|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak kdo bude mistrem tentokrát? |
| Zlín |
|
18% |
[ 8 ] |
| Slavia |
|
9% |
[ 4 ] |
| Plzeň |
|
6% |
[ 3 ] |
| Třinec |
|
11% |
[ 5 ] |
| Sparta |
|
18% |
[ 8 ] |
| Litvínov |
|
4% |
[ 2 ] |
| Kladno |
|
6% |
[ 3 ] |
| Č. Budějovice |
|
6% |
[ 3 ] |
| Vítkovice |
|
4% |
[ 2 ] |
| Pardubice |
|
11% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Guruhonza: Já fandím Pardubicím 20 let a když současný kádr nazvu bandou buzerantů, tak si piš, že je to trefné. Pardubičtí hokejisté právěže často hřeší na neutuchající zájem fans. Potřebovali by dostat pořádně přes pracky...vyzkoušet si občas hrát taky před 3.tisíci, jako je tomu na Kladně, či Třinci.
Mravenec: No tak základní neznalost omlouvá tvou stále ještě optimistickou náladu. předkolo se odjakživa hrajena tři vítězné.
Deadlift: Prosím? Já si tu dělal prdel z Komety?
Naposledy upravil Johncreasy dne so březen 02, 2013 10:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Sakra řikal jsem, že to bude zas boj a byl to boj. Snad se perníkáři seberou a utečou z tohohle marasu, moc šancí už nemají. Vítkovice - Budějovice to vypadá na střeleckou žeň _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší je, že jakmile jsem viděl v 55min., že vedou 2:1, jenom jsem automaticky čekal, kdy Kladno srovná. Byl bych nasranej ikdyby těch 2:1 vyhrály. Je k smíchu, že ať hrajou kdekoliv venku, nejsou schopni dát víc než 2 branky. S Říhou nepřišel žádný zázrak, venku hrajou i pod ním otřesně a ne jedno dvě utkání, ale permanentně. Pardubice jsou v předkole díky neschopnosti Komety. Fakt, že doma vyhrávají je jaksi nepostačující, jelikož jakoukoliv sérii začínají kvůli mizernému 10. místu na ledě soupeře a tam jsou většinou k politování. Fakt jsem nasranej. Klub s takovým rozpočtem, hráčským kádrem a nejlepším zázemím v extralize musí být na špici rok po roce, stále a bez výjimky. Podobně jako se na špici drží fotbalová Sparta. Ano, může se stát, že klub vypadne v play off a nesedne mu soupeř, ale ne že trápí své fanoušky celou sezonu a dorazí je v předkole s nejslabším soupeřem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
Kebo: Chlape ten tvůj podpis je to nejlepší co jsem tady za ty dlouhá léta slyšel. Pamatuju si jak to tady Vašek s tou svou bodrou bezprostředností vyblil a nemělo to chybu tenkrát, ani teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ono kdyby to Pardubice vyhrály, tak by to bylo nezaslouženě, Kladno do toho opět dávalo víc. Pardubičáci hokej umí, ale přijde mi, jak kdyby se jim nechtělo, hrajou to jak ponocní, to Kladno do toho šlape a lítá mezi hráči Pardubic, jak mezi stojícíma překážkama, všude byl vidět rychlejší přístup Kladna. Pak přesilovky, tragédie... co přesilovka to minimálně jedno vhazování v obranným pásmu Pardubic. Kladno má skrze svůj rychlej přístup i lepší obranu.
Edit: přitom Pardubice vs. Zlín byl celkem pěknej hokej a věřil jsem, že se bude na co dívat.
Jen nevím komu fandit, když je v tahu Kometa a teď budou i Pardubice, to bude po hokeji, sledovat hokej, bez toho aby člověk někomu fandil, je o ničem. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Guruhonza: Já fandím Pardubicím 20 let a když současný kádr nazvu bandou buzerantů, tak si piš, že je to trefné. Pardubičtí hokejisté právěže často hřeší na neutuchající zájem fans. Potřebovali by dostat pořádně přes pracky...vyzkoušet si občas hrát taky před 3.tisíci, jako je tomu na Kladně, či Třinci.
Mravenec: No tak základní neznalost omlouvá tvou stále ještě optimistickou náladu. předkolo se odjakživa hrajena tři vítězné.
Deadlift: Prosím? Já si tu dělal prdel z Komety? | ty ne johne - někdo v diskuzi. Nechtělo se mi to hledat. Tebe jsem nemyslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
tak vyhraje samozrejme Sparta, ze...slavistum, stejne jako autor vlakna, taky neverim..vitez po zakladni casti vetsinou nevyhrava v play-off, i kdyz jsou tu cestne vyjimky..ostatni nevim, moc nesleduji.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Johncreasy napsal: | Guruhonza: Já fandím Pardubicím 20 let a když současný kádr nazvu bandou buzerantů, tak si piš, že je to trefné. Pardubičtí hokejisté právěže často hřeší na neutuchající zájem fans. Potřebovali by dostat pořádně přes pracky...vyzkoušet si občas hrát taky před 3.tisíci, jako je tomu na Kladně, či Třinci.
Deadlift: Prosím? Já si tu dělal prdel z Komety? | ty ne johne - někdo v diskuzi. Nechtělo se mi to hledat. Tebe jsem nemyslel. |
Tak on rozdil mezi kometou a pardubkama je v tom, ze kometa hrala dtusim 7 zapasu na spici tabulky a pardubice letos bida od zacatku...nakonec jsou pardubice v predkole (a maj klid) a kometa bude bojovat v play out, ktery je letos vyrovnany :)) pro me je i predkolo uspech s ohledem na prubeh sezony :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
K. Vary - Liberec 4:2
Branky: 8. a 10. Pech, 2. Doležal, 34. T. Rohan - 47. Bulík, 51. Čutta.
Brno - Chomutov 3:2 po prodl.
Branky: 22. M. Hruška, 37. Lušňák, 65. Kováčik - 8. Hromas, 28. Šagát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Tak Brno dneska taky žádná sláva, ale nakonec to urvalo, to mu přeju, bez Brna by byla extraliga chudší o jednoho rivala Pardubic :D ... zejtra jdu na zimák na Pardubky, tak jsme zvědavej, jestli se naši probuděj a ještě zkusej zabojovat :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Chlapi koukáte na to? Pardubky jsou fakt jalový, jedinej kdo zasloží pochvalu je Rolinek, to je srdcař a bojovník
Jinak
Vítkovice : České Budějovice - 1:2
stav série - 1:2 _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Koukám na to jen jedním okem při tvorbě diplomky, ale je to o ničem... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Máte pravdu...je to smutná podívaná. Ale nemám pocit, že bojuje jen Rolinek...o to je to horší, že dneska kluci bojují a přesto je to taková přetahovaná o ničem.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jo taky mi to připadá nezajímavý, ale ne zas tak, abych psal diplomku  Neříkam, že bojuje jen Rolinek, ale jeho hra je mi sympatická a zrovna dnes spoustu puků vybojoval, i nějaký přesilovky byly díky němu. Jinak Chábera chytá velmi jistě, celkově Kladno dobře brání, i střední pásmo. Chci nájezdy _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|