k probíhajícímu konfliktu znamená, že nevím, jak začal a kdo je vlastně útočník. Praštit někoho po palici a pak zjistit, že to byl původně obránce, který pak v boji získal převahu, by bylo dost hloupý. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak bych se zachoval, ale když bych viděl, že ho škrtí nějakým kusem lana nebo špagátem či co to má, tak tahle verze by mě asi nenapadla, spíš bych se bál, že bude mít nůž nebo něco takovýho _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
Jn skrceni snurou neni uplne zrovna typicke pro obranu, ale kazdopadne tough call. Nejlepsi by byl peprak do ksichtu obema a az to rozdejchaji, tak je protridi policie _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 05, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ten hasicak byl dobry napad napad  . Jo je tezke vyhodnotit kdo to zacal a zda nema u sebe treba nejakou zbran.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | CT natáčel video, kde jel bicepsy, a prostě klasicky s sebou házel, technika nic moc striktního, načež mu někdo napsal na YT komentář, že neudělal ani jedno opáčko :)
|
Heh. No C T Fletcher dost skoro dosiel do puberty. V 52 rokoch ci kolko ma? Teraz je to len same mothafukin.. fak.. mothafukin.. Ale je to chlapik. Restekp ze je cisty a dufam ze ak neni tak nech sa to nedozviem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Zajímala by mě reakce lidí zde z ronnie, co by jste udělali? |
Dokud se do podobné situace nedostaneš, nevíš co bys udělal. Jen si myslíš že to víš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|