|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: út únor 26, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Nahodou mam dve cukety doma, takze ty placky prubnu (zni to jak bramborak). Diky za napad a recept. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
...jen se hůř obracejí _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Co je na tom guláši paleo? Stejný dělám už několik let. Osobně mi tohle přijde jako z nouze ctnost.
edit: takový guláš totiž vaří každý normální kuchař. Je to asi jako kdybych napsal, že tohle je paleo vejce:
Z paleo se stává další zbytečný power word. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Daymoon, v tomhle nemáš pravdu. Klasický guláš se většinou jí s knedlíky (zde ne), přidává se bujon (zde ne), mouka nebo jíška na zahuštění (zde ne), příp. brambora (zde ne). Takže? .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
Frozzi, řekl bych, že taky nemáš pravdu. Klasický guláš nemusíš jíst s knedlíkem, nemusíš přidávat kostku a nemusíš ho vůbec zahušťovat - a když už teda jo, určitě ne moukou, jíškou ani bramborou, ale nastrouhaným chlebem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ok nechme to tak ... já tomu budu říkat "upravený guláš"
ps: ale ty placky jsou opravdu dobré. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Daymoon, v tomhle nemáš pravdu. Klasický guláš se většinou jí s knedlíky (zde ne), přidává se bujon (zde ne), mouka nebo jíška na zahuštění (zde ne), příp. brambora (zde ne). Takže? .... |
Žádný upravený guláš. Normál guláš, pokud dáš dost cibule tak ani ten nemusíš zahušťovat. A guláš nedělá příloha.
Při troše představivosti lze upravit většinu standardních receptů na paleo styl. V české kuchyni stačí většinou změnit zahušťovadlo a přílohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Frozz. napsal: | | Daymoon, v tomhle nemáš pravdu. Klasický guláš se většinou jí s knedlíky (zde ne), přidává se bujon (zde ne), mouka nebo jíška na zahuštění (zde ne), příp. brambora (zde ne). Takže? .... |
Žádný upravený guláš. Normál guláš, pokud dáš dost cibule tak ani ten nemusíš zahušťovat. A guláš nedělá příloha.
Při troše představivosti lze upravit většinu standardních receptů na paleo styl. V české kuchyni stačí většinou změnit zahušťovadlo a přílohu. |
Tak tak. Já zahušťuji mandlovou moučkou, místo knedlíků dělám mandlové knedlíky a díky tomu mohu jíst snad vše z české kuchyně. Jen se to nesmí s tím množstvím mandlí přehánět.
Jen mi nějak zatím nefunguje trojobal a nikde jsem zatím nesehnal kokosovou mouku. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Kokosouvou mouku sem objednal v pátek v kameném obchodě v Litoměřicích..Vitálka se jmenuje....nicméně cena je taky labužnická..pomalu jako hovězí svíčková...200g za 110kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po březen 04, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
http://www.paleolifestyle.cz/2012/06/22/portobello/
Dneska sem dělal..ale trochu modifikaci...nepodařilo se my je úplně fajnově rozpůlit..je to docela práce...ale nakonec se to i když ne moc esteticky povedlo...
Náplň sem zvolil ementál a na másle osmahnuté kousky portobela ve vajčku a k tomu zeleninový salát...Houba samotná chutná výborně a prakticky je to "velkej žampión"..trochu sem je orestoval na olivaci což trvalo poměrně dlouho..a pak servíroval...no pochutnal sem si velice...400g portobel mě přislo na 19,50.-
|
|
| nahoru |
|
 |
Seffi

|
Zaslal: po březen 04, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
| krosař napsal: |
400g portobel mě přislo na 19,50.- |
A kde jsi kupoval? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|