http://www.novinky.cz/domaci/294232-v-tydnu-se-dockame-slunicka-bude-hodne-nad-nulou.html KONECNE! uz at de zima do prdele a nevraci se
Presne tak, zima je uplne na nic, ja bych byl pro jaro, leto a stale dokola.
Nemam rad, kdyz je nejakych 10°C a hezky. Bud at je hezky a poradne teplo tzn. 30ky a nebo at je zima a snezi. Tohle meziobdobi nesnasim.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Potřebuju zelenou zem a modrou oblohu a co nejdřív.
!!! a ja sem navic hodne labilni, takze to potrebuju dvojnasob
judson: souhlas
guru: souhlas, je treba se prestehovat z tyhle zavsiveny zeme.. vidim to na baracek v Boca Raton
Když už USA, tak by mě lákala Kalifornie, líbí se mi ta mentalita nazápadním pobřeží. Ale je pravda, že z východu je Boca Raton pecková a jelikož jsme na tomhle fóru tak třeba zmínit, že tam žije i dost kulturistů a fitnessáků.
Nesmutněte, jaro se blíží. Ptáci už začínají krásně zpívat. Stačí se jen na chvilku zastavit někde v parku a zaposlouchat se.
Posílám několik barevných obrázků pro zahnání chmurných myšlenek.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Urcite jsem obevil ameriku, slivolice (svestka 2009) a zajidat ananas kousky z pechovky
Poslednich 5 tydnu v kuse jsem mel pracovni pohotovost na mobilu, tak jsem nechtel riskovat.
dneska sem mimo jiny sezral skoro pulku VELKYHO puncovyho dortu s pomoci bozi, par tablet enzymu a probiotik se mi to podarilo rozdejchat
To este nic neni, nam doma ted po narozkach zbyly 3 bonboniery, pulka dortu a spoustu dalsich drobnosti podobneho stylu.
A este horsi je, ze ted necvicim, ani kardio.
Kdybys napsal celý...ale půlku? Pokud to nebylo alespoň 1000 g sacharidů, tak je to slabota.
celej dort vcetne fondanovy polevy obsahoval jenom cca 1500g bilyho cukru!!! pak samozrejme jeste nejaky sacharidy v korpusu atd., behem dne sem k tomu jeste pojedl dve cokolady, takze to hodi asi docela pekny cislo
To este nic neni, nam doma ted po narozkach zbyly 3 bonboniery, pulka dortu a spoustu dalsich drobnosti podobneho stylu.
A este horsi je, ze ted necvicim, ani kardio.
To vypadá na HC objem
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
...posledních 20s Big bang theory nejnovějšího dílu s060e18 bylo naprosto dokonalých
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru